Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ifka jsi fakt dukaz ze iui funguje konecne dalsi tehule po iui to cloveka potesi a trosku ho to nakopne ze to opravdu po iui jde.a jak dlouho jste se snazili?
If, díky moc za povzbuzení, ty jsi fakt zlato
. Jen teda poprvé to bylo na podruhé, ale na tom až tak nesejde, důležité je, že to vyšlo
.
if moc ti gratuluji na testíky je radost pohledět
jinak mám pocit že to vůbec neutíká dneska je to teprve 5 den
nejradši bych už testovala ale vím že to nejde teda jde ale víte jak to je ![]()
Jééé, no tak já to pěkně pomotala, no tak to už vůbec by jsi neměla pochybovat! ![]()
Neutíká, vleče se to, je to hrůza… 2 dny jsou jak týden… neuděláme nic… ![]()
Holky, to mi povídejte, vleče se to a vleče, ještě že mám vás
.
IVČO JJ TO MÁŠ PRAVDU JÁ musím vydržet ještě týden jirka by nejradši to věděl hned ale oba víme že to nemá smysl chodit na krev sice nejaké tušení mám no ale uvidím co z toho vyleze
Já když jsem tam včera volala pro výsledky tak mi paní řekla… „No co bych vám k tomu řekla… no… je to pozitivní… ale moc bych na to ještě nesázela, přijďte v pátek na kontrolní krev.“ A to pozitivní berou už od 5 a já měla 72 a pořád ještě se báli říct, ano jste těhotná. Myslím že to opravdu dřív nemá cenu.
if-ko to je mi jasné dr to potvrdí až z utz já bych dříve na krev asi nešla
Já nebyla ani u dr. byla jsem na Imunu na poliklinice jako samoplátce, stálo to 108,–
Když jsem volala sestřičce, že nechci prohlídku jestli je schopná mi vzít jen krev, tak mi řekla že musím přes doktora, že jinak to nepůjde, tak na to jsem se jim vyprdla.
cože to je hodně levné tady v praze se vejdeš do 200 což za to dávat nechci
Holčiny, vy za odběr krve na HCG platíte
? Já chodím do Gennetu a je to zdarma. Vždycky mi řekli, ať si udělám testík, a kdyby byl pozitivní, tak ať přijdu na krev, neplatila jsem nic. Teda bylo to před dvěma roky, tak nevím, jestli se nezměnily podmínky.
Šárko, máš tušení, ju? Nějaké příznaky
?
krásné dopoledne všem… ![]()
tak už zase nový den a další přeškrknutý den čekání…
já jsem taky nic neplatila dělali mi hcg před stimulací na iui aby popřípadě neubezdušili mimi a výsledky byli do hodiny a zdarma…