IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1002
10.4.12 20:38

hanka1120 - usg je ultrazvuk. Jinak jsem ze Znojma, do jihlavy dojíždíme a vidím, že to bude asi celkem cestováníčko, jsem tzv. začátečník, tak zatím neprotestuju a na výlety do jihlavy padá dovolená, ale snad se už i zeptám na případné konzultace odpoledne..snad nejsem moc marnivá, ale za chvíli už dovolená nebude a co pak? jak to děláte? samozřejmě, že pro mimi obětuju cokoliv..to jen tak přemýšlím nahlas.. dnes jsme byli v Jihlavě kolem 11:30, tak jsme se asi nepotkaly, vždycky si to spojíme s obědem v Radniční restauraci, je skvělá, tak ať nás v jihlavě čeká taky něco pěkného.. Vím, rok a půl není nic, to jste už zkušené čekatelky a hlavně doufám, že čekání bude korunováno úspěchem!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.4.12 20:41

ja budu takky pichat injekce k iui jen jakmile dojde a doktorka mi rekla ze zadost u iui se neposila ale budu pichaat fostimon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
10.4.12 20:43

jinak sanus zatím mohu jen doporučit a nejlepší je blonďatá sestřička na recepci - o té už tu byla řeč a musela jsem se smát, protože zrovna dnes jsme to s přítelem komentovali - trochu vyhořelá, všechno je problém neřešitelný, nakonec samozřejmě všechno řešit jde.. no sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.4.12 20:46

lehrerin taky konecne doufam v uspech posledni iui nas ceka s hormonama fostimon a kdyz to nevyjde tak ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
10.4.12 20:53

Hani - já mám právě ten menopur na ten se musí poslat žádost- stimuluje se s ním i jako varianta u ivf.

Lehr -jo jo sestra na recepci - ta je taková jedinečná … :mrgreen:

jinak nás si doktor bral lehce po 11. a nějakou dobu jsme tam byli…tak myslím, že kolem té 11.30 jsme tam ještě byli…jo radniční ta je dobrá - jednou jsme tam byli v neděli a hrál tam nějaký umělec na klavír byla jsem z toho už na nervy :D moc mu to nešlo…chodíme i do té o něco níž -nevím jak se jmenuje ale je v patře a před ní je stálá zahrádka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
10.4.12 20:56

Lehrerin,já si taky beru dovolenou na iui.Až dojde,tak nevím,jak to budu dělat.Na dovču,jako takovou se stejně nikam nechastáme,tak to využiji na miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
10.4.12 20:59

a kolik vlastně IUI můžeme absolvovat, je to nějak omezené? my jsme dnes dostali pregnyl na vyvolání ovu a jinak injekce asi až příští měsíc, Kláriko tobě asi dal dr kučera šanci ještě i další měsíc.. Rhapsody marně vzpomínám, kdo tam seděl v čekárně nebo procházel, když jsme tam byli my, nejsi taková štíhlá? :D to jsou otázky, co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
10.4.12 21:03

Lehrerin, to je náhodička - já jsem taky ze Znojma! 8o A vy holky nemůžete chodit z práce na propustku? Já to tak mám, žádný problém mi v práci nedělají a to vždycky chybím celý den. A to cestování, Lehrerin, to mi povídej - autem je to v pohodě, ale zítra jedu poprvé autobusem, protože manžel potřebuje auto. To bude zážitek! Ale co bych pro mimi neudělala… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.4.12 21:07

u iui mas narok 6 krat za rok.ale zalezi na doktorovi zda ti to umozni.pokud nevyjde 3iui tak to nema cenu mne doktor reklze dve tak u mne to nema cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
10.4.12 21:09

Lehrerin,můžeš mít 6× iui za rok hrazených pojišťovnou.U mě v CARu dělají dvě iui během jednoho cyklu.Prý pro větší úspěšnost.....

Klári,já taky chybím vždy celý den.Třeba i zítra,a to jdu jen na pár minut na utz.Pracuji s doktorem,jsem jeho jediná sestra.Tudíž já to mám jako dovču a on si veme nějaký záskok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
10.4.12 21:14

Lehr - jo jo jsem taková žížala :lol: a měla jsem na sobě tyrkysovou mikinu…vím, že v tu chvíli stál u recepce pár a paní měla fialovou halenku mylím že z upletu…a tm.hnědé vlasy- jinak jsem nafasla injekce a pak jsem si šla jen pro kabát…tak jem už nevnímala…po té zprávě že mimi neni jsem byla nějak mimo… :zed:
manža měl kostkovanou kšiltovku :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
10.4.12 21:19

rhapsody tak to jsme se viděly :lol: tak to je fakt náhoda :) a s Klárikou druhá, to je fakt sranda. S tou propustkou to je teda fakt dobrý tip, zeptám se na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
10.4.12 21:21

ted to říkám manželovi a ríká, že ten pán říkal, že jdou na krev - tak to jste teda museli být určite v.sestra na recepci ríkala , že musí(te)počkat než mě vyřídí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
10.4.12 21:27

Teda holky,jak je ten svět malý…to je náhodička :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
10.4.12 21:28

Lehr - paráda…to je hezký…jak je ten svět malej :lol:
na to jak jsem byla mimo koukám že si to vubec pamatuju- ale je to asi jen kvuli té halence - máme obchod s oděvy tak už mám takovou deformaci, že sleduji materiály a střihy… máme nadměrky byl to můj sen - tak se aspon zasmějte jak si dělám postavou reklamu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: držím :palec: aby se vám brzy zadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí