Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojik Rhapsi mě je to taky líto, příště to už snad bude lepší ![]()
jééé holky vy jste všichni tak z daleka já jsem ze severu Čech z Děčína
je tu taky někdo ze severu?
![]()
jojo, já jsem totiž šla rychle ještě na záchod a david nás tam nahlašoval.. oni pak tam přišli ještě jedni myslím s malou holčičkou. to jsou náhody jako blázen. hlavně vím, že jsem obdivovala a záviděla tvou štíhlost..
, No jinak jsem zvědavá, kolik je tedy zvykem v sanusu těch iui dělat..
z děčína mám dobrého kamaráda, ten je plodný až až, má už tři děti
udělaly jsme si tady takovou jihlavskou buňku ![]()
obchůdek s oděvy, hmmm já si poslední dobou říkám, že bych nejraději taky měla nějakou svou pidi firmičku - nevím ale na co.. hlavně, abych nepracovala hlavou a třeba by to bylo trochu lepší na takový ten psychický stres, který asi našemu snažení moc neprospívá ![]()
Lehr, nám doktor řekl, že by tři nebo čtyři IUI určitě zkusil - taky se u nás žádný problém nenašel, dokonce už s manželem jedno dítě máme a o druhé se snažíme dva a půl roku.
Hanko a kam do Brna chodíš? My jsme nejdřív taky zvažovali Brno, ale moje gynekoložka mi doporučila Jihlavu, takže už jsem dál nic nevymýšlela.
no vida, já se snažím na iui moc neupínat, na sklonku minulého roku mě Dr. Pavková stimulovala clostilbegytem a utrogestanem cca půl roku, měla jsem pocit, že to musí okamžitě vyjít a když se nedařilo, byla jsem z toho samozřejmě špatná. Tak teď si říkám - hlavně opatrně a neupínat se.. ![]()
Jé -já mám taky Davida
, no to je teda sranda…
není co obdivovat a závidět - jím teda já už říkám žeru pořád a snad i 24h.a vypadám jak vypadám a pořád nepřiberu ani 1kg…mám richlý metabolismus a geny…tak to je jak to je - spíš trápení že nemuzu pribrat- i dr. říkal at aspon 2kg naberu ale jak to mám udělat už mi neřekl ![]()
jo a zavidět nemáš vubec co máš co si pamatuji postavu na 1. nějaká konfekční M?
počet iui je hrazeno a doporučeno 6do roka. ale v sanusu nám říkali že tak 3-4 iui a při nezdaru jít do ivf…mi určitě chceme 4. a uvidíme jestli se podaří nebo nakonec bude ivf…po 5a něco letech nezdaru to vidíme takto rozumě…jsme s dadou už 12let tak už by jsme moc chtěli potomka ![]()
no nic holky, díky za milé přijetí a jdu spinkat. Zítra poprvé do práce, to se mi zase nebude chtít vstávat.. dobrou
tak ještě rychle odpověď rhapsody - ale jsem téměř beze slov
taky david?? to už je moc. my jsme s přítelem tři roky, ale už jsme věkově tak nějak v očekávání - já 33, david 36, tak už jsme nechtěli déle čekat.
Teda holčinym, to je náhoda, že jste se tam potkaly, příště pokecáte osobně
.
Já jsem si vždy na CAR brala normálně propustku, se šéfovou jsem měla dobrý vztah, takže jsem jí řekla, jak se věci mají a chápala to, nikdy nebyl žádný problém. Někdy jsem si vzala půl den, někdy i celý den.
Lehr, opravdu je zde spousta zvláštních náhod - moje gynekoložka je taky Dr. Pavková…
![]()
Dobrou Lehr…
jinak ohledně podnikání - není to žádný med nezavřeš za sebou dveře jak když jsi zamestnaná a taháš práci pořád sebou…je to stres…učetnictví, dodavatelé, reklama…aby se prodávalo…atd.já už bych se do toho asi nikdy nepustila…a doba je zlá…a bude hůř…
dobrou holky