Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Rhapsody, tak se mi líbíš, jasně, že to zmáknem a brzy si budeme hladit bříška
.
To mi povídej, zase měsíc čekání před námi. Dnes budu volat do Gennetu a objednávat se na folikulometrii. Už popíjíš kontryhel
?
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? V únoru jsem absolvovala první IUI, ale nedopadlo to. Teď dojídám Clostilbegyt, v pátek mě čeká folikulometrie a pak druhý pokus. Nemám si nějak s kým o tom popovídat, protože manžela tím nechci moc zatěžovat a před ostatními se zrovna nešířím, že nám to snažení o další dítě nejde.
If-ko, gratuluju k těhotenství.
Renata
Renčo, vítej
, jasně, že se můžeš přidat. Mě taky první únorový pokus nevyšel a teď mě čeká folikulometrie příští úterý.
Ahoj Renco, vitam te v klubu snazilek…drzim pesti at nam to druhe iui vsem klapne
Ivi-jeste jsem se pro cajik nedostala-musim o pauze. Volala jsem rano do caru a dr.mi pri prvnim iui zapo.dat novou zadost na injekce-musi je schvalit pojistovna abych nedoplacela moc. Tak si dnes kolem 4-5pojedu pro recept na clostik jako nahradu za injekce-ctu ze ho holky dost uzivaji-ty tusim taky ze?aspon mi odpadnou ty injekce.. Jeste dotaz kolik ten clostik stoji?
Díky za přivítání.
Alespoň v tom pojedem všechny spolu a v kolektivu je síla.
Rhapsody, já beru taky clostík a doplácela jsem v lékárně asi 40,– Kč. Jsem nějaká nedovzdělaná, myslela jsem, že se při IUI injekce vůbec nedávají.
Tak ja jsem uz taky obj.na mereni foliku. Ale az na ctvrtek to mam 13.dc. Neni to pozde?dr.rikal ze se mam obj.12-13den a on je v caru az ten 13. Asi se ho vecer jeste optam jestli nemam raci ten 11dc.to je taky utery… Nevim abych neco nepropasla.,
Renco, jo jo davaji ale asi jak kde…ja jsem zdrava vse ok,manza spermio na 1,ale uz dlouho se nedari tak nam je daly na urychleni cele veci…
Uf-uz jsem mela bobky …ze jsem to dala moc dlouho, dekuji za uklidneni
Rhapsy, mě to teda přijde trošku pozdě, u nás se chodí na folikulometrii 9 - 11 DC. Ten 13. den by už mohla být klidně ovulka. Já bych se zkusila přeobjednat na dřív, pro jistotu. Já jdu 10. den.
Rhapsy, já dnes byla na měření folíků a taky jsem 13.dc. Večer mám zrovna píchnout Pregnyl a ve středu ráno iui ![]()
Ahoj Renčo ![]()
já byla na 1. iui taky v únoru a nedopadlo to, tak mě pozítří čeká druhý pokus. První iui byla bez stimulace a na druhou jsem stimulovala Clostíkem, tak jsem zvědavá ![]()