Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
If-ko, to je nááádhera, snad bude takových foteček jenom přibývat
![]()
Mě to moc krásné nepřipadalo, než jsem volala na tu krev… a ted zase čekání na další krev… a pak na ultrazvuk, to čekání mě jednou zničí… ale už je to maličko veselejší. ![]()
Přeju vám je taky holky, tak šup sem s nima…
/vím, musím vydržet ještě pár dní/ ![]()
If, testíky krásné a hoď se do klidu, čekat budeš pořád, tak si to užij
. Nejdříve jsi čekala na krev, pak na ultrazvuk, pak na testy, na další ultrazvuk, další testy, ultrazvuk atd. a pak porod. A i po porodu člověk čeká a řeší pořád něco, ale je to moc krásné s mimi
.
Snažím se být v klidu, docela to i jde, pořád je moře práce, takže myšlenky naštěstí lítají všude okolo. ![]()
ahoj holky, tak konečně doma v klidu u televize…
předem vítám nově příchozí a tfuj tfuj pro štěstí při snažení ![]()
k diskuzi ohledně iui a ivf - moje dojmy vzhledem k mému věku - jelikož jsme po 1 iui a nemůžu dělat zatím závěry… tak i tak do ivf se nám nechce…jsme sice 5let od doby kdy jsme přišly o prcečka, a od té doby nic, ale ještě ty dva roky asi do ivf určo ne…
Jsme oba zdraví tak myslím, že iui by mohlo stačit… manžel má hodně husté sperma ale strašně bohaté na breberky..tak jsme si i říkali, že by ta hustota mohla být překážkou, že se to nikam ani ńemuže pohnout a tím iui to hezky naředili upravili a cestování ulehčí…jsem zvědavá… ![]()
Rhapsy, nedělej nic co ti není příjemné nebo do čeho se ti nechce, jestli to takhle cítíš, věř tomu, že je to tak správné. On ten IUI (super vylepšený sex
) určitě bude stačit, kort, když se už jednou zadařilo. A 6 pokusů do roka je myslím že dost, takže určitě jeden z nich vyjde. Hlavně trpělivost! ![]()
přesně tak…
vidíme to nadějně…a i když se nám to zadařilo samnostatně ikdyž už to nějaký ten pátek je…zítra začnu zavádět utroš místo doporučeného čtvrtku aby i sliznice povyrostla a budeme čekat ![]()
Rhapsody, když jste oba zdraví, nikde žádný problém nenašli a manžel má ještě k tomu takhle super spermiogram, tak to určitě bude IUI stačit a vyjde vám to, moc držím pěsti
.
Ivča78 píše:
Rhapsody, když jste oba zdraví, nikde žádný problém nenašli a manžel má ještě k tomu takhle super spermiogram, tak to určitě bude IUI stačit a vyjde vám to, moc držím pěsti.
nápodobně Ivi též držím ![]()
Díky moc, já nevím proč, ale nějak moc víru tentokrát nemám, no uvidíme, jak to dopadne
.
třeba máš tolik starostí, že nad tím ani tak moc neřemýšlíš…
Já nevím kde mi hlava stojí a až teprve za nějakou dobu když nemám co dělat tak mi přijdout teprve myšlenky
zítra mám hodinu svého volna jdu hrát na housle tak se už teď straně těším… ![]()
Ivi, já tomu tvému věřím. Já to měla tentokrát naprosto stejné jako ty, opravdu jsem vypustila v hlavě, taky jsem vůbec neměla víru, nic mi nebylo nic jsem necítila, byla jsem k tomu celému hrozně flegy. Nasadila jsem si do hlavy, že nejúspěšnější je 3. IUI a že toho štíra doma vlastně ani nemusím mít. Taky jsem měla pocit, že to nevyšlo a předem jsem to vzdávala a podívej… já věřím, že to bude tak i u tebe… Nezapomeň správné je nic necítit!!! ![]()
Poprvé to bylo napoprvé, podruhé to bude na podruhé a až budeš chtít třetí mimi, tak to bude napotřetí… tak… jsem ti to naplánovala.
![]()
PS: Asi tak v 8h jsem odpadla, ani jsem nestíhala pomalu odložit komp a teď se asi už jen přes koupelnu přestěhuju do postele… ![]()
to jsou krásné testíky …super a za dva týdny už bude určo fotečka!