IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
10.4.12 21:29

ahojik Rhapsi mě je to taky líto, příště to už snad bude lepší :?
jééé holky vy jste všichni tak z daleka já jsem ze severu Čech z Děčína :lol: je tu taky někdo ze severu? :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
10.4.12 21:29

jojo, já jsem totiž šla rychle ještě na záchod a david nás tam nahlašoval.. oni pak tam přišli ještě jedni myslím s malou holčičkou. to jsou náhody jako blázen. hlavně vím, že jsem obdivovala a záviděla tvou štíhlost.. :zed: , No jinak jsem zvědavá, kolik je tedy zvykem v sanusu těch iui dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
10.4.12 21:31

z děčína mám dobrého kamaráda, ten je plodný až až, má už tři děti :potlesk: udělaly jsme si tady takovou jihlavskou buňku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.4.12 21:33

sandro ja brnoo myslim ze z decina nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
10.4.12 21:34

obchůdek s oděvy, hmmm já si poslední dobou říkám, že bych nejraději taky měla nějakou svou pidi firmičku - nevím ale na co.. hlavně, abych nepracovala hlavou a třeba by to bylo trochu lepší na takový ten psychický stres, který asi našemu snažení moc neprospívá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
10.4.12 21:34

Havířov :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
10.4.12 21:36

Lehr, nám doktor řekl, že by tři nebo čtyři IUI určitě zkusil - taky se u nás žádný problém nenašel, dokonce už s manželem jedno dítě máme a o druhé se snažíme dva a půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
10.4.12 21:39

Hanko a kam do Brna chodíš? My jsme nejdřív taky zvažovali Brno, ale moje gynekoložka mi doporučila Jihlavu, takže už jsem dál nic nevymýšlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
10.4.12 21:39

no vida, já se snažím na iui moc neupínat, na sklonku minulého roku mě Dr. Pavková stimulovala clostilbegytem a utrogestanem cca půl roku, měla jsem pocit, že to musí okamžitě vyjít a když se nedařilo, byla jsem z toho samozřejmě špatná. Tak teď si říkám - hlavně opatrně a neupínat se.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
10.4.12 21:42

Jé -já mám taky Davida :lol: , no to je teda sranda…
není co obdivovat a závidět - jím teda já už říkám žeru pořád a snad i 24h.a vypadám jak vypadám a pořád nepřiberu ani 1kg…mám richlý metabolismus a geny…tak to je jak to je - spíš trápení že nemuzu pribrat- i dr. říkal at aspon 2kg naberu ale jak to mám udělat už mi neřekl :mrgreen:
jo a zavidět nemáš vubec co máš co si pamatuji postavu na 1. nějaká konfekční M?

počet iui je hrazeno a doporučeno 6do roka. ale v sanusu nám říkali že tak 3-4 iui a při nezdaru jít do ivf…mi určitě chceme 4. a uvidíme jestli se podaří nebo nakonec bude ivf…po 5a něco letech nezdaru to vidíme takto rozumě…jsme s dadou už 12let tak už by jsme moc chtěli potomka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
10.4.12 21:43

no nic holky, díky za milé přijetí a jdu spinkat. Zítra poprvé do práce, to se mi zase nebude chtít vstávat.. dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
10.4.12 21:47

tak ještě rychle odpověď rhapsody - ale jsem téměř beze slov :mrgreen: taky david?? to už je moc. my jsme s přítelem tři roky, ale už jsme věkově tak nějak v očekávání - já 33, david 36, tak už jsme nechtěli déle čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
10.4.12 21:49

Teda holčinym, to je náhoda, že jste se tam potkaly, příště pokecáte osobně :-).

Já jsem si vždy na CAR brala normálně propustku, se šéfovou jsem měla dobrý vztah, takže jsem jí řekla, jak se věci mají a chápala to, nikdy nebyl žádný problém. Někdy jsem si vzala půl den, někdy i celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
10.4.12 21:51

Lehr, opravdu je zde spousta zvláštních náhod - moje gynekoložka je taky Dr. Pavková… :) :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
10.4.12 21:52

Dobrou Lehr…
jinak ohledně podnikání - není to žádný med nezavřeš za sebou dveře jak když jsi zamestnaná a taháš práci pořád sebou…je to stres…učetnictví, dodavatelé, reklama…aby se prodávalo…atd.já už bych se do toho asi nikdy nepustila…a doba je zlá…a bude hůř…
dobrou holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital