IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
30.3.12 09:16

Luculko, moc mě to mrzí, věřila jsem, že ti to vyjde, s tolika krásnýma folíkama :( Taky mi bylo hrozně, protože jsem tak trochu věřila, že to tentokrát vyjde, ale už jsem se zase otřepala a jedeme dál. Tak hodně štěstí do dalšího snažení, ať už v dubnu nebo v květnu. Je jaro, tak by se mělo zadařit :hug:

Renčo, Klári, Kaczul a Rhapsody, hodně štěstí při testování :kytka:
Marti a tobě ať se zadaří iui - do třetice všeho dobrého :palec:
Osičko, držím pěstičky, ať je na ultrazvuku všechno v pořádku a užívej si těhu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.3.12 10:42

Luculko - to je mi moc líto!!!!

Renčo, Klári, Kaczul a Rhapsi taky přeju hodně štěstí při testování !!!!

u mě se asi pomalu blíži ovu, an ovu testu zatím ejn duch, ale dle zkušeností mám pozitivní den před ovu, takže snad se bude něco dít ;) vaječníky bolej i bez clostilu oba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.3.12 11:21

Luculko, to je mi moc líto. Drž se a ať je to den za dnem lepší. Zkuste se v CARu zeptat na to zmražení spermií, když bude manžel příští měsíc pryč.

Kaczul, nezoufej, vždyť kolik těhotenství bylo jen při jednom folikulu (myslím ty po IUI). Na třetí pokus většinou všechno vyjde, obzvlášť na narozeniny doktora.

Lili, tak to je fajn, že reaguješ i bez stimulace.

Holky testilky, přeju hodně štěstí.

Já už si moc nadějí nedávám. Dnes mě začala bolet kyčel, vystřeluje mně to až do nohy, pobolívá mě v kříži a zrovna to samé jsem měla minulý cyklus, kdy to nevyšlo. Tak nějak jsem doufala, že to třídenní píchání v podbřišku před pěti dny bylo zahnizďování, ale asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
30.3.12 11:29

Ren-co treba bylo ještě neztrácej nadějí :mavam: já jsem se teď vrátila od dr. a mám jenom jeden folikulek tentokrát na druhé straně-pravé, takže dr.říkal, že to bude teď to pravé a že už jedem na ostro a musí to teď vyjít :dance: tak nevím jestli mi to teď jako udělá nějak pořádně nebo co :nevim: Ale začnu tomu třeba věřit. Takžo v neděli pregnyl a pondělí a úterý 3. IUI. Do třetice všeho dobrého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.3.12 11:44

Marti, doktor už to pořádně natrénoval a zvládne to. :) A když nevyšlo nalevo, vyjde napravo. Mně taky můj zubař první kolmo narostlou osmičku tahal hodinu a půl a druhou už zvládl za dvacet minut bez nadávání. Držím palce. Já měla injekci taky v neděli, kdo tě bude píchat - ty, manžel nebo pohotovost?

Naději neztrácím, ale trošku depkuju. Hrozně mi pomáhá, že se z toho můžu tady alespoň vypsat a že vy chápete, o čem mluvím (píšu). A štvou mě rozumy mojí mámy, která nikdy nezažila snažení o dítě, když mě poučuje, že tak tedy půjdu na IVF, že tam je šance 80%. To pak rostu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.3.12 11:45

Luculko, a Tobě přišla MS i přes Utrogestan nebo jsi ho nebrala? Promiň, že se ptám, mně se už plete, kdo při IUI stimuloval a kdo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
30.3.12 12:53

Ren-co mám obdobné pocity..V neděli jdu do nemocnice rovnou na gyndu tak mi to píchnou a dokonce zadarmo :-) Jinak s tou starší generací to znám…mi teda řekl doktor úspěšnost tak 25% :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
30.3.12 12:54

Mí rodiče to ani neví, protože máma zastává názor, že příroda sama rozhoduje kdo příjde na svět a kdo ne a nemá se jí pomáhat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.3.12 14:07

lili tak u tebe to je teda parada je videt ze clostik nepotrebujes.holky vsem co cekaji na vysledky po iui preju hodne steji a hlave uspechu aby byli dve.marto znam takovy lidi co tvrdi ze priroda rozhoduje sama,ale v tom pripade ja bych nebyla tehotna nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.3.12 14:13

@hanka1120 - no já doufám, že něco roste, když to cítím, taky jsem po dávkách clostilu a říká se, že ještě pak 2-3 cykly působí, tak snad se vaječníky nakoply … uvidíme …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.3.12 14:16

holky jinak uz jsem to psala do jine diskuze ale pisu to i sem pro ti co tam nechodijou.ja dneska byla na ultrazvuku a dopadlo to silene,aspon ja to tak citim,jsem 10dc folikul zadnej sliznice 7 ale shodli jsme se s doktorkou ze proste bez leku bez clostiku mne vajecniky vubec nepracuji,takze budu cekat na mrchu to se ale zblaznim nez dojde.1dc mam zavolat do caru a dojit rano na krev a odpoledne na konzultaci a 3dc nasazuji injekce mam si vybrat bud fostimon nebo merional a budu pichat injekce a dalsi iui,a taky posledni iui pak uz ivf,a ja myslela ze se tomu vyhnu,posledni iui jsem si prakticky vydupala doktorka uz chtela ivf ale ja chci jeste zkusit iui.a taky mne rekla doktorka ,ze iui u mne nema skoro zadnej uspech ze si mysli ze urcite nevyjde protoze mam problemy s vajickama i kdyz to praskama udelaji tak u mne nevyjou jestli jsou kvalitni proto po iui rovnou ivf.kdyz jsem sla s caru tak mne bylo na nic skoro jsem brecela uz mi je lip,a vim presdeto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
30.3.12 15:46

Hani, to mě mrzí :hug: - ale aspoň víte, že to u tebe bez stimulace nemá význam a nebudete už ztrácet čas. A já bych na to poslední IUI taky určitě šla, když to pěkně nastimulujete - naděje umírá poslední… ;)

Lili, a jak ty to máš tento měsíc? Jdeš na ultrazvuk a podle výsledku IUI nebo domácí snažení? :)

Renčo, já mám podobné pocity jako ty - začíná mě pobolívat břicho jako před ms a mám pocit, že je všem nadějím konec. :nevim: Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
30.3.12 16:27

tak takto dopadla kontrola v iscaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
30.3.12 17:24

Šári, to je nádhera!!! Moc gratuluji! :D :kytka: Hlavně ať jste všichni tři v pořádku a užívej si těhotenství… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.3.12 17:35

sarko ty mas po iui dvojcata?? hodne stesti a uzivej si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí