IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
8.3.12 00:54

Holky já vás dočítám až takhle v noci, ale zase se mi bude hezky usínat, protože z vás mám opravdu radost, ze všech. Držím palce a koukejte mi už ukazovat ty testíky, nemůžu se dočkat!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
8.3.12 08:09

Holčiny, tak jsem dnes testla, radši jsem si udělala dva testy a oba jsou negativní. Takže slavení se odkládá na neurčito :-). Takže vysazuju Utroš a jedeme do dalšího kola. Začnu pít kontryhelový čaj, tak snad se stane zázrak příště. Holčiny, kdo ho pijete, pije se tedy od prvního dne cyklu do ovulky a pak je pauza? A kolikrát denně a jak velké porce, když mám sypaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.3.12 08:24

Ivčo, to mě mrzí, ale vzůru na další pokus. Minule ti to vyšlo na podruhé, tak třeba to tak bude i teď :hug:
Já jdu v pondělí na ultrazvuk a 2. iui mě čeká někdy příští týden. Držím pěstičky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
8.3.12 08:26

Vikky, díky, třeba to vyjde příště, začnu pít ten čajík a uvidíme, třeba se stane zázrak. Ještě 2× zkusím IUI a kdyžtak to IVFko jistí. A držím moc pěstičky na ultrazvuk, ať máš folikuly a sliznici jedna báseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.3.12 08:30

Děkuju, jsi moc hodná :hug: Já jsem měla 1. iui bez stimulace a teď před 2. iui beru clostík, tak jsem sama zvědavá :roll: Čaj vyzkoušej, já si ho dělám taky, ať to co nejvíc pojistíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
8.3.12 08:35

Vikky, s Clostíkem to bude o hodně lepší, uvidíš. Folíky budou jedna báseň. Já přirozeně neovuluju a po Clostíku cítím ovulku jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
8.3.12 08:35

Ivčo nevadí první pokus byl nanečisto a teď už bude tělíčko připravené…já to taky tak cítím.. :mavam: a jdu do to ho s tebou, když nevyjde IUI, IVF to jistí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
8.3.12 08:38

Marti, jasně, nevadí, nevzdáme se. Tak to je super, že do toho jdeš se mnou, alespoň se na té cestě nebudu cítit tak sama :-). Taky držím moc pěstičky. V jaké jsi ty teď fázi? Mám v tom trošku chaos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.3.12 08:41

Holky, můžu se zeptet, kolikátý dc chodíte na ultrazvuk na folíky? Já teď jdu až 13 dc, tak doufám, že to není pozdě?! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
8.3.12 08:43

Vikky, já chodím 10. den, 13. den mi přijde docela pozdě, ale třeba míváš déle ovulaci? To by to vysvětlovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
8.3.12 08:45

Jéééé Ivi, tak to je mi líto, já mylela že to fakt vyšlo… achjooo, tak špatná intuice… :?
Ten kontryhle se má pít 2× denně hrnek, přesně jak píšeš, od MS do ovulace.

Viky já chodila 10 DC ale já to měla vysledované že ovulka je 10-11 den. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
8.3.12 08:46

Jsem 3.den po IUI
Vikky já chodím taky 10.den, ale mám cyklus přesně 28 dnů..pokud máš delší tak můžeš jít později. 10. den ultrazvuk a 12.den pregnylovka a další den IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.3.12 08:48

Jo, jo Ivčo, já mívám ovu trochu později. tak snad to bude ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.3.12 08:50

Tak já holky mívám ovulku až 15. - 16. den, tak snad to ten clostík neurychlí?! Beru ho teď poprvé, tak nevím, co mám od něho čekat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
8.3.12 08:51

If a kolik sis toho čaje dávala, ty dvě lžičky, jak píše Mili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí