IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
15.3.12 20:14

Vidíš Ivčo, to bude asi ono. Já měla tento měsíc Clostík poprvé. Ovulku na sobě vždycky cítím, ale teď to byla docela síla. Ale co bychom pro mimi neudělaly… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
15.3.12 20:17

Ivčo,dvojčátka by mi vůůůbec nevadili :lol: ale v pohodě si vystačím s jedním 8)
Vikky,mě jako nic extra není.Jen mám tvrdé břicho,jako bych v něm měla cihlu.Ale žádné velké bolesti,v noci spím klidně ;) ,podbřišek mě nebolí vůbec…ale musím zaklepat,ať to nezakřiknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
15.3.12 20:19

Holky, mě čeká ultrazvuk zítra 12. den cyklu. Tak jsem zvědavá, jestli tam něco bude, když nejsem nastimulovaná. Ale čajík piju poctivě. ;)

Vikky a Luculko, to vypadá dobře ten váš ultrazvuk. Aspoň když jste dvě s podobným termínem, tak vám to bude spolu líp utíkat. Budu držet pěsti! :kytka:

Lili, taky mě mrzí, že jsi smutná. :hug: Až budeš mít náladu, tak se za námi vrať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
15.3.12 20:19

Holčiny, já se z toho kontryhele snad uběhám na záchod :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
15.3.12 20:28

Děkuji,Klariko :kytka:
Zítra ti držím palečky,ať je foliků tak akorát a hurá do IUI 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
15.3.12 20:43

Klari, taky držím pěsti, ať jsou tam zítra folíky a sliznice jak víno :palec:. Nezpomeň nám sem potom hodit echo :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.3.12 11:11

Ahoj holky,

tak jsem tu - mi to dlouho nevydželo,co? :-D jsem si včera pobrečela totálně, pohádala se do krve s přítelem a je mi líp … ach jo … zítra vysazuju utrouš resp. dneska ho ještě doberu, kouknu ráno na test, ale pochybuju a už ho brát nebudu …

za jak dlouho po vysazení vám pak dorazí mrcha??? myslíte, že by třeba v pondělí mohla????? já musím na HP a taky se objednat k doktorce, tak abych to stihla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
16.3.12 11:35

Lili, ahoooj, vítej zpět :mavam:
To je klasický testový syndrom, teda když je test negativní, taky jsem protivná na celý svět a nejvíc sama na sebe. Nemáme to lehké.
Lili, po ultroši, dostávám menses do 3 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.3.12 11:49

handa - super, díky az info tj. dnes večer poslední, takže na pondělí by to mohlo vyjít … ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
16.3.12 12:10

Jééé ahoj Lili já ho beru jenom 10 dnů poo IUI a pak mi příjde přesně v termínu, tzn. za 6 dnů. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
16.3.12 12:11

Ahoj, tak já mám dnes za sebou ultrazvuk 10 DC, sliznice v pohodě, dva folikuly 14 a 15 mm, takže v neděli Pregnyl a v pondělí na IUI. Holky, mohly byste mně prosím nějak srozumitelně popsat to píchání Pregnylu, resp. postup při míchání s vodou a natahování, já jsem nějaká tupá. Minulý měsíc mě píchli v caru a teď to bude na manžela.

Klári, tak co, jak jsi dopadla?

Lili, vítej zpět. Ty stavy znám, vždycky po negativním testu jsem vzteklá, brečím a prohlašuju, že se vším končím a že už se snažit nechci. Já jsem brala při minulé IUI místo Utrogestanu Duphaston a MS mi přišla za tři dny po vysazení.

Vikky, Luculko, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
16.3.12 12:26

Ren-co nejlepší máš zajet do nemocine, nebo na polikliniku přímo na gynekologicko-porodnické oddělení a sestra ti to píchne. Ale nevím jak to máš daleko…já si tam zavolala v pátek, a poprosila, jestli se můžu v neděli stavit a bez problémů…dokonce zadarmo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.3.12 12:32

lili i u mne po vysazeni utrosu prijde menstruace do 3 dnu. marto u nas v caru se zase utros bere az do menstruace dokud neprijde takze je to pekna pakarna brat ho tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
16.3.12 13:46

Ahoj holky,
Lil, viteeej-je to pech,ale urcite se to vse uklidni a napodruhe uz budou //

Ren-co, ja si nechala pregnyl pichnout na pohotovosti-nemam v blizkosti zadneho clovicka ze zdravotnictvi…

Ivi :-). Jo jo cajicek-ja delam nakonec do 400ml.a wc.je muj kamarad :-)

jinak hodne stesti tem co jsou po iui, i tem co cekaji jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
16.3.12 14:15

Lili, vítej zpět :mavam:. Neboj, naprosto chápu, jak mizerně se teď cítíš, taky jsem si tím před nedávnem prošla, ten neúspěch je zdrcující. Ale ono to zase za pár dní přejde a vzhůru do dalšího boje. Chce to jen se oklepat a jít dál. Jinak jak už psala Handi, tak já taky dostala menses po vysazení Utroše do 3 dnů.

Renčo, já bych si taky zajela na pohotovost, ale mě teda dávají v CARu na to žádanku. Jinak mi to píchala mamča, která je zdravotní sestra, tak jsem koukala, co a jak dělá, tak se ti to pokusím popsat. Máš dvě ampule, v jedné je ten Pregnyl, ve druhé tuším voda na zředění. Takže opatrně ulomíš vršky obou ampulek, natáhneš do stříkačky obsah Pregnylu, teď nevím, jestli se to vejde, že bys to vstříkla do té druhé ampulky s vodou, ale myslím, že to tak mamka dělala. Potom to zase nabereš a stříkačku posuneš opatrně zpět tak, abys neměla v injekci žádný vzduch. No a pak už zbývá jen potřít místo na zadnici dezinfekcí a bodnout, má to být hluboko do svalu, takže když jsem koukala na mamku, tak se docela na to rozpřáhla :mrgreen: . No a pak samozřejmě vstříknout obsah, trošku to tlačí. Hele, já bych na to neměla a zajela si někam. Nemáte tam u vás nějakou známou sestřičku nebo doktorku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí