Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ivčo jj mám jsem nafouklá a ted už 2 dny mě pořád píchá v podbříšku a jsem strašně moc spavá to jsem u prvního nepodařeného IUI nebyla ale dneska jsem odhodlaná nejít odpoledne spát a jsem zvědavá do kolika to vydržím ![]()
Ahoj holky!
Ifka - určo bude vše v pořádku, tam je důležité, ajk hcg roste, neboj!
já jdu dnes na UTZ !!!! tak držte palce
a u toho podařeného iui se špatným koncem jsi byla taky takto spavá? Pokud dobře počítám, tak si měla // už 11 dní po iui, že?
no pokud je to na mě tak ano také jsem tak spala domů z práce jsem došla a lehla a vstala jsem až do rána
lili a ke komu jdeš dneska?
Šárko, tak to moc držím pěsti
, to vypadá moc dobře. A kdy plánuješ dělat testík? A když jsi ospalá, tak klidně spi, ať se mimísek pěkně zahnizďuje.
Lili, moc držím pěsti, aby byly folikuly a sliznice jedna báseň. V kolik tam jdeš? Každopádně dej pak hned vědět, myslím na tebe.
If, takhle tě na té krvi vystrašili, jo
? Taky by si ty některý soudy mohli nechat pro sebe. Neboj, určo ti to jenom potvrdí, však jsi tam byla dost brzy, ne, tak to určo vyšplhá daleko výš.
no testík plánuji udělat příští uterý asi to bude 12 dpo to by už mohlo být vidět a co ty kdy to plánuješ ?
ahoj holky. jdu k turkové na 15:20, tka jak přijedu, dám vědět, ale děsně mě pobolívaj oba vaječníky, takže si myslím, že bude pregnylovka a zítra nebo čtvrtek IUI
Mě nevystrašej, já tomu věřím.
Já na tu krev nešla ani přes CAR ani přes žádného doktora, prostě sama tovnou do laborky a to se musí zaplatit… na klinice bych taky asi neplatila.
A jinak jsem tu spavou nemoc od vás asi chytla a hlavně ráno vstávám před 7h a to se mi snad v životě bez budíka nesalo.
Šárko taky držím ![]()
Lili, držím
aby bylo vše jak má a byla jsi už taky čekající ![]()
Šárko, já nejdříve ve středu, to budu 14. den po IUI. Doktor říkal, že si mám udělat testík za 14 dní až tři neděle. Možná počkám do pátku nebo nakonec do neděle, abych si ještě užila tu naději a nezkazila si víkend
. Ale nevím, jak to vydržím. Já už nechci vidět žádné falešné duchy a pak být zase zklamaná, chci dvě dálnice a basta
.
Lili, tomu říkám super přístup
.
Zdravím všechny snažilky a všem držím palečky, můžu se vám sem ještě vtírnout?
První IUI mě čeká někdy konec března/začátek dubna, zatím čekám na schválení pojišťovnou, minulý pátek jsem byla na prvním pohovoru. Chodím do Iscare. No moje pocity asi všechny znáte - radost z té naděje a zároveň strach, že to nevyjde…
Veru, já myslím, že určo můžeš, vítej
. IUI zdar
. Já jsem byla na IUI ve středu, takže teď čekám.
Ahojky!
vítám novou snažilku!
tak já vpravo folík 15mm, jinak samé malé
, sliznice 6mm, tak snad doroste a 1. IUI bude v pátek ![]()
Veru, vítej ![]()
mě čeká v březnu 2. iui, 1. bohužel nevyšla, ale bojujeme dál… ![]()
Lili, do pátku je ještě spousta času, sliznice i folík ještě dorostou. Držím pěstičky.