IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
26.2.12 10:41

Tak jsem taky testila už dnes…a úplně bílo žádný duch ..tak to zkusím ještě v úterý no a pak když tak další iui až v dubnu:-(, pže v březnu jedem a hory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
26.2.12 12:17

Holky já to mám stejné jako včera, nesílí, tak se mi to nelíbí… ale zase jsem ráda, že neslábne. No zítra budu moudřejší, dám tu krev, ať vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.2.12 12:19

jj krev bude jistota, ale hlavní, že tam je čárka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
26.2.12 12:27

Taky se tu modlím… achjooo, to je věčnost do toho pondělka, vůbec mi to neutíká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.2.12 12:29

jj furt to je koloběh čekání:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
26.2.12 12:44

Holky a já vůbec nevím kam se u nás na tu krev chodí.. no to je sranda, budu muset někomu asi zavolat, na netu nic neníííí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
26.2.12 13:10

Ahoj, tak uz jsme doma. Iui za nama tak tfuj tfuj. Jinak ten rndr.jak dones sperma tak rikal, ze je tak moc bohate ze se to jen tak nevidi..a ze se uz neuvidime jako na dalsi iui-tak jsem zvedava…pak pustili manzela a celou pul hodku ume stal jak andilek… Tak ted se pripojuji k vam cekajicim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.2.12 13:17

rhaps :-) celých 14 dlouhých dní…držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290

rhapsody - tak to jsou suer zprávy, tak jen odpočívej a nožky hore!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628

No super, tak dneska ještě lež a nic nedělej, je neděle, tak si udělej pohodičku u telky třeba. ;-) Ti chlapi jsou z toho víc vyřízený než my, vid? Mě ho tam pouští na celý zákrok, takže sranda, poprvé měl chudák ty oči úplně vytřeštěné a paní doktorka mu říká ať mi vypráví něco vtipného, ať se uvolním, no nezmohl se skoro na nic… Držím palce a ať to čekání rychle uteče! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
26.2.12 14:38

Rhapsody, tak to jsou skvělé zprávy, tak to budu držet pěsti, aby to vyšlo a byly brzy dvě //. To je super, že to manželovi tak skvěle vyšlo, člověka to pak hodně povzbudí, viď, když ti řeknou, že už se příště neuvidíte :-)?

If-ko, hlavně, že tam jsou pořád dvě //, to je nejdůležitější. Zítra si skoč na krev a odpo už budeš vědět. Buď si zkus zavolat do CARu, jestli ti ji vezmou, že máš na testu dvě čárky nebo ke tvému gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
26.2.12 14:39

Janyyy, to mě mrzí teda, ale ono je ještě brzy, ještě to nebylo 14 dní po IUI, jestli dobře počítám, takže ještě zkus počkat a uvidíš. Držím pěsti :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
26.2.12 15:08

Já chtěla jít rovnou do laborky, no zkusím to na poliklinice jestli to dělají, nebudu mít moc času ráno čekat frontu na gyndě a do Caru 50km, to taky nestíhám… Je tak slaboučká potvora jedna… :roll:
Teď jsem poslala manžela do lékárny pro nové testy na zítra, no sranda - volal na mě mezi dveřmi, že to mi teda nekoupí, ale nakonec dovezl… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.2.12 15:15

ifko,drzim ti palecky at ti to sili,at to vydrzi.jani u tebe me to mrzi,vim jak mi bylo,takze te chapu,ale treba se ti dve na testu jeste ukazou,i tobe drzim palecky.ivco ja se citis ty po iui? ja hlasim ze uz mi vcera skoncila ta mrcha,holky nevim ja je to mozne ale vzdycky po nejakych hormonech ju mam kratkou a slabou,ani tedka to nebyla vyjimka,takze me ta mrcha dela nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
26.2.12 15:18

Hani, u mě nic nového, žádné příznaky nepozoruju a tak nějak vnitřně cítím, že to nedopadlo :-(. Jen jsem teda dost unavená, ale to bude po utroši. Takže taky nic moc zprávy, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí