IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15418
16.3.12 20:42

Holčiny, já nevím, jestli je to po Clostíku, po kontryhelovém čaji nebo jsem někde nastydla. Pořád lítám na záchod čůrat a cítím močák nebo co to je. Je to teda fest nepříjemný. A co teprve až přijde ovulka, abych to vůbec přežila :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
16.3.12 20:55

Ahoj holky já taky normálně piju kafe a alkohol jsem si po 1. IUI taky dala sem tam trošičku, ale teď po 2.IUI nepiju vůbec, no ale myslím, že příští týden až zjistím, že je sněhobílo tak si dám něco na spravení :zed: Jinak koukám že jsem tdy asi teď první,kdo má nejblíže k testování, jsem 11.den po IUI, ale jak jsem psala testovala jsem 9.den a sněhobílo…ale psaly jste, že to ještě nemám vzdávat, tak čekám a čekám, že se stane zázrak a třeba v úterý budou // :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
16.3.12 20:57

Ivčo bacha na ten močák…já na to hodně trpím.Honem nasaď urologický čaj. Po kontryhelovém se sice chodí častěji, ale nebolí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
16.3.12 21:18

Marti, mě to při čůrání nebolí, ale v klidu je to takové divné, není to bolest, ale cítím to, nevím, jak to popsat. Jo a mamka dělá na urologii a říkala mi, že ten čaj je na prd, že ho nedoporučují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
16.3.12 21:29

No u mě je na prd to je pravda,mi už zabírají jenom antibiotika. Ale teď už mám 3 měsíce klid a každý den jím lžíci brusinek a čaj jsem si nechala umíchat v bylinkářství…tak to budeš mít z toho, že teď asi více piješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
16.3.12 23:01

Holky,díky za rady.Jako já normálně nepiju alkohol,ať si nemyslíte :oops: Jen zítra ta oslava…když trošičku můžu,tak je to ok.
Vikky,už teď se těším na testování :dance: snad najdeme//
Já na záněty močáku taky trpím.Můj dr. taky říká,že ty urolog.čaje jsou na prd.Jen reklamní tah…řekl mi,že když na sobě začnu pociťovat první příznaky,mám hooodně pít obyč.vodu.I 4litry denně,co se do mě vleze.....že se ten zánět naředí a vyjde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
17.3.12 08:18

Krásné ráno přeji :kytka:
Dneska bude nádherně.Co máte v plánu?Já se za chvíli pouštím do mytí oken…už je to třeba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
17.3.12 09:34

Holky, poraďte. Pořád nad tím přemýšlím - Pregnyl mám píchnout dnes v osm večer a sestřička mě na IUI objednala na pondělí až v poledne. Není ten Pregnyl moc brzy? Ještě v tom neumím tak moc chodit. :?:

Luculko, ta umytá okna ti budu závidět, taky bych už měla. Ale vzhledem k tomu že jsem se dnes probudila s migrénou, tak budu ráda, když to dnes nějak přežiju. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
17.3.12 10:02

Ahojky holky, přeji krásný den :)

Klári, myslím, že je to tak akorát.. Ovulka má nastat cca za 36hod. po píchnutí Pregnylu a vajíčko je cca 12 hod. oplodněníschopné, takže to v pohodě vyjde, neboj :) A pokud máš i přesto obavy, tak si to můžete pojistit ještě dneska večer tulením. My to tak s manželem taky udělali na radu dr. :mrgreen:

Luculko, i já už se včera dívala, že okna jsou jaksi méně průhledný.. :think: Asi je taky začnu postupně umývat, protože pak s velkým pupíkem to už bude pasé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
17.3.12 10:47

Okna jsou umytá :dance: …zase o jednu starost méně.
Mě sestřička píchla pregnyl ve středu v 9ráno,pak byla hned IUI a druhá byla v pátek v 11hod.Podle toho co píšeš,Osičko,byla ta druhá IUI už pozdě,ne?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.3.12 11:20

Ahoj holky, krásný den všem :mavam:
Marti, ta jsi dnes 12. den po iui, tak hodně štěstíčka, ať jsou na testu // :D
Klári, já myslím, že to je v pořádku. Já píchala Pregnyl v pondělí ve 22hod a na iui jsem šla ve středu na 10hod. No a večer jsme to ještě pojistili :mrgreen:
Luculko, já myslím, že ta tvoje druhá iui byla taky v pořádku a určitě ne pozdě. Mě v caru dokonce doporužují tulení ještě následující dva dny po iui, tak držím pěstičky. A za „pár“ dní budeme testovat :dance: Luculko a ty umyté okna ti závidím, já se na ně dívala ráno, když na ně svítilo sluníčko a fakt by si to už zasloužily :mrgreen: Ale jsem nachlazená, tak to musí počkat do příštího týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
17.3.12 11:27

Vikky,už aby bylo 14dní za náma…už chci testit :roll: …my to taky ještě pojistíme :mrgreen: včera jsem měla migrénu,tak jsem pojišťování odmítla :oops: ,tak snad už není pozdě. :think: Ale co,někdy to musí vyjít nám všem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
17.3.12 12:56

Díky, za rady, holky. Uklidnili jste mě. :D

Luculko a Vikki, to uteče jak voda. Vy aspoň budete testit dřív a budeme vám závidět // ! ;)

Renčo, my dvě budeme čekat spolu. Aspoň na to nebudu sama… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
17.3.12 14:18

Holčiny, stalo se vám někomu, že jste si zapomněli vzít Clostík? Já jsem si ranní prášek vzala až ve dvanáct :zed:. Nevíte někdo, jestli je to velký problém?

Jinak umytá okna závidím, já mám umytý spodek, teď mě ještě čeká umýt okna v patře, máme jich tu požehnaně, ale malý mi to za mnou zase hezky omatlá, tak to ani není poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
17.3.12 15:07

ivco ja kolkrat taky zapomnela a nic se nestalo brala jsem 1-0-1 rano jsem zapomela tak jsem si vzala vecer dva a pak jsem pokracovala normalne a foliky byli normalne hlavni je ze sis ho vzala neboj vse bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí