IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2972
6.3.12 10:38

tady je včerejší a dnešní testík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.3.12 10:42

sarka - na vcerejším nevidím a na dnešním vidím!!! a je silnější!!! tak držím všechny palce :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.3.12 10:45

:dance: :dance: :dance: je tááám… mě taky na tom prvním na fotce vidět nebyla, máš to steně jako jááááá :dance: :dance: Pšššš, ať to nezakřikneme… už se těším za týden… Já už mám dneska druhou čárku silnější než tu orientační. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
6.3.12 10:49

holky děkuji jj včerejší vyfotit nešlo ale dnešní už jo ;) však jsem ráno nemohla usnout a pořád jsem přemýšlela tohle bylo testováno ve 4 ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.3.12 10:52

Hihihi, tak ty jsi ještě větší blázen než já to já se budila mezi 6 a 7 hodinou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
6.3.12 11:04

já potřebovala na záchod a už to nešlo vydržet ;)a začíná to mít uplně stejné jako minule tak uvidíme ;) snad to bude o.k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.3.12 11:24

Osičko, já chodím do Zlína a jsem tam moc spokojená. Hodné sestřičky i doktoři :) Šári, to je supeeeer :kytka:
Lili a Osičko, i vám hodně štěstí při testování :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.3.12 15:21

Lili a Šári, děkuji za odpovědi :kytka: Šári, gratuluji a přeji, ať vše dobře pokračuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
6.3.12 15:23

děkuji snad bude vše jak má být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
6.3.12 15:24

to je pěkné tak další //…držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6660
6.3.12 15:38

Jéé Šárko gratuluju, to vypadá dobře!! :-)jen víc duchů mezi námi!!! :lol:
Jinak já jsem taky začala chodit do Iscare - na doporučení gynekologa, zatím jsem tam byla jen jednou,ale moc spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
6.3.12 16:13

Ahoj holky blahopřeju dušíkovi at sílí!!! Já dnes v 5 ráno cítila ovulku teda dost…minulý měsíc jsem myslela že jsem jenom něco špatného sněda..mno ale to bylo ono..takže dneska jsem šla podruhé na IUI (vždy chodím 2 dny po sobě) no a bylomi zle tak ležím doma a odpočívám :P myslím na Vás a stříhám na metru dnydo testování :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
6.3.12 19:39

Šári, moc gratuluji :kytka: , ať vše pokračuje tak, jak má ;) !
Doufám, že holky co jsou další na řadě s testováním dopadnou stejně, moc vám to přeju! :D Po přečtení takových pozitivních zpráv je hned lepší nálada. :) :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
6.3.12 19:42

Šárko, to je super zprávička, dušíka na jednom testíku vidím jasně, takže držím moc pěsti :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
6.3.12 19:43

Dnes jsme byli na první konzultaci, brali mi krev na profil. Příští pátek jedeme zase - já na další krev a na ultrazvuk. Pokud bude vše v pořádku, tak by se první IUI udělalo hned přirozeně bez stimulace. A až v dalším cyklu se stimulací. Tak uvidím, jak to všechno dopadne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí