Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
26.2.12 jsem byla na 1. IUI a mám z toho všeho rozporuplné pocity.. Chtěla bych se zeptat, jak ve vašem CARU postupují, když je jedna IUI neúspěšná? Jdete v novém cyklu hned na další nebo si musíte dát měsíc pauzu a pak pokračovat? Předem díky za odpověď.
Jinak vám všem přeju hodně úspěchů při testování ![]()
Ahojky Ifko, díky za přijetí. Koukalajsem, že se ti už zadařilo
Moc gratuluji.
Ahoj Osičko ![]()
Tak já jsem byla na svou 1. iui 14. února a bohužel se nepodařila. Na doporučení dr. jsme 2. iui naplánovali hned na další měsíc, takže mě 2. iui čeká někdy v půlce března. Takže žádná přestávka se nekoná a jedeme dál
Snad to tentokrát vyjde ![]()
Ahoj Osičko
, já zatím radit nemůžu, teprve mě to čeká. Ale podle toho, co jsem kde vyčetla, tak by hned další měsíc měla následovat další IUI - že se procento úspěšnosti každou další IUI zvyšuje. ![]()
Vikky, neboj nic, druhý pokus vyjde, tělo bude líp připravené! ![]()
Osičko, prve jsem odepisovala v rychlosti, jasný jen do toho hned a rovnou, nevypouštět dokud tělo funguje tak jak má. Ale ty ještě nemůžeš vědět jak jsi přece dopadla!!! ![]()
Ahoj holky ![]()
vítám nově příchozí a ty co jsou nově po iui…drřím pěsti…
Jsem v jednom kole… o víkendu nám umřela babča..tak jsem v jednom kole s zařizováním, svoje děti už nemá…jinak moc práce až nad hlavu.
Ivi-přeji moc štěstí při testování…mě to čeká na pátek…tak uvidíme.
If, určitě Ti to vydrží
No, opravdu nevím, jak mi to dopadlo, ale měla bych radši záložní plán
Ale hrozně moc doufám, že se zadařilo ![]()
Máte prosím některá z vás zkušenosti s ICARE? My zatím chodíme do Pronatalu, ale nejsme vůbec spokojení s přístupem, tak hledáme něco jiného..
Ahoj Vikky, tak to Ti moc držím pěstičky, ať to na druhý pokus už vyjde ![]()
Ahojky Rhapsy, to je hrůza, jako by toho člověk neměl už tak hodně vid… ten život občas ale umí zavařit v pravý čas…
tak se drž! ![]()
If, cítila jsi vždycky, že máš ovulaci? Já totiž necítila vůbec nic, tak nevím, co si o tom myslet.. ![]()
Já ji cítila vždycky, už když jsem neplánovala mimi a ještě nevěděla co to je a každý měsíc jsem se rozčilovala proč mě tak blbě bolí břicho uprostřed cyklu…
A pak po pregnylu to byla ještě větší tutovka, to jsem snad cítila i každý prd…
Dělám si srandu, ale cítila jsem to dost.
If-jo jo to je tak když jak se říká bůh „sere“ na jednom místě-nechci citátem nokoho pobuřovat…
jinak k vaší debatě - já normálně každou ovu. taky cítím hodně podobně jako Ifka, a potvrzoval mi to i ten plodný hlen…já teda s ciklem nemám žádné problémy vše klape…