IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
5.3.12 15:59

26.2.12 jsem byla na 1. IUI a mám z toho všeho rozporuplné pocity.. Chtěla bych se zeptat, jak ve vašem CARU postupují, když je jedna IUI neúspěšná? Jdete v novém cyklu hned na další nebo si musíte dát měsíc pauzu a pak pokračovat? Předem díky za odpověď.
Jinak vám všem přeju hodně úspěchů při testování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.3.12 16:00

Ahojky Ifko, díky za přijetí. Koukalajsem, že se ti už zadařilo :-) Moc gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 16:22

Děkuji moc, zadařilo a teď se modlím, aby taky vydrželo! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
5.3.12 16:32

Ahoj Osičko :mavam:
Tak já jsem byla na svou 1. iui 14. února a bohužel se nepodařila. Na doporučení dr. jsme 2. iui naplánovali hned na další měsíc, takže mě 2. iui čeká někdy v půlce března. Takže žádná přestávka se nekoná a jedeme dál :lol: Snad to tentokrát vyjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
5.3.12 17:11

Ahoj Osičko :mavam: , já zatím radit nemůžu, teprve mě to čeká. Ale podle toho, co jsem kde vyčetla, tak by hned další měsíc měla následovat další IUI - že se procento úspěšnosti každou další IUI zvyšuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 17:42

Vikky, neboj nic, druhý pokus vyjde, tělo bude líp připravené! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 17:44

Osičko, prve jsem odepisovala v rychlosti, jasný jen do toho hned a rovnou, nevypouštět dokud tělo funguje tak jak má. Ale ty ještě nemůžeš vědět jak jsi přece dopadla!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
5.3.12 18:39

Ahoj holky :mavam:
vítám nově příchozí a ty co jsou nově po iui…drřím pěsti…
Jsem v jednom kole… o víkendu nám umřela babča..tak jsem v jednom kole s zařizováním, svoje děti už nemá…jinak moc práce až nad hlavu.

Ivi-přeji moc štěstí při testování…mě to čeká na pátek…tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.3.12 18:46

Děkuji za odpovědi holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.3.12 18:54

If, určitě Ti to vydrží ;) No, opravdu nevím, jak mi to dopadlo, ale měla bych radši záložní plán :-) Ale hrozně moc doufám, že se zadařilo :-)

Máte prosím některá z vás zkušenosti s ICARE? My zatím chodíme do Pronatalu, ale nejsme vůbec spokojení s přístupem, tak hledáme něco jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.3.12 19:06

Ahoj Vikky, tak to Ti moc držím pěstičky, ať to na druhý pokus už vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 19:49

Ahojky Rhapsy, to je hrůza, jako by toho člověk neměl už tak hodně vid… ten život občas ale umí zavařit v pravý čas… :think: tak se drž! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.3.12 20:04

If, cítila jsi vždycky, že máš ovulaci? Já totiž necítila vůbec nic, tak nevím, co si o tom myslet.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 20:32

Já ji cítila vždycky, už když jsem neplánovala mimi a ještě nevěděla co to je a každý měsíc jsem se rozčilovala proč mě tak blbě bolí břicho uprostřed cyklu… :lol: A pak po pregnylu to byla ještě větší tutovka, to jsem snad cítila i každý prd… :mrgreen: Dělám si srandu, ale cítila jsem to dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
5.3.12 20:47

If-jo jo to je tak když jak se říká bůh „sere“ na jednom místě-nechci citátem nokoho pobuřovat…
jinak k vaší debatě - já normálně každou ovu. taky cítím hodně podobně jako Ifka, a potvrzoval mi to i ten plodný hlen…já teda s ciklem nemám žádné problémy vše klape…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí