IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
9.3.12 13:23

rapsi - dej si 1 a večer 2 … taky jsem měla kousky malé, ale měla! to může být …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.3.12 13:45

Lil-dekuji za pochopeni a rady-clovek to fakt potrebuje,kor kdyz tim jeste neprosel a je to nove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.3.12 13:52

tak já taky ne, jen jsem zvídavá a mám na doktory všetečné otázky - musí mě fakt milovat :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
9.3.12 14:36

Rhapsody, já jsem si dneska volala do CARu, že jsem vysadila Utrogestan, když jsem měla po 14 dnech negativní test, tak jestli ho nemám pro jistotu znovu nasadit a sestřička mi řekla, že doporučují testovat až po 3 týdnech, ale že už po těch 14 dnech by něco málo na testu být vidět mělo. Ale říkala, že za to už nic nedám, ať si ho vezmu, že pauza den a půl nic neznamená. Ať si klidně vezmu dva hned (volala jsem jí v jednu hodinu) a další dva večer. Já jsem se nakonec rozhodla, že už ho nasazovat nebudu, abych si nerozhasila menses, ale pokud ještě nejsi alespoň těch 14 dní po testíku a netestovala jsi, tak bycho ho rozhodně nevysazovala. Kamarádka na záčátku těhu krvácela, ale opravdu krvácela hodně, říkala, že jako při menses. Musela ležet a zaváděla Utrogestan a dnes má dvouletého chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.3.12 15:14

No jsem na to sama zvedava… Rano jsem nemela tak jsem v 13.h zavedla 2 a vecer dam taky 2. 14dni mam zitra …testnu zase zitra a v nedeli a uvidim jestli se ten mini duch z dneska nekam pohne-videl ho i manzel, a to neni jak ja ze me chyta fantas.kdyz tam i tak nic neni. Uvidime uz na to uplne kaslu jsme smireni ze pujden na 2 iui…
Iv- uvidis je treba mozne ze se udrzi i bez utrose…
hold priroda je mocna carodejka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
9.3.12 15:45

Rhapsy, já jsem při těhu taky krvácela. Myslím, že to ještě nic nemusí znamenat. ;) Nebuď smutná. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.3.12 16:17

Lili, díky za vyjádření k Utrouši :-)
Rhapsy, rozhodně nic zatím nevzdávej. Má kolegyňka z práce měla 3 měsíce normálně menstruaci, o těhotenství se dozvěděla až ve 4. měsíci od gynekologa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
10.3.12 01:29

Rhapsy drž se, no tak to jsem zvědavá co z toho nakonec bude, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
10.3.12 08:18

Rhapsody, tak když tak byl dušík, tak to vypadá víc než dobře, moc držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
10.3.12 10:15

Rhapsody tak co dělá dušík dneska? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
10.3.12 19:33

Ahoj holky,byla jsem tady u zrodu této diskuze,pak jsem tady přestala psát,ale potaji Vás čtu :oops: .Příští týden jdeme s manžou na 1.IUI a mám dotaz.Pořád se tady píše o nějakém „utrouši“,chápu,že to jsou asi nějaké léky,ale na co přesně?Na stimulaci ovulky??Já mám jiné a jím je jen 5dní pře ovulkou.Otázka jen tak ze zvědavosti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
10.3.12 19:38

Ahojky, no jen čti a hlavně taky piš.
Utrogestan nebo taky Duphaston je na tvorbu žlutého tělíska, nárůst sliznice, na udržení těhotenství. Jakmile jsi v Caru, tak to asi dávají každému pro sichr. Začíná se to brát až dva, tři dny po ovulaci, tedy po IUI a bere se to většinou do MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
10.3.12 20:30

ahoj holky, tak vůbec nevím… mám řekla bych normální menzes- jednou víc jednou vůbec…břicho mám oteklé a bolí mě hrozně záda , jinak mini dušík byl dnes o mini mini silnější - ale nejsem si vůbec jistá co to všechno znamená uvidím jestli to bude sílit… dnes byl 14den tak uvidíme v pondelí zavolám dr. a asi na krev jestli to potvrdí či ne… děkuji za podporu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
10.3.12 23:00

Já bych to taky viděla na krev, ale vypadá to hodně nadějně!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
11.3.12 08:07

Rhapsody, tak to je super, že tam dušík stále je. Jinak Utrogestan bereš, viď? Ten by to měl udržet, ale ty bys měla raději ležet a zítra ráno si zajít na krev a pokud ti to potvrdí, tak na neschopenku, dokud nepřestaneš krvácet. Já jsem to už dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí