Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojik ivčo no já mám polycystické vaječníky ovulaci nemám vůbec, mám hormonální rozvrat ani jeden hormon není v pořádku a MS jsem sama od sebe neměla ani nepamatuju brala jsem utrogestan a pak clostilbegyt pak jsem šla na UZ a měla jsem folík 16mm a dostala jsem v sobotu pregnyl a snažili jsme se doma… tak uvidím.....
Sandro, 16 mm to máš lepší než já, já měla jenom 14 mm a nedávali mi naději, no a vidíš, jak to dopadlo, tak ono šance vždycky je. Držím moc pěsti!
no snad to bude dobrý byla bych moooc ráda fakt bych chtěla mrnouska… třeba i dvojčata to by mi nevadilo..... už se těším ale zároven se bojím že to nevyjde ale dost takový nálady prostě to vyjde,...... ale děkuji jo a ivčo držím pěstičky at se mimi udrží.....
![]()
Nebojte,holky.Všechny se jednou dočkáme
.
Kaczule,já tam budu kolem 9hod.Ty myslím až kolem 11hod.,jsi psala??
Přeji úspěšné zítřejší kontroly a IUI
.
@luculkak Já tam budu kolem půl 11, tak to se asi nepotkáme, protože i kdyby měl dr. skluz tak mě na IUI vzal vždycky hned
Držím palečky ![]()
Kaczule,to je škoda,to se asi vážně nepotkáme
.Mě taky vždy vzal na IUI hned,jak jsem přišla.
I JA DRZIM PALECKY HOLKY NA TEN ZITREK.HOLKY MYSLITE ZE TY INJEKCE JSOU SILNEJSI NEZ CLOSTIK? ZDA BUDE LEPSI REAKCE?
Hani, děkuji. Já vůbec netuším, jestli jsou silnější, ale doktor mi říkal, že jsou každopádně šetrnější než Clostík.
Tak teď jsem se tady dočetla, že v 5tém týdnu by na ultrazvuku ještě nemuselo být nic vidět, no uvidíme zítra
.
Ahoj holky, přeji vám pěkný den.
Díky za psychickou podporu. Za chvíli mi končí služba v práci a hned potom jedeme s manželem do CARu. Doufám, že tam na té koze neusnu… ![]()
Luculko, Ivčo, ať je pro nás ten pátek třináctého šťastným dnem!
Kaczule, tobě taky dnes hodně štěstí v CARu, i když nevím, co tě dnes čeká. ![]()
tak pátku třináctému zdar
držím palce Klári, ať jsou v sanusu šikovní… ![]()
Hodně štěstí, holky ![]()
Ivčo i Tobě hodně štěstí na UTZ
Myslím, že tam budeš mít minimálně dutinku
Pak dej vědět, ju?