IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
2.4.12 12:29

Ahoj holky. Rhapsody neztrácej naději ještě není středa :mavam: Já jsem už v práci po 3.IUI a teď to teda musí vyjít!! :dance: Čeká mě dlouhé čekání tak se musím nějak zaměstnat, ať to rychle utíká!!Kdo je po mě další na řadě?Myslím že Ivka? Pokud cysta zmizí :nevim: Tak se mějte a hodně štěstíčka a dobré jarní nálady přeju všem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.4.12 12:44

Ahoj holky,

tak jsem byla na UTZ - pokud dnes ráno ta táhlá bolest nebyl prasklej folík, tak mám anovulační cyklus, nic tam není, jen spousta maeljch … to je ta špatná zpráva, ta dobrá je, že kontrolní odběry na štítku jsou naprosto v pořádku, takže mají v té laboratoři pěknej bordel!!!!! teď mě čeká od středy utrogestan a pak zase clostil .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
2.4.12 13:49

Marti, tak držím pěsti. Já bych měla koncem týdne dostat menses, pokud ji cysta nezbrzdí a pak uvidíme, co bude dál. Jdu na kontrolu a tam se to rozhodne, možná budu mít i měsíční pauzu bez hormonů, uvidíme, co mi navrhne můj doktor.

If, mě na začátku těhu taky špatně a byla jsem utahaná, nezvracela jsem naštěstí nikdy, tak to tě lituju. Ale třeba se to už nebude opakovat. Ale nemusí se ti to stupňovat, mě se to spíš lepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
2.4.12 13:50

Lili a ty jsi byla na ultrazvuku, že víš, že je tam hodně malých folíků? Tak to mě mrzí, že nejsou velký folíky, proč jste vlastně dělali pauzu od hormonů? Vím, že jsi to asi psala, ale mě už se to plete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
2.4.12 13:51

Rhapsody a co by se mělo dít :-)? Nemusíš na sobě pozorovat vůbec nic, já jsem před prvním těhu necítila žádné změny. Takže neztrácej rozhodně naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
2.4.12 14:01

Lil-tak preji hodne sil do dalsi snazeni…
Marti-drzim pesti at se zadari a cekani utece.

Iv- urcite to bude vse ok a honem do toho 2iui ktere se ti urcite zadari :-) .

jinak to čekání po iui bych rekla, ze je nejhorsi ty 3-4 dny pred testovanim-vubec to neutika …
dnes jsem uz koupila testiky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
2.4.12 14:07

Iv-prave,ze se nic nedeje narozdil od minule…to jsem uz 2dny spinila..
ja mam takove smisene pocity-nemuzu se porad srovnat s tim,ze by se po 5letech melo zadarit..prijde mi to nerealne…ani nevim jak to popsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.4.12 14:12

@Ivča78 - jj, dneska, ráno mě boello bříško, tak mám pocit, že ten jeden velkej rupnul … snad … nevím … jinak spousta malých folíků … bez hormonů rpoto, že přítel mi dnes odjíždí na služebku a s clostilem ovuluju 16 DC, což je ve středu a to by mi slušně řečeno bylo k prdu … tak jsme to nechali bez hormonu, alespoň po 3 davkach byla pauza … já nevím, vaječníky mě pobolívaly celou dobu a dneska teda ten pravej faaaakt hodně, tak mi to nějak nešlo dokupy, že žádnej folík … :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
2.4.12 14:16

Lili, tak neztrácej naději, mě taky řekli, že mám malý folík k ničemu, ale já ovulku normálně cítila, tak jsem se stejně snažili. Oni doktoři taky vždycky všechno neuhodnou. Naděje umírá poslední. Jo, jo, už si vzpomínám, že manžel bude pryč, tak to je jasný, že by nemělo cenu stimulovat. Tak si měsíc od hormonků odpočineš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.4.12 15:11

lili taky s clostikem ovuluji 16-17dc.jinak hodne stesti.holky mne to utika teda silene pomalu.merite nekdo b.teplotu? me tedka silene skace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.4.12 15:41

@lilia81
A neříkal nic dr. o tom, že to vypadá, že by bylo po ovulce? Mě posledně říkal, že vidí tekutinu, která vzniká po prasknutí folíků a ještě jsem tam měla 2 další velké folíky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.4.12 16:09

@kaczule1 - no já se jí nezeptala, dkyž byla ve mně, takže neříkala, ale ono já tam jela tak cca 1 hoďku po ovulce zřejmě, takže nevím, jak rychle ta tekutina teče a kde by ji měla vidět, akorát říkala, že mám nádhernou sliznici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
2.4.12 19:25

Holky,to nen možné!Někdo přece musí tu březnovou smůlu překonat :potlesk:
Doufám,že duben bude úspěšnější.
Já ode dneška zobu clostík a příští středa utz a pokud nebude v pátek pozdě,tak IUI.Mělo by proběhnout i ve středu,ale manža je na služebce.Kdyžtak to musíme nechat jen na domácím snažení.Jen mě štve,že pokud to tak dopadne,budu brát clostík zbytečně :? .A všechny víme,že to nic zdravého není :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.4.12 06:09

Dobré ráno, tak jsem od dneška začala měřit teplotu (vždycky měřím jen před ms, je to pro mě orientační, kdy dostanu ms, jelikož mi vždycky těsně před ms teplota klesne :) ) a žádná sláva a to beru ještě utroš :zed: Obávám se, že o víkendu ms dorazí :zed: Pak už jen IVF :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
3.4.12 07:36

Kaczule nevěš hlavu není to „pak už jen IVF“ ale „hurá IVF“ to prostě vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí