IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15418
5.4.12 20:55

Anitram, tak to je super, že vše vyšlo dobře, tak držím pěsti na stimulku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
5.4.12 21:11

Anit, tak už se taky dočkáš - uvidíš, uteče to jako voda a už budeš čekat na výsledek po prvním IUI. :D Potom napiš, jaké budeš mít ty injekce. Pokud se nám teď nezadaří druhé IUI bez stimulace, tak na třetí taky budu píchat injekce.

Renčo, na ultrazvuk jdu příští středu. Koukala jsem, že půjdeme společně s Luculkou - a jestli budou nějaké folíky, tak by nám IUI vycházelo na pátek třináctého. Tak doufám, Luculko, že to pro nás bude šťastné datum… :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
5.4.12 21:15

Ivčo, kdy čekáš ms? Už se ti to blíží… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
5.4.12 21:18

Kláriku, dnes jsem 26 DC, takže menses očekávám tak o víkendu nebo začátkem příštího týdne. U mě je to těžko říct, nemám úplně pravidelný menses, asi ještě to mám rozhozený z kojení. Hlavně teď počítám s tím, že mi bude menses brzdit a oddalovat ta cysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.4.12 07:34

iui urcite ut to mas za par a mms je tady.ja jsem dneska 17dc vcera teplotka 36.6 dneska 36.9 takze teplotka mne dneska vylitla takze pokud se bude drzet tak se prekulim do druhe faze l.fazi myvam 11dni.menstruaci mam dostat 18.4 takze by to melo hezky vyjit mne chodi pravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.4.12 17:47

Kaczul, tak co, je Ti alespoň trochu líp? Moc ráda bych Tě nějak povzbudila, ale nevím jak, tak alespoň jedno virtuální obejmutí. Já bych asi z rodinné návštěvy zbaběle vymluvila, třeba pro nachlazení, ale chápu, že to nejde dělat věčně. Zkoušela si se ještě testovat?

Klári, tak věřím, že pátek 13. bude pro Tebe super šťastný den.

Já už vesele píchám, tedy manžel, a vždycky když kouknu na stimulační plán, tak se mi z toho počtu léků protočí panenky. Jednu igelitku jsem vyfasovala v CARU, druhou přinesla z lékárny a čtyři tisíce v tahu. Jenom mě zmátlo, že MS mám podstatně slabší než minulé měsíce, myslíte, že je to z těch hormonů při IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.4.12 18:05

renco uz pichas na ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.4.12 18:10

Hanko, jo, od včerejška. Ať Ti to do MS rychle utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.4.12 18:12

dekuji.kdy mas prvni kontrolu? a co vlastne pichas a kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.4.12 18:33

Decapeptyl 0,1 od včerejška a ode dneška i Puregon 300 ml. Kontrolu mám příští týden ve středu a podle toho mi případně léky upraví. Mám krátký protokol, takže když půjde vše dobře, tak by měl být kolem 18. dubna odběr folikulů (v den Tvé očekávané (neočekávané) MS).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
6.4.12 19:11

Renčo, tolik peněz jenom za léky? 8o Tak to asi nemám vůbec představu, na kolik to IVF vyjde dohromady! Musíš nás průběžně informovat. Ale fakt jste to vzali fofrem - myslím, že tu budeš asi nejbližší těhulka… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
6.4.12 19:21

Klári,určitě nám to vyjde ;) .Pátek 13. bude náš šťastný den :potlesk:
Anit,tak vidíš,taky jsi se dočkala :hug:
Reni,ty už stimuluješ na IVF?Teda to je rychlovka…nevím,jestli by manžel byl schopen mi píchat injekce :think: Ty ho máš šikovného,teda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
6.4.12 19:33

@luculkak no ještě uplně ne, teprva mě to čeká, a ta nervozita, a což teprve potom to čekání… ale co jse takhle na diskuzích začíná se tu dost těhulkovat, tak se snad dočkáme už konečně všechny, když je to jaro ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.4.12 20:11

renco ocekava menstruace prijde 18.dubna tak to si budu dobre pamatovat.jinak holky ivf neni levna varianta ale jinak to u nakych holek nejde cena zalezi podle toho co kdo potrebuje.odhaduji 18-26tisic.renco budete mit prodlouzenou kultivaci? a cisi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
6.4.12 20:13

Renčo, tak to jsi šikulka, že si to zvládáš píchat. A pícháš si to sama nebo třeba manža? A máš klasické injekce nebo pero?

Kláriku, to jsou asi ještě pěkný ceny, co jsem četla, tak třeba některý holčiny za ty injekce v peru doplácely třeba 10 tis. Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí