Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky já vás dočítám až takhle v noci, ale zase se mi bude hezky usínat, protože z vás mám opravdu radost, ze všech. Držím palce a koukejte mi už ukazovat ty testíky, nemůžu se dočkat!!! ![]()
Holčiny, tak jsem dnes testla, radši jsem si udělala dva testy a oba jsou negativní. Takže slavení se odkládá na neurčito
. Takže vysazuju Utroš a jedeme do dalšího kola. Začnu pít kontryhelový čaj, tak snad se stane zázrak příště. Holčiny, kdo ho pijete, pije se tedy od prvního dne cyklu do ovulky a pak je pauza? A kolikrát denně a jak velké porce, když mám sypaný?
Ivčo, to mě mrzí, ale vzůru na další pokus. Minule ti to vyšlo na podruhé, tak třeba to tak bude i teď ![]()
Já jdu v pondělí na ultrazvuk a 2. iui mě čeká někdy příští týden. Držím pěstičky ![]()
Vikky, díky, třeba to vyjde příště, začnu pít ten čajík a uvidíme, třeba se stane zázrak. Ještě 2× zkusím IUI a kdyžtak to IVFko jistí. A držím moc pěstičky na ultrazvuk, ať máš folikuly a sliznici jedna báseň.
Děkuju, jsi moc hodná
Já jsem měla 1. iui bez stimulace a teď před 2. iui beru clostík, tak jsem sama zvědavá
Čaj vyzkoušej, já si ho dělám taky, ať to co nejvíc pojistíme ![]()
Vikky, s Clostíkem to bude o hodně lepší, uvidíš. Folíky budou jedna báseň. Já přirozeně neovuluju a po Clostíku cítím ovulku jako blázen.
Ivčo nevadí první pokus byl nanečisto a teď už bude tělíčko připravené…já to taky tak cítím..
a jdu do to ho s tebou, když nevyjde IUI, IVF to jistí ![]()
Marti, jasně, nevadí, nevzdáme se. Tak to je super, že do toho jdeš se mnou, alespoň se na té cestě nebudu cítit tak sama
. Taky držím moc pěstičky. V jaké jsi ty teď fázi? Mám v tom trošku chaos.
Holky, můžu se zeptet, kolikátý dc chodíte na ultrazvuk na folíky? Já teď jdu až 13 dc, tak doufám, že to není pozdě?! ![]()
Vikky, já chodím 10. den, 13. den mi přijde docela pozdě, ale třeba míváš déle ovulaci? To by to vysvětlovalo.
Jéééé Ivi, tak to je mi líto, já mylela že to fakt vyšlo… achjooo, tak špatná intuice… ![]()
Ten kontryhle se má pít 2× denně hrnek, přesně jak píšeš, od MS do ovulace.
Viky já chodila 10 DC ale já to měla vysledované že ovulka je 10-11 den. ![]()
Jsem 3.den po IUI
Vikky já chodím taky 10.den, ale mám cyklus přesně 28 dnů..pokud máš delší tak můžeš jít později. 10. den ultrazvuk a 12.den pregnylovka a další den IUI
Jo, jo Ivčo, já mívám ovu trochu později. tak snad to bude ok ![]()
Tak já holky mívám ovulku až 15. - 16. den, tak snad to ten clostík neurychlí?! Beru ho teď poprvé, tak nevím, co mám od něho čekat… ![]()
If a kolik sis toho čaje dávala, ty dvě lžičky, jak píše Mili?