Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hezký večer všem ![]()
Luculko, já dnes byla na 2. iui, tak budeme na testík čekat spolu ![]()
Teď po 2. iui jsem nešpinila vůbec, ale po 1. iui jsem trochu špinila 2 dny, prý je to normální. Držím pěstičky ![]()
Luculko, mě taky sestřička po IUI upozorňovala, že můžu trochu špinit, takže to bude normální ![]()
Děkuju Ivčo, jsem zvědavá. 1. iui byla bez stimulace a tento měsíc jsem brala Clostil., tak uvidíme. Tebe taky brzy čeká 2. iui, myslím příští týden, že? ![]()
Šári, na kdy jsi objednaná na 1. UTZ?
Jinak vám všem holky přeji hodně štěstíčka při IUI a ať vám to vyjde!!
Vikky, jj, mělo by to být příští týden, v úterý jdu na ultrazvuk.
Osičko, pěkná fotečka
.
Děkuju Osičko, snad bude iui tentokrát úspěšná !!! A tobě velká gratulace ke // ![]()
Ivčo, tak vzhůru do dalšího kola, ať jsme taky brzy těhule ![]()
Díky Ivi. Hodně štěstí příští týden ![]()
Díky Vikky, moc doufám, že bude vše ok ![]()
Luculko, Vikky, moc vám přeji, aby to vyšlo!
A jaký jste měly před tím UTZ - co folíky a sliznice, jak to vypadalo? Já vlastně ani nevím, jaké hodoty se považují za dobré?
Holky, to by mě taky zajímalo, hlavně těhulky, jaké měly folíky a sliznici?
osičko do iscaru se chci objednat 30,3 ale k dr chci jít příští středu nebo čtvrtek pro utrogestan
Holky super, že už jste zase po IUI, tak teď už jen vydržet to šílené čekání!! Tak ať se zadaří!!!
![]()
Holky já sliznici nevím, jen vím že byla krásně vysoká…
a folíky byly okolo 2cm den před IUI… ale já to měla trošku jinak než vy, já šla jeden den ráno na měření, hned mi píchli pregnyl a druhý den odpoledne jsem šla na IUI. Doktorka si nechávala mezi píchnutím a zavedením tak 28 hodin. Do 36 hodin po píchnutí by měli folíky prasknout. ![]()
Ahoj Klári, děkuju, snad to tentokrát vyjde
A k těm folíkům - já měla dva a oba byly kolem 2 cm a sliznice 11mm. Takže čekám a doufám ![]()
Zdravím i všechny ostatní snažilky a těhulky a hezký den ![]()
Ahoj holky, jen hlásím sněhobílo, tak nic …
dávám pazu od snažení i od emimimi … mějte se!