Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Osičk gratuluju to je nádhera
Naděje pro nás ostatní. Lili a Hanko folíci určitě budou, taky jsem slyšela, že ten clostík je v těle déle..takhodně štěstí. Taky jdu v pátek na měření tak uvidím. ![]()
Osičko, tak to je fakt super!
Myslím, že to bylo tvoje první IUI? Takový úspěch hned napoprvé, moc gratuluji! ![]()
Vikky, Luculko, neházejte flintu do žita! Pokud ms nedorazila, tak stále není nic ztraceno. ![]()
Lili, Hanko, budu na vás myslet, aby se tam nějací folíci našli. Určitě tam budou.
Já jsem taky slyšela, že účinek clostíku pokračuje i v dalších cyklech.
Renčo, a co ty, jak je?
Já na sobě necítím vůbec nic zvláštního. Tak nevím, jestli je to dobře nebo špatně… ![]()
Díky holky
Moc doufám, že se budou mimísci dobře vyvíjet a bude vše v pořádku.
Držím pěsti, ať vám to vyjde a brzo máte // ![]()
Cítím se nějak pořád stejně.
Teď jsem měla bohužel už poslední IUI, ale za to jsem měla krásných 5 folíků, ale stejně si nedávám naděje ![]()
Až příští týden, ale nevěřím, že se povede, když se to za celé 3 roky nepoveldo ani jednou
takže raději zůstávám nohama na zemi ![]()
Holčiny, všem snažilkám držím pěsti, aby se zadařilo.
Hani, pokud jsi měla Clostík už 6×, tak určitě injekce, můj doktor mi říkal, že 6× za život je bezpečná dávka, ale víc by už radši neriskoval, takže já bych do víc pokusů s Clostíkem nešla.
Klári, mně od neděle píchá v podbřišku. Prsa mám taky bolavý, ale ty už jsem měla, když jsem začala brát clostík. Takže shrnuto podtrženo - buď to znamená, že to nevyšlo, nebo že se zadařilo, nebo se to ještě nedá poznat a vše je důsledek hormonů. Rozhodně si z toho nic nedělej, že nic zvláštního nepociťuješ, takových těhulek už bylo. A jak už jednou v této diskusi zaznělo, normální je nic necítit. A Ty jsi navíc byla bez hormonů, takže alespoň nehrozí falešné příznaky.
Kaczul, vítej a přeji, ať MS nepřijde. Já mám taky v případě neúspěchu naplánované IVF.
No nám už nic jiného nezbývá a čekat, jestli se náhodu nepodaří přirozeně už fakt nechci ![]()