IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2972
11.3.12 09:51

holky jdu si k vám pro radu dnes je termín ms včera byla snaha aby něco proběhlo nakonec se nekonalo a večer jsem špinila a dneska už o něco méně tak se tak strašně bojím myslíte že to je tím že jsem měla termín ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
11.3.12 09:59

Ahoj Sarko, moje kamaradka mela v den MS menstruacni bolesti, jako blazen a i kdyz mela dusika na testu, tak brecela, ze to urcite dostane. A dnes ma mesicni Anicku. Zustan v klidu. Drzim palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
11.3.12 10:01

já jsem i dneska nařídila klidovější režim tak uvidíme včera jsem šla spát o půl 2 a jsem uplně mrtvá odpoledne to zalomím ale nebude to jen moje obligátní hodina asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.3.12 10:04

Ahoj Šári, já si myslím, že to špinění bylo určitě tím, že jsi měla termín ms. Odpočívej a šetři se. Držím moc pěstičky, ať je všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
11.3.12 10:07

Sari drž se, to bude dobrý, já mám menstruační bolesti už asi týden, ale nic z toho není, holky píšou že špinění v době MS je normální! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.3.12 10:09

Ahoj Luculko :mavam:
já jdu příští týden na 2. iui, tak budeme čekat spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
11.3.12 10:09

no mě od včerejška tak nějak pobolívají vaječníky tak snad to bude dobré a snad jen plaším ale asi zbytečně ono je to i tím že mám za sebou ZT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.3.12 10:15

Šári, pěkně si uvař čajík, zalez pod deku a odpočívej. Držím pěstičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
11.3.12 10:18

Sari ty mě pobolívají taky, že začátku víc, teď už to ustupuje a je to spíš jako před MS, už jsem si včera říkala, že jsem netušila, že těhotenství bolí. Jak se všude píše, že to na sobě ženská pozná, tak já bych asi poznala prd, nevěděla bych co se děje a myslela si že mám opožděnou MS, ale že už se jisto jistě blíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.3.12 10:21

Ahoj Rhapsy, důležité je, že dušík z tt nemizí, naopak trochu sílí. Zítra půjdeš na krev, tak budeš mít jistotu. Moc, moc držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.3.12 11:10
Vikky píše:
Ahoj Luculko :mavam:
já jdu příští týden na 2. iui, tak budeme čekat spolu :)

:mavam: Super,nás čeká teprve premiera…jsem zvědavá,jak to vše bude probíhat a hlavně na výsledek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.3.12 11:35

Šári, to bude dobré, uvidíš! Držím moc pěsti, ať Ti to dobře dopadne :palec:

Ifko, jsem moc ráda, že píšeš, že i v těhu máš stejné bolesti jako kpřed MS. Né že bych Ti to přála, ale celkem mě to uklidňuje, protože mám taky příznaky jako před MS a i tak doufám, že se zadařilo. Dnes jsem si udělala tt (14 dnů po IUI) a měla jsem tam dušíka, tak strašně moc doufám, že bude sílit :andel:

Pošlu fotku na kouknutí, jestli si myslíte, že je aspoň nějaká naděje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
11.3.12 11:37

Osičko posílej jsme zvědavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.3.12 11:39

Tadi je slíbená fotečka. Snad půjde něco vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.3.12 11:40

Překlep " tady" :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie