IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1002
13.4.12 08:40

Holky mám prosbu, jako začátečník v IUI vůbec nevím, jak to vlastně všechno probíhá - myslím teď hlavně časově, které dny cyklu se jezdí na ultrazvuky, jestli se jezdí ještě na nějaké jiné pravidelné kontroly, apod. Potřebovala bych, jestli byste mi do toho nevnesly trochu světla. ptám se proto, že teď v práci řešíme nějaké akce - služební cesty a pod. a já nemůžu říct, jestli budu moct jet, Potřebovala bych alespoň hrubou představu, jak to pak všechno probíhá. A pak ještě jestli vám těmi injekcemi udržují cyklus přesně 28 dní - to by mi v plánování mohlo taky trochu pomoct. Samozřejmě v případě potřeby vše podřídím IUI, na druhou stranu si říkám, že je asi dobré žít i něčím jiným, aby se člověk úplně nezbláznil. díky moc za vaše postřehy, moc mi to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
13.4.12 09:05

Holky, tak šťastný pátek 13., ať vám všechno vyjde a doktoři mají šikovnou ruku.

Lehrerin, já jsem při obou IUI brala třetí až sedmý den Clostilbegyt, desátý den cyklu jsem šla na ultrazvuk, dvanáctý den jsem píchala Pregnyl a třináctý den byla IUI. Takže dohromady dvě návštěvy Caru a jednou na pohotovosti, protože jsem neměla odvahu k píchanci. Normálně mám cyklus 24 dní, teď při 1. IUI jsem měla 30 (MS přišla dva dny po vysazení Duphastonu) a při druhé 28 dní (MS přišla i přes Duphaston). Pokud budeš brát Utrogestan nebo Duphaston, tak se myslím dostaneš na cyklus 28 až 30 dní. Myslím, že IUI Ti moc času nezabere, IVF je poněkud časově náročnější, v Caru jsem pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.4.12 12:48

holky i ja preji hodne stesti a hlavnej po tom velkej uspech.ja mam na celej vykend hlidam sestre mimco ma 4 mesice takze mam o zabavu postarano,aspon trosku vypnu a nebudu se zabivat mymi problemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
13.4.12 13:03

Renčo, díky za odpověď, já mám zatím zprávy, že si budu píchat injekce do břicha, vím, že pan doktor říkal, že se při tom jezdí na nějaké ultrazvukové kontroly - asi, jak rostou vajíčka, tak to bude asi ono před tou ovulací. no, jestli to budou dvě návštěvy do měsíce, tak je ještě pohoda 8o hlavně, aby se zadařilo, že.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.4.12 13:57

Ahoj holky :mavam: tak jsem doma od dr. a u mně se začíná rozjíždět IVF. Ode dneška začínám brát HA a prednison a 2.5. mám kontrolu a pak zřejmě pichance. Snad to bude všechno OK :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
13.4.12 14:03

Ahoj holky,tak jsem doma z iui.Ale dneska je mi pořádně šoufl.Bolí mě vaječníky :? nemůžu sedět,chodit,čůrat…šíleně je cítím.Je to normální??Trochu mě to zaskočilo.Při prvních dvou pokusech jsem nic necítila.A teď tohle.Tak i když je venku tak nádherně,jsem v posteli a ležím.Tak je mi asi nejlépe…

Lehrerin,já to měla tak,že jsem 5.-9. den jedla clostík,pak jedna návštěva v caru- utz a hned IUI a za dva dny zase to stejné.Takže za celý cyklus mi to udělalo 2návštěvy,cca půldenní.

Kaczule,dneska jsme tam měli narváno,co???Jakpak jsi dopadla?Dokonce tam jeden chlap usnul a začal chrápat,tak ho manžela nenápadně vzbudila :mrgreen: .Ale my ostatní jsme se pobavili.

Ivčo,Klári jak jste dopadly vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
13.4.12 14:03

Jsi mě předběhla,Kaczule :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
13.4.12 14:04

Držím ti palečky,ať vše vychází jak má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.4.12 14:08

@luculkak Děkuji, taky držím palečky ať se IUI povede a nemusíš dojít tam kam já :kytka:
Jinak, jj narváno tam bylo, čekala jsem 2 hodiny, ale nějak to uteklo, tak mi to ani nijak zvlášť dneska nevadilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.4.12 14:58

Tak druhé IUI za mnou. Už jsem doma dlouho, ale teď jsem se probudila - nějak mě to všechno zmohlo. :) Mě je proti minule líp - břicho mě skoro nebolí a ani nešpiním. Akorát to vždycky proběhne tak strašně rychle, že si říkám, jestli se vůbec něco dělo. :roll: A teď zase čekání…aspoň jsme na to, Luculko, dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
13.4.12 15:02

Klári,doufám,že se dočkáme kladného výsledku :dance: .Taky jsem na chvíli usla,ale bolest nepřestala :( .Ležím natáhnutá jako prknu,tak je mi nejlepe.Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.4.12 15:06

Lehrerin, já jsem to měla zatím dvakrát bez stimulace - 12.den ultrazvuk v každém cyklu a poprvé IUI 15.den a dnešní je 14.DC. V případě neúspěchu budu napotřetí taky píchat injekce. Už teď jsem objednaná na ultrazvuk před očekávanou ms - aby se vyloučila cysta před případnou aplikací injekcí. Pokud bude ultrazvuk v pořádku a přijde ms, tak začnu píchat injekce. Pokud by bylo IUI úspěšné, tak bych při další návštěvě injekce vrátila. Doufám, že jsem to napsala trochu srozumitelně. :lol: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.4.12 15:08

To máš, Luculko, z toho, že tam máš těch folíků víc. Minule jsi jich měla taky tolik? Tak pěkně odpočívej… :) Já jsem na sobě ovu nikdy nepoznala, takže u mě nic zvláštního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.4.12 15:14

Kaczule, to je taky dobrý. Aspoň se něco začalo dít. Uvidíš, uteče to rychle. :D
A kde se toulá Ivča…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
13.4.12 16:29

Klári,minule jsem měla 3 vlevo a 2vpravo.Teď vlevo nic a 5vpravo.A je pravda,že cítím hooodně pravou stranu.Jinak ovulku v „normálních“ cyklech jsem na sobě taky nikdy nepozorovala.

Holky,při iui si může vybrat do kterého vaječníku spermoušky zavede?Jako že je tam nasměřuje?Mě je totiž jako první zavedl a až pak se koukal utz,jak to tam vypadá.Takže pokud to jde a nasměroval mi je do levého,kde nic není, tak je to celé na prd. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí