IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
10.4.12 12:44

ivco ja bych na tvym miste zavolala do caru a nebo zkocila na gyndu pro vyvolavacku .holky me se treba drzi pregnyl v tele 12dni.testovat bych ti doporucovala 13den o pregnylu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
10.4.12 12:44

Teď jsem si volala do Gennetu, že jsem dnes 31 DC a menses nikde, doktor byl na sále, tak jsem mluvila jen se sestřičkou a prý se při cystě tak týden po menses ještě čeká, tak si mám zavolat koncem týdne, ach jo, já se snad nedočkám :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.4.12 13:05

ivco ja to mam dostat pristy stredu.ja jsem se divala zpatky nejdelsi muj cyklus byl 35dc a to jen jednou a to kdyz jsem mela tu cystu prave.iui jsem si musela to posledni co nas ceka taky prakticky vydupat,ja mu to oduvodella takle ce ten jeden mesic se nic nestane.ale doktor m rekl ze iui u nas nema cenu ale ja presto to chtela zkusit.holky nikdo nas nemuze do niceho nutit je to nase volba.ivco pokud se ti dela po clostiku cysta zvazovala bych na tema injekcama,zkus se pak poradit s dotorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
10.4.12 13:18

Hani, jo, na ty injekce se ho chci zeptat. Ale když jsem to zmínila před doktorkou, co ho zaskakovala, tak mě utřela s tím, že nikde není řečený, že se mi po injekcích cysta neudělá taky :cert: . To mě fakt povzbudila. No, já si taky myslím, že mi tu menses brzdí ta cysta, už se mi to jednou stalo a taky menses nedorazila a musela jsem nakonec na vyvolávačku. Nechám to teda do konce týdne, kdyžtak bych na tu vyvolávačku šla až v pondělí. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
10.4.12 15:09

Ivčo, to mě mrzí. :hug: Když ms nechceme, tak přijde a ty teď když na ni čekáš, tak nic. To je jako naschvál! :cert: A dělala sis test, nemůžeš být těhu? :)

Renčo, na ultrazvuk jdu zítra, tak jsem zvědavá, jestli tam něco bude… :?: A co ty, jak se cítíš po dávce hormonů? To je asi větší nálož než před IUI? :roll: :D A manžel stále poctivě píchá…? :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
10.4.12 15:18

Kláriku, test jsem si nedělala, dnes mi ho koupí manžel a udělám si ho zítra ráno, ale nedělám si iluze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
10.4.12 15:19

Kláriku, držím ti moc pěsti na zítřejší ultrazvuk :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.4.12 17:21

Ahoj holky :mavam: tak mě pomalu končí ms a v pátek jdem do CARu řešit IVF. Na jednu stranu se bojím, ale na druhou se i těším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.4.12 17:25

Ivi, držím palečky ať ms dorazí co nejdřív a zmizí i ta cysta :hug: A kdo ví, třeba ms v příštích měsících nedorazí vůbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
10.4.12 18:04

Kaczul, díky moc, já držím moc pěsti tobě, tak už je tady IVF a teď už to stopro vyjde. Moc na tebe budu myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
10.4.12 18:04

Ahoj holky,
Ivčo tobě držím palečky…co ty víš,třeba jsi těhulka ;) .A když né,tak doufám že ms brzo přijde a cysta odejde s ní a ty můžeš vesele pokračovat v IUI.

Klári,zítra je náš den utz! :potlesk: Doufám,že se nám vyklubalo dost foliků a hurááá do iui.

Kaczule,jsem zvědavá,jak dopadneš.Já bych teoreticky měla mít v pátek iui,tak bychom se mohly vidět :dance: .Na kolik jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.4.12 18:07

@luculkak Jdu až na 10:30 a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.4.12 18:07

@Ivča78 Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
10.4.12 18:14

Kaczule,já přesný čas ještě nevím.Ale pokud to dopadne jako minule,tak manža přijde na 7hod do kabinky a já pak kolem 9 na iui.Ale nevím,uvidím,jak dopadnu zítra…takhle to bylo minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.4.12 18:17

@luculkak Tak to jsem zvědavá, jak dopadneš. Držím palečky ať tam jsou pěkné folíky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí