Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
děkuji za pomoc moooc jste mi pomohli..... děkuji a držím pěstičky…
ivčo držím pěstičky at to vyjde.....
![]()
Handi, díky moc. Já jsem ten cyklus Clostík brala, ale pak jak byla ta cysta a malý folík, tak mi nedělali IUI, ale ovulku jsem cítila, tak jsme se tulili doma
. Jinak taky tomu nemůžu uvěřit, když mi doktorka v Gennetu řekla, že IUI nemá cenu, že folík je malý a sliznice nízká. Sice mi řekla, že se můžeme snažit doma, ale já to brala spíš jako takové planné utěšování. V pátek mám přijít k mému doktorovi, tak jsem zvědavá, snad bude vše O. K. Mohla bych i prý dneska, ale už se tam nepotáhnu.
Sandro díky, budu to potřebovat.
Ivi- obrovska gratulace ![]()
je to asi blbé,ale strašně ti závidím …ale to je asi i tím, že se nám naše neudrželo.. Držím pěsti ať je vše v pořádku. Šetři se.
Rhapsody, díky moc. Ne, není to blbé, to je pochopitelné, cítila bych to na tvém místě stejně. Já se ještě neraduju, možná se uklidním až trošku po ultrazvuku, pak čekají testy, prostě člověk asi nikdy není úplně v klídku.
Ivčo,to je bomba!!Potichounku gratuluji
. Ono to vážně přijde,když to člověk čeká nejméně
…držím palečky,ať se bobišek udrží.Teď buď na sebe opatrná…
Já už jsem doma z CARu.IUI proběhne v pátek.Vlevo nemám žádný folík,ale zato vpravo jich je 5
.Největší má 20mm.Sliznice 9mm.Já přesně nevím,co to znamená,ale dr.říkal,že to je nadstandardní velikost…takže dneska večer tulení,píchnout pregnyl a v pátek iui.Už se těšíííím
.
Klári,a co ty?Jak jsi dopadla?
Rhapsy,drž se
.Vím,že to je teď pro tebe těžké,ale ty to zvládneš.Jsme přece silné holky
.
Luculko- tak to je paráda taková uroda ![]()
nějak se zatím držím, slza zatím ani jedna -nevím jestli to ještě přijde-jen jsem taková tichá, smutná…prostě tak nějak…holky at se vám daří
Tak to je mazec…Ivčo gratuluju a přeju aby šlo dál vše ok!! No a to bylo skoro na hádku s mili, že určo nejseš:-) Fakt prostě jsi na to tedka nemyslela tolik a šup a je tam
![]()
Rhapsy,tak to jsi silnější než já.Já už po 1.nezdařené iui bulela půl dne…takže až někdy najdu // a pak ta jedna zase zmizí,tak mě asi odvezou ![]()
Rhapsody, to mě moc mrzí.. Příště to už prostě musí vyjít!!! ![]()
Ivi, moc gratuluju a přeju, ať je vše v pořádku a mimísek krásně roste ![]()
Já byla včera na UTZ v 8+2tt a jedno mimčo má 16,58mm a druhé je prcek, má jen 13,26mm
Nejdůležitější ale je, že jsou oba v pořádku
![]()
Sandro, na testování je opravdu hrozně moc brzo.. Doporučuje se testovat nejdřív 14 dní po ovulaci. Vydrž a určitě se dočkáš ![]()
Holky, všem vám držím pěsti, ať se brzo zadaří ![]()
osičko to je skvělý taky bych chtěla dvojčátka bylo by to super..... a co manžel spokojenost vid? super gratuluju a užívej si to a hlavně bud štastná a veselá..... gratuluju..... a tiše závidím…
![]()
Díky Sandro. Tak třeba se Ti sen o dvojčátkách splní, když tomu budeš věřit ![]()
Manžel je nadšený a moc se na mimísky těší ![]()
Teda holky, to musí být skvělý pocit ty dvě čárky, snad to taky zažiju.
Rhapsy neboj, to dáme, jsme silnější, než si myslíme
teď mi kolegyně vyprávěla o kamarádce, která pět let jezdila do Car, pak se na všechno s manželem vybodli a měli zažádáno o adopci a najednou otěhotněla.. prostě klasika.. ![]()
Holčiny, díky moc, zatím se mi nepodařilo se uklidnit, natož tomu uvěřit, musím vydržet do pátku, snad bude vše O. K. a potom budu moct být snad trochu víc v klidu.
Osičko, gratuluji moc k ultrazvuku, ať pěkně rostou, broučci. Jo a k těm velikostem, to je jasné, to větší je kluk a menší holčička
.
Luculko, tak to vypadá opravdu moc dobře, takových folíků, 20 mm je na folík super a sliznice je taky krásná. Tak se hezky tulte a inseminaci zdar
.