Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
KACI SANCE JESTE URCITE NEJAKA JE,TUSIM ZE JSI PO 2 IVI DNESKA 9 DEN ZE? HOLKY DNESKA JSEM CETLA NA INTERNETE,NA STRANCE TN.CZ CO PLATI OD 1.DUBNA COZ JE DNESKA BYLO TAM I O IVF ZE MISTO 2 EMBRIJEK SE BUDE ZAVADET POUZE JEDNO,TAKZE KDO VI JESTLI SI BUDES MOC VYBRAT ZDA CHCES JEDNO CI DVE.A JA CHTELA ZROVNA ZAVEST DVE
Hani s dr. jsme se už o tom bavili o tom novém zákonu a pochopila jsem to tak, že máš na výběr - buď si zavedeš u prvního nebo druhého IVF 2 embrya a pojišťovna ti bude hradit 3 pokusy, nebo ti pojišťovna bude hradit 4 pokusy s tím, že u prvních 2 IVF si necháš zavést pouze 1 embryo a až u 3. pokusu si můžeš zavést 2 ambrya ![]()
kaczule - já přávě o stránku zpět četla, psala Ren-ca, ze máš testovat v neděli tak nějaká chyba…ale i tak 9.den je určitě naděje. ![]()
@Rhapsody JP
To psala Klárce
Já jsem v jednom cyklu měla 2× IUI a testovat bych chtěla asi ve středu, to budu 14 dní od prvního IUI a 12 dní od druhého IUI, ale jak už jsem řekla, tak to nevidím nějak nadějně
A pak už jen IVF…
![]()
kaci pokud by bylo na vyber u ivf tak by to bylo lepsi dve enbrijka vetsi sance.
jo už vím ! už si vzpomínám… já mám též testovat ve středu budu 14d. po 2 IUI. tak jsem zvědavá jak nám to dopadne… ![]()
Rhapsody, držím palečky
a jak se cítíš?
hani, taky jsme s manželem říkali, že bychom šli do 2, ale za měsíc může být všechno jinak
Ono taky záleží, jak budu reagovat na léky, kolik bude vajuch, kolik se jich oplodní…
pocity jsou uplně jiné než u 1 iui.
dnes jsem 11den po iui a to jsem už minule špinila…
tak se uvidí… manža chce bych testla už v uterý ráno - je netrpělivější snad víc než já
![]()
tak to já mám manžela 8000 km daleko a vrátí se ve čtvrtek. Bylo by to krásné přivátání, kdybych ho mohla uvítat s // ale bojím se, že ne ![]()
V tomhle jsem už bohužel skeptická a po 3 letech mi to příjde jako nereálné ![]()
Už od rána se mi brouká tahle písnička http://www.youtube.com/watch?… tak si ji pouštím pořád dokola, doufám, že na mně nevlítnou sousedé ![]()
Holčiny, o té změně mluvili nedávno v TV a říkali, že bude možnost výběru.
3roky - vím je to dlouhé…nám to nejde přez 5let a to jsme ještě přišli před těmi 5lety o prcka 5-6 měsíc těhu. takže už to berem celkem s nadhledem…
ta pěkně poslouchej - není to zrovna můj šálek kávy ale asi jinak dobré… já mám ráda vážnou hudbu …http://www.youtube.com/watch?v=nGdFHJXciAQ
pokud opravdu bude moznost vyberu u toho ivf budu rada.kaci a rhapsody vam drzim moc palecky pri testovani aby byli dve na testu.