IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
27.2.12 11:41

Ahoj holky, tak dnes uz normalni pracovní proces. Včera vše ok-jen to trošku vytekalo ale málo. Jinak utros mám zavádět 3*dene ale az od čtvrtka není to pozdě? On asi počítá že se to tam těch 5dní uhnizduje ci co. Od kdy od iui berete vy jsem zmatená-čtu tu že už 2den po zákroku. Dík Jitka ( Rhapsody)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
27.2.12 11:51

Holkyyyyy........... Čárka zesiluje… HCG 72… v pátek kontrolní krev, za 14 dní ultrazvuk.
Já se asi pos..u radostí!!! Jen aby to tak zůstalo! ;)
Stále mi vůbec nic není. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.2.12 11:54

Rhapsody já taky 3 x a už od iui, ale záleží na mudr každý říká jinak.

No supééér tak tfuj tfuj držím a už se těšim až budeš hlásit tlukot :srdce: :srdce: !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
27.2.12 12:17

Ifka - no supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
27.2.12 12:28

If, tak to už můžu gratulovat :potlesk: , super zprávička, to jsem potřebovala slyšet :-). To víš, že to bude všechno v pořádku, už se těším na fotečku z ultrazvuku :-).

Rhapsody, já jsem po IUI měla Utrogestan zavádět od druhého dne, a to 2-0-2. Tak si myslím, že ho klidně můžeš začít brát dříve, tedy pokud ti budou stačit prášky. No, kdyžtak vždycky můžeš říct, že jsi to popletla ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
27.2.12 12:30

Ahojte holky jsem tady nová, blahopřeju Ifce já jdu na druhé IUI příští pondělí, ultrogestan mám nasazený 3-tí den po IUI, Těmto diskusím odolávám už třetí rok, právě s heslem „lépe vědět méně než více“, ale taky do toho spadnu, jelikož naděje jsou stále menší a menší a věk vyšší a vyšší(37), snažíme se třetí rok a mužíček ok akorát já mám na jeho sperma alergii, ale i na sperma cizí. Po Imunulogii v Praze mi byla nasazena léčba (prednison+kondom sex) a zlepšení o 50% tak zkoušíme IUI no a pak IVF…jinak mám 15-ti letou dceru, přirozeně,ale ve 22 a s jiným chlapem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
27.2.12 12:37

Marti, vítej :mavam: . Uvidíš, že se ti mezi námi bude líbit, ono je lepší, když si má člověk s kým o těchto věcech popovídat. Člověk to pořád nemůže hustit jenom doma do manžela, přítele ;). O té alergii jsem už taky slyšela, že se to stává. Tak hlavně, že jste pod dohledem odborníků a na pondělí moc držím pěstičky. To už jsi byla folikulometrii, že už víš, že IUI bude v pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
27.2.12 12:38

If-no super!! Obrovska gratulace.

taky si myslim,ze tim nic neskazim- zacnu asi od zitra. Rozpocitam tabletky a zacnu, mam 2 a pul baleni… Jinak je mi uz od rana porad nejak nevolno snad to prejde…muze to byt po tom pregnylu?pred tim mi ale nic nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
27.2.12 12:43

Rhapsody, nevolno mi nebylo, jen mě bolely hodně vaječníky v době ovulace. Jinak jsem nevolnosti měla až když jsem byla těhu a měla to potvrzené ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
27.2.12 12:49

If-ko, gratulace veliká, to je super, že se zadařilo :lol:
Já jsem dnes byla na krev a nic, první iui byla neúspěšná, tak hurá na další pokus.
Ahoj Marti :mavam: my se taky snažíme už třetím rokem a zatím neúspěšně. Jedno dítko už doma máme, má 7 let. Tenkrát se nám podařilo přirozeně, bez problémů a teď to nějak nejde. Takže mě čeká 2. iui v březnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
27.2.12 12:49

Tak ti nevim to je stejne brzo na nevolnost-kdo vi co se tam deje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
27.2.12 12:51

Rhapsody, držím pěstičky :D
Já jsem dostala utrogestan hned po iui. Bylo mi po něm ale děsně špatně a zvracela jsem, tak ho musím zavádět a to už je bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
27.2.12 13:04

Vikky, to mě mrzí, že se nezdařilo, ale co, pokusů ještě máme dost, takže jak správně píšeš, vzhůru do dalšího boje :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
27.2.12 13:08

Přesně tak Ivi, první pokus byl na zkoušku a příště už to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
27.2.12 13:09

Vikky, jj, přesně tak, ona by to i byla velká náhoda, kdyby se to povedlo hned napoprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí