Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Rhapsody, to je opravdu smutné s tím dětstvím. Ale hlavně že teď už to máš vyřešené uvnitř a dokážeš o tom mluvit.
V mém dětství bylo jediné mínus to, že jsem byla jedináček. A proto si moc přeji pro Adámka sourozence. On se nás na to i často ptá a už nevím, co mu mám říkat. Vidí ve školce, že skoro všichni mají bratříčka nebo sestřičku a tak by taky chtěl. Tím víc je mi to líto, že se to nedaří. ![]()
Ty jooo 12 let, no tak to je pecka, to jste držáci, to je určitě napořád a tyhle situace co spolu zažíváte to určitě jen a jen posilují!
Martí, přeju hodně síly, ale to určitě spolu vyřešíte, tak jí to podej tak, že budete mít spolu tajemství, třeba se ji to bude líbit mít něco velkého tajného jen s mamkou. Určitě to zvládnete, ale úplně chápu tvoje obavy. ![]()
holky mimískové budou!!!
![]()
Miminko si vybírá nás a né my jeho, musíme si počkat až si nás nějaké vybere, tak šup šup, čekat a nevzdávat to! ![]()
vím je to nadlouho, ale to nevadí, ono až zruší ty dětské domovy jak se o to mluvilo tak nebudou vědět co a pujde to rychleji, nemusí být uplně malé…klidně i větší…
já jsem si říkala že jak budeme mít dítě tak mu budu chtít dát to co jsem já neměla..po citové stránce…tak jsem zvědavá jak to budu vše jednou zvládat…
If, ještě že tu je někdo pozitivní, kdo nás drží nad vodou. To je potřeba!
My s manželem táhneme už třináctý rok. Když si řeknu, že je to víc než třetina mého života, tak tomu ani nemůžu věřit. ![]()
Rhapsody a netýkalo se to spíš pěstounské péče? Myslím to, že chtějí zrušit ty dětské domovy a tak, že děti půjdou hned k pěstounům.
if-první a poslední…bez přestání …
máme se vážně moc rádi a jsme si i kamarádi…je to už let, ale je to jak včera… ![]()
Rhapsody, ty už ses o to zajímala, jak dlouho by trvalo než byste dostali miminko? Určitě to budeš zvládat dobře, to půjde od srdíčka. To bude šťastné a spokojené dítko! ![]()
párkrát jsme se o tom už pídili ,záleží na věku dítěte, na zabezpečení ze strany potenc.rodiču..ale tak 2roky asi ano když to jde dobře tak i dřív, většinou se čeká dlouho protože rodiče chtějí děti od mimi..a ty větší tam zůstávají…
JJ přeně tak Rhapsody, taky už jsem to zjišťovala a na mimi se čeká 2 roky od zařazení do pořadníku, ale ještě to martirium předtím trvá tak rok…
![]()
Holky zítra se tu nepodívám mám fofr v práci a odpoledne se musím učit (už dnes jsem to ošulila:-)…dodělávám si výšku. tak se mějte a ozvu se v pátek po gyndě
myslím na Vás…
Příspěvek upraven 29.02.12 v 20:58
Holky já nevím, ale já bych do adopce asi nešla. Mám kolem sebe pár lidí co mají dnes už téměř dospělé děti a můžeš se snažit vychovat jak nejlíp umíš, ale geny si v sobě pořád nesou a je velké štěstí, když se zadaří dítko z dobré rodiny. Tím nikoho neodsuzuji, spíš obdivuji! Já bych to nezvládla. Nechci abych vypadala jako sobec a v každém případě, jak se říká - nikdy neříkej nikdy. Rhapsy ať tak nebo tak, hlavně ať ti to vyjde! ![]()