IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
8.3.12 20:25

logicky mě to taky napadlo, tak tomu v té lékarně pak vůbec nerozmí.. :zed:
děkuji-udělám tedy 10kou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.3.12 20:35

Ivi, já Utroš polykám, protože 3. den po zavádění se mi z něj udělal celkem nepříjemný zánět, který jsem musela přeléčit Femisanem, tak o zavádění už nechci ani slyšet :?
Rhapsy, já si byla dneska taky koupit test a lékárnice ani nevěděla, že jsou různé citlivosti 8o Nakonec jsem vybrala taky citl. 10 a doufám, že bude dobrý, když už stál 100Kč (což mě docela nemile překvapilo :-O )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
8.3.12 20:39

Vikky, jak probíhalo IUI bez stimulace? Mě to poprvé taky asi čeká. Jenom ti změřili folíky o potom ti to zavedli? Dostala jsi injekci na vyvolání ovu? To jsme na tom opravdu podobně, Áďa má šest roků. :D A vůbec by mě nenapadlo, když se nám to poprvé podařilo bez problémů, že budeme mít s druhým otěhotněním takové potíže. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
8.3.12 20:42

já má ty 10 takové ty papírky a ten 25 je rovnou na načůrání a je celý plastový tak asi proto 100kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
8.3.12 20:43

Osičko, aha, tak to mě mrzí, že jsi měla zánět, já jsem s tím zaváděním problémy neměla, jen teda otravný výtok, jak se Utroš rozpouštěl. Ale slyšela jsem od holek, co ho polykaly, že jim bylo docela dost blbě, takže to bude nejspíš po Utroši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
8.3.12 20:45

Ivčo, taky jsem si všimla, že Adámků je teď docela dost - ve školce jsou v jedné třídě dva. Jinak z mých známých nikdo v okolí Adama nemá. Ale mě se to jméno vždycky moc líbilo. :) Snažíme se mu vysvětlit, že to prostě vždycky nejde hned. Ale co se odehrává v šestileté hlavičce je někdy dost legrace. Teď nám třeba radil, že se máme hodně pusinkovat, ale v posteli a pak že se to miminko podaří. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.3.12 21:14

Klári, přesně jak píšeš… 11. dc jsem byla na ultrazvuk, 13. dc večer jsem píchla Pregnyl a 15. dc ráno jsem byla na iui. Příští týden mě čeká 2. iui a ta už bude se stimulací Clostíkem.
Jinak my jsme s prvním dítkem neměli problém, zadařilo se po 5-ti měsících a teď se už skoro tři roky snažíme o druhé a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.3.12 21:15

To je hezké - hodně se pusinkovat :mrgreen: Ty děti jsou fakt zlaté :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
9.3.12 07:28

Kláriku, to je super, co ty dětičky nevymyslí, úplně mě to dojalo :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.3.12 10:14

osičko - jj, přidávám se, minulý měsíc jsem utrouš polykala a teda jako nic moc, docela mi bylo blbě, te´d zavádím a to je taková pohoda!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.3.12 12:33

Ahoj holky-tak to nevypada vubec dobre vcera spineni jen jemne a dnes vytekla i krev a citim ze je povsem. Volala jsem dr.a vysadila jsem utros aby se videlo co to je jestli to je ta zatracena mrcha nebo tehu. V pondeli mam volat jak to dopadlo a podle toho postup dal… Rikal sam ze i tak muzu byt tehu kdyz jsem zacla spinit uz 10den po iui..nemela jsem silu se ho na nic ptat jen strucne otazky…i slzicka samo ze ukapla-zamrzi to..skoro 6let cekani … Tak snad priste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.3.12 12:35

rhapsi - já bych utrouš nevysazovala
já při něm špinila taky, počkej do těch 14ti dní od IUI a počkej, co bude na testu!!!!! já taky měla trochu krve!!!!! spíš si zvyš na večer o 1 dávku utrouše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.3.12 12:43

Koupila jsem si primalex a budu o vikendu malovat manza premisti police na jinou zed -ahned to bude vypadat jinak vymaluji 1zed do sv.hneda…musim prijit na jine myslenky…jen doufam,ze při dalším nezdaru nebudu dělat další pokoj…musim se hlidat ale co stehovat se budem stejne nejdriv za rok nez zrek.domek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.3.12 12:49

Ja uz vubec nevim.byly tam i nejake cucky …kdyz jsem rano nezavedla mam si dat ted 2?rano jsem testovala a chvilku nic pak jen mini mini duch ale to moh byt ten kontrolni nejak treba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.3.12 12:58

Ted jsem byla na vc a jen trochu krve ale naopak takove 2cucky jako by te sliznice-ale bolesti jako pri menstr nemam,. Uz vazne nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí