IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
7.4.12 20:55

renco tak at se vam to povede drzim palecky.ja jsem se potrebovala trosku odreagovat tak jsem byla u mamky a byla tam i svica s malou ma holcicku bude mit 4 mesice,a jak se dneska holky rechtala to bylo neco.ale uz jsem zpatky zase v realite.ivco tobe preju at to dostanes a sup iui at se neco deje.takze holky podle grafu co si merim je tento mesic opravdu anulovak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
7.4.12 21:06

Hani, to mě mrzí :hug: . Jo, taky se těším na menses, dneska mě napadají už šílený myšlenky, třeba jako mimoděložní těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.4.12 07:15

jak jsi prisla na to ivco na to mimodelozni tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
8.4.12 12:05

Hani, protože mě to hrozně píchá na levém vaječníku a cystu jsem prý měla vpravo, kde skoro nic necítím. Ale to už doufám jen blbnu a bude to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.4.12 12:44

ivco urcite je to v poradku neboj se.koikatej jsi den dc?28?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.4.12 13:40

Ahojik holky můžu se k vám přidat? já mám taky problém brala jsem utrogestan, clostilbegyt a včera jsem si píchla pregnyl a pobolívá mě v podbřišku je to normální?a jaká je šance na to abych po tom pregnylu otěhotněla?budu ráda za každou odpověd a pomoc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.4.12 13:58

sandro urcite se pridej.snazite se doma nebo budete mit i iui?sanro nedase to tak urcit zda po clostiku utrosu a pregnylu otehotnis,kazda mame jine problemy a taky jiny telo.dost holek tady trebo po iui oteeeeeehotnely,ale je to zase spoustu holek no nam to nejde,nam to zrovna nejde.jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.4.12 14:00

Ahoj Sandro :mavam:

to pobolívání v podbřišku bude ovulace. Píchla sis Pregnyl, aby ovulace proběhla, takže největší šance na otěhotnění bude právě v těchto dnech. Ničeho se neboj, mě po Pregnylu bolívá podbřišek docela fest. Držím pěstičky, ať se zadaří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
8.4.12 14:26

Sandro vítej :mavam:. To pobolívání bude určitě ovulace.

Hani, díky moc. Dneska jsem 29. DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.4.12 14:36

tak to by mela menstruace dorazit kazdym dneem ze? a nejsi tehu? jeden folik jsi prece mela ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
8.4.12 14:39

Hani, jo, jo, to by měla, podle mě to bude ta cysta brzdit. No, jeden folík jsem měla, jenže vlevo mě to právě dost bolí, tak se obávám, jestli se mi z něj spíš zase něco neutvořilo. Těhotenství by mě takhle nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.4.12 14:43

ivco achjo.nekdy si rikam sama sobe jestli se moc nepozoruji a to vse si nevsugeruji.vsak uvidis zda to do utery dostanes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.4.12 14:46

ahojik holky moooc dík no mě zjistili PCO takže jezdím do Pronatalu v Teplicích snažíme se necelý rok ale menstruaci jsem vůbec neměla tak mi to přišlo divný no a prtho a zjistili PCO já jenom doufám že mi vyjde… hrozně se těším.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
8.4.12 15:00

Sandro a co přesně to PCO znamená a jak ti to zjistili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.4.12 15:06

PCO je syndrom polycystických vaječníků- to je to že ti na vaječníkách zůstávají folikuli které nedozrávají a tudíž nemám ovulaci… je to peklo a bolí mě dost podbřišek ale je to na delší cestu ale já pořád doufám /zatím/ že to vyjde… a co máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí