Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Klári, taky tě moc vítám. Já jsem ta s Adámkem, mimochodem máme ho na druhý pokus z IUI
. Z návštěvy CARu si nedělej hlavu, první schůzka bude jenom informativní, kde se vás lékař na všechno vyptá a vysvětlí vám, co vás čeká. Tebe objedná na krev na hormonální profil a manžela na spermiogram. Možná ti udělá ulrazvuk, ale to spíš až na další návštěvě. IUI se vůbec neboj, já jsem byla poprvé hrozně vyděšená a úplně zbytečně, nebolí to vůbec, je to jako každá jiná prohlídka na gyndě, fakt jsem nic necítila.
Klárko, paráda
konečně něko kdo nedochází do prahy..
Já chodím též do sanusu v Jihlavě, je to tam super…
mím doktorem je Dr.Radek Fiker je suprovej vše vysvětlí… mám ho i jako svého gynekologa předtím jsem chodila k jinému a ten tech 5let co jsme přišli o mimi nedělal nic. je to teď měsíc a půl co jsem u Fikera a už jsem po IUI…a u nás na vysočině má moc dobré ohlasy…a celou dobu se o me stará jen on, nepřehazujou si mě jak bramboru ![]()
vše vysvětlí jak pro blbce a je to dobře protože při té fůře informací ti v té hlavě něco zůstane… ![]()
Jinak jiní doktoři jsou určitě taky ookk ![]()
Jen z jediného se nenechte vyvést z míry - a to je paní recepční sestra taková silnější blond krátké vlasy - je na prvné pohled přísná a když otevře pusu je to ještě horší - zezačátku jsem koukala jak puk ![]()
když mi řekla co tady zase otravuju a to se ani neusmála - tak jem jí hned odpověděla, že ji taky ráda vidím
a pak se usmála je to taková prdlá povaha.ale teď už vím, že to musím brát s nadhledem - ze začátku mě to dost vykolejilo tak na to jen upozornuji…
Jinak moc moc držím pěstičky a těším se na dojmy atd…
ivi jak si mužu přidat obrázek do příspěvků, hledám to jak pako a nic…
jen když se mi to podaří mám ho jen na hlavním profilu… a nějakou fotogalerii nemohu najít ani náhodou…
![]()
Rhapsody, to jsi mě dostala s tou sestrou na recepci, to jim tam trpí? To u nás jsou všichni milí, včetně sestřiček, opravdu jsem s nikým, kdo by se choval blbě nesetkala. Jinak k příspvěku fotku přidáš tak, že jak se ti otevře okno pro psaní nového příspěvku, tak nad ním vpravo máš odkaz Přidat fotky. Takže už jen vybereš, připojíš a je to
.
jo jo i tací se najdou, pořád má nějaké řeči - teď už se tomu jen směju, já mám pusu dost prořízlou takže se nenechám a hned jí to vracím tak jak ona na mě, naposledy jsem ji dorazila až se začala smát, a i druhá sestra …
Takže si už rozumíme a bavíme se spolu její mluvou…
Ale poprvé jsem vážně nechápala a i mě to mrzelo…tak pro holky co nejsou tak průbojné to nemusí být zrovna ulehčení celé situce.
Jinak děkuji za navigaci ![]()
Rhapsody, ale skvěle jsi jí to řekla. To jsi dobrá, že jsi tak pohotově zareagovala, mě to vždycky dojde až za rohem
.
ještě hloupej dotaz..myslím ten obrázek co máš třeba ty pod jménem když píšeš…myslíme to samé?
Rhapsody, aha, tak to ne, já myslela, že chceš připojit k příspěvku nějakou fotku, třeba testíku nebo zvířátka, co máš doma
. Tohle je profilová fotka a tu vložíš v Nastavení, to najdeš na stránce vpravo nahoře. Když to rozklikneš, tak doje můžeš přidat Ikonku, a to je ono.
hm tak to právě dělám a pod jménem ji prostě nevidím jen kdy si najedu na můj profil - tak nevím
Rhapsody, superky
. Ono musíš asi refrešnout stránku, aby se to zobrazilo, každopádně teď už tvou ikonku vidíme všechny
.
A najednou ji nevidím, ale asi s ní teď zrovna něco děláš, viď?