Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Osičko, tak to je fajn, že by se měla cysta sama vstřebat. Díky moc, taky doufám, že mi s menses odejde a už se nevrátí a já budu moct začít zase stimulkou.
Ahoj holky,vy jste teda pisatelky…nestačím dočítat.
Reni,to mě mrzí,že tě IUI zklamala.Držím palečky při IVF ![]()
Kaczule ještě neházej flintu do žita.Dokud se ti ms nerozjede,nic není ztraceno
.
Anit,vítám tě mezi námi
.
Rhapsi,to je výborná zpráva.Hlavně,ať // sílí
.Buď na sebe opatrná.
Jinak u mě nic nového.Zobu clostík a těším se na příští týden na IUI. ![]()
děkuji holky …popravdě jsem ani nedoufala a ani tomu ještě nějak nevěřím…je to zvláštní pocit po tolika letech…
počkám asi do patku a zavolám, že máme // a pak asi příští týden na krev na hcg…
rhapsody gratulace je velka hodne stesti.jak dlouhu jste se snazili?
Rhapsody, ty máš teda nervy. Já bych do CARu volala hned a chtěla jet na tu krev
.
Rhapsy, moc gratuluji, super!!!
Užívej si ten krásný pocit! Potichu závidím, ale moc ti to přeju! ![]()
Rhapsody, to je báječný, moc gratuluju, zachránila jsi reputaci března. Tak ať // pořádně sílí.
Osičko, tak se dobře opatruj a hlavně se šetři.
Klári, šlo to kupodivu hladce, přišla jsem do CARU nastartovaná a ani jsem neměla příležitost se hlasitě projevit. Nechápu, proč sestra tvrdila, že to nejde, když doktorka s tím neměla žádný problém. Kdy jdeš vlastně na ultrazvuk?
Kaczul, třeba ani informace o IVF potřebovat nebudeš. A kdyby k tomu čirou náhodou došlo, už víš, jaký budeš mít protokol?
děkuji holky ještě jednou…a držím
aby se Vám brzo zadařilo ![]()
Ivi-jsem kupodivu celkem v klidu
, zavolám asi zítra, ale stejně tam pojedu nejdřív v úterý…zítra mám 3schůzky v patek jsem v praci sama tak to vidím na to utery-na velikonoce tam o vikendu asi nebudou ale sobotu bych ještě mohla prubnout, ale zase aby byl někdo v laborce…uvidíme…
hlavně aby sílil a jsem v klidu ![]()
Rhapsody to je super!!!!!!!!!!!!gratulace a koukej nám sem hodit fotku sílící čárky!!!
Dobré ráno
já už jsem v práci, ale dneska se vůbec ale vůbec nechtělo
Dneska mi je nějak hrozně smutno a chce se mi brečet. Už jsem si i pobrečela
Bojím se, že nikdy nebudu rodičem
A dneska v noci se mi vrátí Jirka a já mu nebudu moct říct žádnou dobrou zprávu. K tomu ještě teď o vikendu pojedem za rodičema od Jirky a bude tam i jeho sestra, která za 4 týdny bude rodit a bojím se, že to nedám. Strašně špatně snáším její těhotenství a co teprve až se malý narodí
Já jim to fakt přeju, ale místo abych se radovala, tak bulím
![]()
Kaczul, to je mi moc líto, že ti je tak smutno, chápu naprosto, jak se cítíš. Poslední dva cykly mi je taky nic moc, když si to tak vezmu, tak do CARu chodím od listopadu a za tu dobu došlo k jednomu IUI a ještě neúspěšnému. Přijde mi, že se nic neděje. Ale ty máš před sebou IVF, tak to už určitě vyjde. Držím moc pěsti. A třeba nakonec menses ani nedorazí.
Rhapsody, veliká gratulace
Opatruj se a užívej si těhu ![]()
Kaczul, známe to každá tu beznaděj a smutnou náladu…
Někdy je dobré se z toho vybrečet, trochu to pomůže. Já jsem bulila minulý týden a teď už to vidím zase trochu optimističtěji. Budeme bojovat dál a třeba zrovna další měsíc pro nás bude ten pravý
![]()
@Rhapsody JP no to je parádááááá!!!! Gratulovat takhle brzo se nemá, tak ti tu budu držet tiše palečky a prosit čárku aby sílila a už zůstala napořád!!!
![]()
Já taky do Caru radostí volala hned, ale stejně mě objednali až asi za dalších 14 dní na UZ, dřív by tam nebylo nic vidět a na krev jsem si skočila mezitím 3× sama jako samoplátce, abych nebyla nervozní a viděla jak to roste.
Tak se držte a už jen samé štěstíčko přeju!!!
Ahoj holky, tak dnesk ajsem byla u dr. nakonzultaci, všechno u mě ok
takže za 14dní pro injekce a začneme stimulkovat ![]()