Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Osičko, vítej
. U nás v CARu to chodí tak, že když se IUI nezdaří, hned na ni jdeš další cyklus, jen třeba upraví léky. Jinak k ovulce, já přirozeně neovoluji, takže jsem skoro nikdy na sobě nic nepoznala, až teď, když beru Clostilbegyt, tak mě hodně bolely vaječníky. Ty jsi měla nějakou stimulaci? Jinak moc držím pěsti, aby se zadařilo.
Rhapsody, moc děkuji, já možná vydržím do pátku, uvidíme. Zatím nemám naštěstí moc čas na to myslet
. Tobě taky moc držím pěsti. S babičkou mě to moc mrzí, taky máme za sebou moc smutný období, takže vím, jak je to těžký.
Vikky, držím moc pěsti na druhé kolo. Určo to vyjde!
If, jak se dnes cítíš?
jinak mám pořád tu vyšší teplotu 37.0..už to ani nějak neregistruju - jen jsem pořád šíleně unavená..a dnes mě zase navečer bolí v kříži, ale jak jaj jaj…a o těch prsou ani nemluvě…
a jsem tak krásně někdy protivná a náladová, že si uži manža všim
…jo a pej moc piju…příjde mi ale brzo na závěry co mysíte holky? testík bude v pátek néli dřív s tím jak mi je…
Rhapsody, to vypadá opravdu nadějně, ale do pátku bych být tebou na testování vydržela, aby se ti to hezky ukázalo na testíku
.
Ivi já super! Pohoda pohodička!
Dneska jsem naspala co skleničky mezi tužky v práci lízátka proti nevolnosti (nemám to kam dát, žádný svůj šuplík, nic), tak šéf trochu nechápal co vyvádím, tak jsem mu řekla že jsou moje a on a co když mu přijde synovec, že to zbaští, tak jsem mu řekla ať mu vysvětlí že jsou pro těhotné, ale že když ho sní, že se nic nestane, no málem ho šlehlo ze mě!!! Nejdřív byl vykulenej a pak se začal smát.
If, tak to je super, že je ti dobře, a že jsi připravená na vše
.
uvidíme, ale na první pokus no nevím nevím moc nadějí tomu přeci nedávají…
to je práda, že dělají líza proti nevolnosti, to já to první těhu. zvracela snad až do toho 6měs…kde se to dá koupit… jen pro info…?
Janyy, jj, dříve to nemá asi moc cenu, možná vydržím do pátku, uvidíme
. Moc se na to netěším, abych pravdu řekla, takhle mám alespoň naději.
Lítátka mají v lékárně. Jsou zázvorová a je jich 10 v krabičce, a namíchané 4 příchutě, stojí to kolem 50,–
Holky vlezla jsem do diskuze mezi těhulky, ale mě se stejně líbí víc tady s váma…
![]()
If, uvidíme, třeba to nevydržím a testu už ve středu
. To jsme rádi, že se ti tady s námi líbí. Mě s tebou taky
.