Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak dnes uz normalni pracovní proces. Včera vše ok-jen to trošku vytekalo ale málo. Jinak utros mám zavádět 3*dene ale az od čtvrtka není to pozdě? On asi počítá že se to tam těch 5dní uhnizduje ci co. Od kdy od iui berete vy jsem zmatená-čtu tu že už 2den po zákroku. Dík Jitka ( Rhapsody)
Holkyyyyy........... Čárka zesiluje… HCG 72… v pátek kontrolní krev, za 14 dní ultrazvuk.
Já se asi pos..u radostí!!! Jen aby to tak zůstalo! ![]()
Stále mi vůbec nic není. ![]()
Rhapsody já taky 3 x a už od iui, ale záleží na mudr každý říká jinak.
No supééér tak tfuj tfuj držím a už se těšim až budeš hlásit tlukot
!!!!!
If, tak to už můžu gratulovat
, super zprávička, to jsem potřebovala slyšet
. To víš, že to bude všechno v pořádku, už se těším na fotečku z ultrazvuku
.
Rhapsody, já jsem po IUI měla Utrogestan zavádět od druhého dne, a to 2-0-2. Tak si myslím, že ho klidně můžeš začít brát dříve, tedy pokud ti budou stačit prášky. No, kdyžtak vždycky můžeš říct, že jsi to popletla
.
Ahojte holky jsem tady nová, blahopřeju Ifce já jdu na druhé IUI příští pondělí, ultrogestan mám nasazený 3-tí den po IUI, Těmto diskusím odolávám už třetí rok, právě s heslem „lépe vědět méně než více“, ale taky do toho spadnu, jelikož naděje jsou stále menší a menší a věk vyšší a vyšší(37), snažíme se třetí rok a mužíček ok akorát já mám na jeho sperma alergii, ale i na sperma cizí. Po Imunulogii v Praze mi byla nasazena léčba (prednison+kondom sex) a zlepšení o 50% tak zkoušíme IUI no a pak IVF…jinak mám 15-ti letou dceru, přirozeně,ale ve 22 a s jiným chlapem ![]()
Marti, vítej
. Uvidíš, že se ti mezi námi bude líbit, ono je lepší, když si má člověk s kým o těchto věcech popovídat. Člověk to pořád nemůže hustit jenom doma do manžela, přítele
. O té alergii jsem už taky slyšela, že se to stává. Tak hlavně, že jste pod dohledem odborníků a na pondělí moc držím pěstičky. To už jsi byla folikulometrii, že už víš, že IUI bude v pondělí?
If-no super!! Obrovska gratulace.
taky si myslim,ze tim nic neskazim- zacnu asi od zitra. Rozpocitam tabletky a zacnu, mam 2 a pul baleni… Jinak je mi uz od rana porad nejak nevolno snad to prejde…muze to byt po tom pregnylu?pred tim mi ale nic nebylo…
Rhapsody, nevolno mi nebylo, jen mě bolely hodně vaječníky v době ovulace. Jinak jsem nevolnosti měla až když jsem byla těhu a měla to potvrzené
.
If-ko, gratulace veliká, to je super, že se zadařilo ![]()
Já jsem dnes byla na krev a nic, první iui byla neúspěšná, tak hurá na další pokus.
Ahoj Marti
my se taky snažíme už třetím rokem a zatím neúspěšně. Jedno dítko už doma máme, má 7 let. Tenkrát se nám podařilo přirozeně, bez problémů a teď to nějak nejde. Takže mě čeká 2. iui v březnu.
Tak ti nevim to je stejne brzo na nevolnost-kdo vi co se tam deje…
Rhapsody, držím pěstičky ![]()
Já jsem dostala utrogestan hned po iui. Bylo mi po něm ale děsně špatně a zvracela jsem, tak ho musím zavádět a to už je bez problémů.
Vikky, to mě mrzí, že se nezdařilo, ale co, pokusů ještě máme dost, takže jak správně píšeš, vzhůru do dalšího boje
.
Přesně tak Ivi, první pokus byl na zkoušku a příště už to vyjde ![]()
Vikky, jj, přesně tak, ona by to i byla velká náhoda, kdyby se to povedlo hned napoprvé.