IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
693
13.4.12 16:31

Asi při tom ležení,moc přemýšlím :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.4.12 16:50

@luculkak Spermie se NEzavádí do vaječníku, ale do dělohy a odtud si putují dále. IUI = intrauterinní inseminace (nitroděložní inseminace).
Přeji hodně štěstí, ať se zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
13.4.12 16:53

holky, díky za postřehy s tím časem, uvidíme… odpočívejte, ať se tělo brzy vzpamatuje. Rhapsy, co ty, je ti líp? pomohla práce a zvládla jsi ji s tím nachlazením? papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
13.4.12 21:15

Luculko, řekla bych, že to co prožíváš, je bolest po Clostíku při ovulaci. Taky mě bolely fest vaječníky a sex tedy nebyl nic příjemného. Ale ještě bych to být vámi trošku pojistila :-).

Kláriku, držím moc pěsti, aby se zadařilo. Tak snad sis odpočinula a sexík to pojistí.

Kaczule, tak držím moc pěsti a hodně štěstí do IVF!

Holčiny, už jsem zpět. Ráno jsem byla na gyndě a potom u kamarádek. Doktor mi potvrdil dutinku v děloze a žloutkový váček, tak snad to vypadá dobře. Hlavně, aby bylo brzy vidět srdíčko. Jo a cysty mám dvě :zed:, jednu vlevo, druhou vpravo, ale prý by se měly vstřebat. Takže tak se vysvětluje to moje píchání i na druhé straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
13.4.12 21:45

ivy ty se máš, to je příjemné :srdce: myslím teda miminečko, cysty asi nic moc, ale taky bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
13.4.12 21:53

Lehrerin, neboj, taky se dočkáš. Jsem moc ráda, ale pořád se neraduju, dokud neuvidíme srdíčko, tak stejně není nic jisté, navíc ty cysty, z těch mám trošku strach, i když teda doktor nad tím mávl rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.4.12 06:45

luculko kolik jsi brala toho clostiku? ze mas uz podruhe tolik foliku? ivco urcite to bude vse v poradku.kaczule a tobe drzim pesticky at ivf pekne probiha v poradku a hlavne at to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.4.12 07:42

Dobré ráno,holky :mavam:

Dneska je mi o hodně lépe než včera,ale ještě to není ono.Ale se včerejškem se to srovnat nedá.Ani sexík nebyl,nebyla jsem schopna :( .Pojistíme to dnes.Však co,co se má stát se stane…

Ivčo,to je super!Držím palečky s bobíškem :srdce: .Cysty se snad vytratí samy.A co když ne?Co pak?

Hančo,já jím clostík 5.-9.den ráno a večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
14.4.12 09:31

ahojík luculko já ti tak závidím…ale zároven přeji to je jasný… holky já pořád na to myslím a trápí mě to… já vím že se na to nemá myslet ale to nejde, strašně si to přeju......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.4.12 10:05

Sandři,co mi jako závidíš?U mě zatím nic záviděníhodného není :( .Ale neboj,dočkáme se jednou všechny… :srdce: Však koukni na Ivču,vůbec to nečekala tento měsíc a je to tam// :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
14.4.12 10:18

závidím ti že to bereš tak sportovně..... ale já dneska pojedu s přítelem na výlet a trochu to vypustím......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.4.12 10:40

Musím to brát sportovně,jinak bych se z toho zbláznila.Pro mě je nejhorší den,kdy dostanu MS…to jsem úplně v pr… :oops: .Ale pak se oklepu a hurá do dalšího snaženíčka.

Kam jedete na výlet?My dnes jedeme do Pl na nákupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
14.4.12 10:42

:D ahoj holky - to jste toho zase popsaly
nevím ani na koho reagovat-
takže tfuj tfuj - těm co jsou po iui a pevné nervy při čekání.
holky co čekají na měření - přeji hezkou urodu.

Iv :hug: , paráda-vše bude v pořádku :D

Lehr - včera to celkem šlo - bylo dost zboží a lidi celkem chodili-tak to uteklo…byla jsem celkem unavená tak jsem už v 8.šla spát-byla jsem uplně mrtvá.nemoc a ty injekce hormonu dělají své :poblion: .
dnes naštěstí nemusím mám tam paní- tak jen uvařit chlapum na stavbu a odpo.odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
14.4.12 11:13

no my pojedem asi i nakupovat ale asi se podívat na Větruši tak takovej hezkej den než se půjde do práce… ted jsem měla dovču ale v pondělí už do práce no mooc se mi tam nechce…ale přeji všem krásný den u nás je nádherně… teploučko… hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
14.4.12 21:18

Luculko, Rhapsody, moc děkuji. Myslete na mě, holky, budu to potřebovat :-).

Luculko, nevím, jestli by se to nějak řešilo, kdyby se cysty nevstřebaly, myslím si, že by se to asi neřešilo, četla jsem, že většinou se to nechává být, záleží asi i na velikosti, nebo to nějak odsávají, což bych teda nerada, to už je přece jenom riziko pro mimíska.

Jinak přeji všem snažilkám, ať to už konečně vyjde! Uvidíte, že se dočkáme postupně všechny.

Sandro, snaž se to vidět trošku pozitivněji, zkus si někam vyrazit třeba s kamarádkou, ten výlet vám taky určitě bodne. On potom člověk přijde na lepší myšlenky, a to je důležité. My si dávali třeba každý večer skleničku vína :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí