Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo a břicho sice nebolí, občas píchne, ale je dost nafouklý. Sedět v džínech nebo v úzké sukni je docela utrpení, vždycky jsem měla hodně ploché břicho, takže je to pro mě fakt nezvyk.
Hanko, na tu horkou vanu bacha, určitě bych předtím testla nebo počkala a udělala testík ráno.
Marti, to vysazení toho Utrogestanu mi přijde zvláštní, já ho vždycky brala do té doby, než jsem mohla testovat.
klári je to po těch lécích lepší, ale to může být taky tím, že jsem v druhé polovině cyklu no a ten příští už budu stimulovat, takže stejně nic nezjistím… je to zapeklité..a hlavně jsem teď v takové fázi čekání, až se to všechno rozjede, takový klid před bouří..
Ahoj holky tak včera jsem špinila a dnes už špiním méně..jsem 29DC, normálně už bych to včera dostala. Jsem z toho napjatá jak kšandy. 13 den po IUI jsem odpoledne testla a negativní, takže teď už netestuju, bojím se zklamání
To jsou nervy, hrůza. Včera jsem to obrečela a tak se ta mrcha asi lekla
Už jsme se s mužíčkem domluvili, že IVF zkusíme 2×.
Marti tak to je fakt napínavý, kdyby to vyšlo, tak je to super. jen pro mě opakování - co už máš za sebou?? Já čekám na schválení injekcí a jdeme do 1.IUI, tak sbírám zkušenosti - kéž by to vyšlo napoprvé..
Lehrerin-jsem po 3.IUI vždy jsem stimulovala clostíkem, takže netuším jaké to bude s těmi injekcemi co budeš píchat. Jinak zkoušíme 3 roky.
Ivčo co ty jak se cítíš? Už opadl šok z // ? Já ti to tak přeju je to fakt super. No musíme holky ještě vydržet, ale zatím se nám to tady celkem daří těhotnět ![]()
to jsem si právě taky říkala, jaká je tady mezi diskutovatelkami úspěšnost těhotnění…?? sledujete to? jestli sjem se přidala do té správné diskuse
no jsem na ty injekce marti taky zvědavá, zítra volám do sanusu, jestli mi je schválili a případně kdy ultrazvuk..A kdy uděláš marti testík? kdy se odvážíš??
ať to dopadne!!
Marti, tak to vypadá docela nadějně, když už přestáváš špinit, to by mohlo být těhu! Držím moc pěsti. Já se cítím naprosto normálně, ani si nepřipadám jako těhotná a stále tomu nemohu uvěřit, zatím žádné příznaky nemám. Takže holky, nebojte, opravdu je normální ze začátku nic necítit
.
holky dekuji vam vsem.ale bohuzel mms rano dorazila v plne parade bolijou me zada a podbrisek a vajecniky taky dobre citim.takze zitra zacinam s clostikem mam strach na reakci protoze budu brat 3 denne tak snad mne nebude spatne.injekce nemam z duvodu ze jsem dva dny spinila a nebyla jsem na krvi,a pry bez novyho hormonalniho profilu mi je dat nemuze ze to je u mne ryskantni protoze spatne reaguji.jinak je to ma posledni iui a pak uz teda iui.asi se musim poradit na gynde aby mne neco pichla na upravu cyklu mam ho nejakej rozhazenej dlouho spinim nez se mi to rozjede.
Marti, to vypadá docela nadějně.
Hanko, tak držím palce, ať je poslední IUI úspěšná.
Ze mě dnes vydolovali 19 vajíček, tak jsem zvědavá, jak obstojí. Po OPU mi bylo pěkně blbě a to jsem vyškemrala injekci proti bolesti, zlatá hysteroskopie. A po jednodenní přestávce zase injekce a injekce. Transfer by měl být v pondělí.
Hanko, to mě moc mrzí, drž se, brouku
. Clostíku se neboj, jen budeš trochu víc cítit ovulku. Já jsem teda brala Clostík 1-0-1 a špatně mi po něm nebylo.
Renčo, tak to je krásné, takových vajíček! Držím moc pěsti, aby se hezky drželi a vyvíjely. Budete si dávat kdyžtak nějaké do mrazáčku?
renco dekuji.ty jo tolik vajicek no uzasny a budete zavadet jedno ci dve embria?
dekuji ivco.clostiku se nebojim ten uz znam ale 3 denne jsem proste jeste nebrala.
Pokud se zdárně oplodní, tak bychom chtěli dvě embrya. A ještě kdyby pro jistotu zbylo něco do mrazáčku. Jsem prostě skromná. Jedna holka, které dnes taky dělali OPU, měla dokonce 30 vajíček, hotová nosnice.
A jiná zase čtyři. Kdyby tak na to tělo byly nějaký manuály…
Hani, já myslím, že jeden Clostík denně navíc by Ti snad žádnou paseku udělat neměl. Každopádně držím palce, ať to dobře snášíš. Já jsem brala Clostík stejně jako Ivča 1-0-1 a první měsíc jsem byla v pohodě a druhý mně bylo blbě.
Holky tak dnešní telefonát do caru mě fakt pobavil - kdybych se měla hroutit, tak z toho nevyjdu.. Sestřička mi řekla, že pan doktor zřejmě zapomněl poslat žádanku
Tak se mi zdá Kláriko, že jsi psala to stejné a taky to byl MUDr. Kučera..
No tak naštěstí prý by se to dalo stihnout - ms mám dostat až v úterý a píchá se od druhého dne, tak prý by to mohlo klapnout, což teda zřejmě znamená jet jednak v pondělí na ultrazvuk a pak znovu pro recept?? asi jo..fakt se tomu musím smát, protože co mi taky jiného zbývá ![]()