Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky jdu si k vám pro radu dnes je termín ms včera byla snaha aby něco proběhlo nakonec se nekonalo a večer jsem špinila a dneska už o něco méně tak se tak strašně bojím myslíte že to je tím že jsem měla termín ms
Ahoj Sarko, moje kamaradka mela v den MS menstruacni bolesti, jako blazen a i kdyz mela dusika na testu, tak brecela, ze to urcite dostane. A dnes ma mesicni Anicku. Zustan v klidu. Drzim palce!!
já jsem i dneska nařídila klidovější režim tak uvidíme včera jsem šla spát o půl 2 a jsem uplně mrtvá odpoledne to zalomím ale nebude to jen moje obligátní hodina asi
Ahoj Šári, já si myslím, že to špinění bylo určitě tím, že jsi měla termín ms. Odpočívej a šetři se. Držím moc pěstičky, ať je všechno v pořádku ![]()
Sari drž se, to bude dobrý, já mám menstruační bolesti už asi týden, ale nic z toho není, holky píšou že špinění v době MS je normální! ![]()
Ahoj Luculko ![]()
já jdu příští týden na 2. iui, tak budeme čekat spolu ![]()
no mě od včerejška tak nějak pobolívají vaječníky tak snad to bude dobré a snad jen plaším ale asi zbytečně ono je to i tím že mám za sebou ZT
Šári, pěkně si uvař čajík, zalez pod deku a odpočívej. Držím pěstičky!
Sari ty mě pobolívají taky, že začátku víc, teď už to ustupuje a je to spíš jako před MS, už jsem si včera říkala, že jsem netušila, že těhotenství bolí. Jak se všude píše, že to na sobě ženská pozná, tak já bych asi poznala prd, nevěděla bych co se děje a myslela si že mám opožděnou MS, ale že už se jisto jistě blíží.
Ahoj Rhapsy, důležité je, že dušík z tt nemizí, naopak trochu sílí. Zítra půjdeš na krev, tak budeš mít jistotu. Moc, moc držím pěstičky.
Vikky píše:
Ahoj Luculko
já jdu příští týden na 2. iui, tak budeme čekat spolu
Super,nás čeká teprve premiera…jsem zvědavá,jak to vše bude probíhat a hlavně na výsledek ![]()
Šári, to bude dobré, uvidíš! Držím moc pěsti, ať Ti to dobře dopadne ![]()
Ifko, jsem moc ráda, že píšeš, že i v těhu máš stejné bolesti jako kpřed MS. Né že bych Ti to přála, ale celkem mě to uklidňuje, protože mám taky příznaky jako před MS a i tak doufám, že se zadařilo. Dnes jsem si udělala tt (14 dnů po IUI) a měla jsem tam dušíka, tak strašně moc doufám, že bude sílit ![]()
Pošlu fotku na kouknutí, jestli si myslíte, že je aspoň nějaká naděje..