Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
sarka - na vcerejším nevidím a na dnešním vidím!!! a je silnější!!! tak držím všechny palce
![]()
je tááám… mě taky na tom prvním na fotce vidět nebyla, máš to steně jako jááááá
Pšššš, ať to nezakřikneme… už se těším za týden… Já už mám dneska druhou čárku silnější než tu orientační. ![]()
holky děkuji jj včerejší vyfotit nešlo ale dnešní už jo
však jsem ráno nemohla usnout a pořád jsem přemýšlela tohle bylo testováno ve 4 ráno
Hihihi, tak ty jsi ještě větší blázen než já to já se budila mezi 6 a 7 hodinou… ![]()
já potřebovala na záchod a už to nešlo vydržet
a začíná to mít uplně stejné jako minule tak uvidíme
snad to bude o.k
Osičko, já chodím do Zlína a jsem tam moc spokojená. Hodné sestřičky i doktoři
Šári, to je supeeeer ![]()
Lili a Osičko, i vám hodně štěstí při testování ![]()
Lili a Šári, děkuji za odpovědi
Šári, gratuluji a přeji, ať vše dobře pokračuje ![]()
Jéé Šárko gratuluju, to vypadá dobře!!
jen víc duchů mezi námi!!! ![]()
Jinak já jsem taky začala chodit do Iscare - na doporučení gynekologa, zatím jsem tam byla jen jednou,ale moc spokojená ![]()
Ahoj holky blahopřeju dušíkovi at sílí!!! Já dnes v 5 ráno cítila ovulku teda dost…minulý měsíc jsem myslela že jsem jenom něco špatného sněda..mno ale to bylo ono..takže dneska jsem šla podruhé na IUI (vždy chodím 2 dny po sobě) no a bylomi zle tak ležím doma a odpočívám
myslím na Vás a stříhám na metru dnydo testování ![]()
Šári, moc gratuluji
, ať vše pokračuje tak, jak má
!
Doufám, že holky co jsou další na řadě s testováním dopadnou stejně, moc vám to přeju!
Po přečtení takových pozitivních zpráv je hned lepší nálada.
![]()
Šárko, to je super zprávička, dušíka na jednom testíku vidím jasně, takže držím moc pěsti
.
Dnes jsme byli na první konzultaci, brali mi krev na profil. Příští pátek jedeme zase - já na další krev a na ultrazvuk. Pokud bude vše v pořádku, tak by se první IUI udělalo hned přirozeně bez stimulace. A až v dalším cyklu se stimulací. Tak uvidím, jak to všechno dopadne. ![]()