Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
renco tak at se vam to povede drzim palecky.ja jsem se potrebovala trosku odreagovat tak jsem byla u mamky a byla tam i svica s malou ma holcicku bude mit 4 mesice,a jak se dneska holky rechtala to bylo neco.ale uz jsem zpatky zase v realite.ivco tobe preju at to dostanes a sup iui at se neco deje.takze holky podle grafu co si merim je tento mesic opravdu anulovak.
Hani, to mě mrzí
. Jo, taky se těším na menses, dneska mě napadají už šílený myšlenky, třeba jako mimoděložní těhu.
Hani, protože mě to hrozně píchá na levém vaječníku a cystu jsem prý měla vpravo, kde skoro nic necítím. Ale to už doufám jen blbnu a bude to v pohodě.
Ahojik holky můžu se k vám přidat? já mám taky problém brala jsem utrogestan, clostilbegyt a včera jsem si píchla pregnyl a pobolívá mě v podbřišku je to normální?a jaká je šance na to abych po tom pregnylu otěhotněla?budu ráda za každou odpověd a pomoc ![]()
sandro urcite se pridej.snazite se doma nebo budete mit i iui?sanro nedase to tak urcit zda po clostiku utrosu a pregnylu otehotnis,kazda mame jine problemy a taky jiny telo.dost holek tady trebo po iui oteeeeeehotnely,ale je to zase spoustu holek no nam to nejde,nam to zrovna nejde.jak dlouho se snazite?
Ahoj Sandro ![]()
to pobolívání v podbřišku bude ovulace. Píchla sis Pregnyl, aby ovulace proběhla, takže největší šance na otěhotnění bude právě v těchto dnech. Ničeho se neboj, mě po Pregnylu bolívá podbřišek docela fest. Držím pěstičky, ať se zadaří ![]()
Sandro vítej
. To pobolívání bude určitě ovulace.
Hani, díky moc. Dneska jsem 29. DC.
tak to by mela menstruace dorazit kazdym dneem ze? a nejsi tehu? jeden folik jsi prece mela ne?
Hani, jo, jo, to by měla, podle mě to bude ta cysta brzdit. No, jeden folík jsem měla, jenže vlevo mě to právě dost bolí, tak se obávám, jestli se mi z něj spíš zase něco neutvořilo. Těhotenství by mě takhle nebolelo.
ivco achjo.nekdy si rikam sama sobe jestli se moc nepozoruji a to vse si nevsugeruji.vsak uvidis zda to do utery dostanes
ahojik holky moooc dík no mě zjistili PCO takže jezdím do Pronatalu v Teplicích snažíme se necelý rok ale menstruaci jsem vůbec neměla tak mi to přišlo divný no a prtho a zjistili PCO já jenom doufám že mi vyjde… hrozně se těším.. ![]()
PCO je syndrom polycystických vaječníků- to je to že ti na vaječníkách zůstávají folikuli které nedozrávají a tudíž nemám ovulaci… je to peklo a bolí mě dost podbřišek ale je to na delší cestu ale já pořád doufám /zatím/ že to vyjde… a co máš ty?