IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1002
12.4.12 09:28

Rhapsy, tak to by byla fakt perla, kdyby měla maminka pravdu.. rozumím ti i s tím zabubláním se do sebe, můžu jen doporučit nějaký sport, něco co tě nakopne, vyplaví endorfiny a zároveň způsobí, že budeš přemýšlet nad něčím jiným.. to pomáhá mně.. :kytka:
já jsem byla ráno na uz, folíky tentokrát nerostou a prý to tento měsíc vůbec nevypadá na ovu, takže přirozený cyklus nevyužijeme a za cca 10 dní hurá na Sanus jestli nemám cystu a začínáme s přípravou. Trochu se bojím nežádoucích účinků všech těch hormonů, asi jste to tady už probíraly, ale můžete mě uklidnit? co s vámi ty injekce dělají?? :nevim: jinak strašně oceňuju, jak jsou zdravotnící profesionální a hodní, vstřícní, dost mi to pomáhá, že člověk nemusí řešit ještě nějaké protivné sestry či lékaře. Dokonce i blondýna v sanusu dnes po telefonu laškovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
12.4.12 10:03

ahoj holky
lehr - na sport ted nemám náladu-rozjeta mrcha a dnes už mám za sebou první píchnutí injekce…a do toho jsem fest nachlazená…tak se dnes budu válet. v noci jsem vubec nespala pořád kašel. :evil: v práci mám paní tak mám klid…jen jedna dodavatelka tak zboží budu dělat zítra.
jinak já vyplavuju endorfiny hrou na housle - to je můj relax :srdce: :)

mrzí mě, že nejsou folíky, ale oni to pak nadopujou a pujde to raz dva…já mám svou ovulku na 1.dopujou mě hormonama pro větší uspěšnost a i kvuli té dlouhé době co to nešlo…
injekce snáším celkem dobře-jen jsem unavená, je nateklé bříško a k blížící se ovu.mě bolí vaječníky to je tak vše…no a hlaně se odhodlat si to píchnout…když jsem držela dnes tu jehlu tak mi to trvalo tak 5min než jsem píchla :poblion: , zítra už to bude snad lepší. :? .

dnes budu sestre do sanusu taky volat - obj.se na měření folíků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.4.12 10:56

rhapsy a kdy jdes na mereni foliku? a pichas injekce normalne nebo je mas v pere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.4.12 11:07

holki když to tady tak čtu tak mám uplně strach co mě ještě čeká… já si myslím že jsem dost naivní že nám to ted po tom pregnylu vyjde.....mám strach že se na to upnu… ještě se jakš takš držím ale první nezdar mě povalí :,( :,( … holki napište jestli to někomu z vás už vyšlo po pregnylu… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.4.12 11:23

Sandro, já nevím tady na diskuzi o nikom, kdo by to měl jako ty. Všechny holky tady, co píchly pregnyl, tak potom následovalo IUI. Ale co ty víš, třeba ti to zrovna vyjde. ;) :kytka: A jaký by byl tebe další postup, kdyby se nezadařilo, taky IUI? Každá tady čekáme a doufáme, že se zadaří - a když ne, tak aspoň u mě zabírá zabíra se vybrečet a druhý den je líp a jde se do dalšího kola. :) Ale určitě testuj až tak 14. den po pregnylu, abys nebyla zklamaná kdyby to bylo falešně pozitivní. A neboj, taky se mimča dočkáš… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
12.4.12 11:57
@hanka1120 píše:
rhapsy a kdy jdes na mereni foliku? a pichas injekce normalne nebo je mas v pere?

měření mi vychází na 22 nebo 23.4. je to neděle a pondělí 12-13dc. jsem zvědavá jak mě objednají - doufám že to dopadne na tu neděli. v pondělí 23.4. má manžel narozeniny tak to třeba vyjde na pregnyl a bude i trošku štěstíčka - byli by to naše nej narozky kdyby to dopadlo :? - já mám narozky hned 9.května a to by bylo 16-17 dní po iui to by byly narozeniny :mrgreen: uvidíme.

píchám injekce :) - přetahuji z ampulek, měním jehly a pak píchám :lol:

v peru jsem se už informovala /sanus v jihlavě mají jen ty nejdražší kterými se st. na ivf - je to varianta ze 3injekcí. /na to iui davají ten menopur a ten je v jehlách a ampulích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.4.12 11:57

děkuji alespon slova útěchy no já když nevyjdou 2IUI tak mě čeká laparoskopie dilling a potom IVF tak jsem na to zvědavá ale něco mi říká že to vyjde ale nechci se na to upínat… a co máš ty že nemůžeš otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.4.12 12:00

rhapsody určitě to vyjde věř tomu já taky musím věřit ale držím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
12.4.12 12:01

Sandro - právě naopak nevzdávej se…nebo to ber jako vyplnění času…a ono se to třeba povede. koukni na Ivku - má cistu na měření folík 14 sliznice nic moc-st.jen clostikem - a ani nemela pregnl atd…a je tehulka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
12.4.12 12:33

holky dneska je to tady nějaké depresivní, ne? 8o možná to dělá to počasí, ve Znojmě je tedy děsně, prší a fouká vítr..
Rhapsy, my jsme s davidem oba původním povoláním zdravotníci, dělali jsme si s Dr. Kučerou srandu, že bych si i do zadečku mohla injekce píchat sama.. :D tak píchání asi problém nebude. Na tu kontrolu před MS pojedu taky tak nějak 22. -23.4., to se může i v neděli??
Sandro, souhlasím s Rhapsy, upínat se asi nesmíme, spíš mít plno dalších cílů a náplň času a oplodňování mít tak nějak mimochodem.. Jak si to naordinovat, že??:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.4.12 13:04

Sandro, nám právě nezjistili vůbec nic - manžel spermio OK, já laparoskopii v pořádku, hormony v pořádku, ovulace probíhá bez problémů. Takže nevíme. :( A navíc už doma jednoho šestiletého synka máme a teď se snažíme dva půl roku o druhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
12.4.12 13:26

lehr - u nás ve zdare nad sázavou je taky počasí pod psa…prší a prší…
tak to máte dobré, nemusíte nikam potom jezdit…já menopur píchám do břicha a pak pregnyl tan je do zadku do svalu tak to musím na pohotovost-to nezvládnu to je tou velkou jehlou už 8o .
Sanus v Jihlave je právě jeden z mála co dělají i o víkendu. my jsme byli na 1iui právě v neděli…jinak by byl celý měsíc v háji…aspon o starost mín… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
12.4.12 13:32

tak to je celkem fajn ten víkend, taky jsem si říkala, že by pak mohl být problém, ty dva dny jsou někdy dost stěžejní.. no budeme se snažit doma, když slyším Ivču, tak si říkám, že doktoři míní a příroda mění, tak budeme mít dneska hezký večer, snad to bude i trochu romantické a nejen vypočítané.. :think: jdu si zacvičit, abych trošku vypla, naštěstí i v práci je to dnes celkem k vydržení :) tak doufám, že si doma pěkně odpočineš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
12.4.12 13:38

odpočívám, s čajem, parlenem a kapkama do nosu. ale zítra už musím zase fungovat. ted jsem volala do sanusu se obj.a neberou to tak musím počkat…
Jinak tulení zdar :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
12.4.12 13:41

Lehrerin, to mě moc mrzí, že folíky byly malé, tak se můžete snažit tento cyklus doma, za zkoušku člověk nic nedá, já jsem tomu taky nevěřila, ale říkala jsem si, že to zkusíme a budu mít alespoň malinkou naději. Když by to nevyšlo, tak se příští cyklus vrhnete na stimulaci a budou folíky jedna báseň.

Rhapsi, mě vždycky hodně pomohlo vyrazit za nějakou kamarádkou, prostě vypadnout, přijít na jiné myšlenky, i jsem to s ní třeba probrala a ulevilo se mi. Prostě druhý den mi bylo líp a zase mě to nakoplo do dalšího boje.

Sandro, držím moc pěsti, aby ti to vyšlo. Asi mi to nějak uniklo, ty chodíš do CARu nebo ke svému gynekologovi? A hormony teda nemáš, protože máš sama ovulku a folíky a sliznice jsou tedy v pořádku? Já jsem brala Clostík na nárůst folikulů, já jsem ovulku přirozeně neměla. Pregnyl je na to, aby folíky praskly a pak by mělo následovat buď IUI nebo snaženíčko doma :-). Naděje určitě je, ale taky bych se na to úplně neupínala, snaž se smířit s tím, že to nemusí na poprvé vyjít, aby ses z případného neúspěchu potom nesesypala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí