Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ivi, to jsou prachy… z IVF víc vydělají a mají lepší statistiky úspěšnosti potom, je to blbý, ale je to prostě dobrý business. Mě taky doktorka nenápadně tlačila do IVF, ale uměla to podat, takže žádné špatné pocity z ní, ale já se nedala, ty injekce mě hrozně brzdili, to by byla asi fakt až poslední možnost.
Už tak jsem šílená z toho jak mi pořád nabírali a nabírají krev a dávali pregnyl, já prostě nesnáším píchání a omdlévám už jen to někdo vysloví. ![]()
A jen tak mimochodem jsem zase na dvě hodiny usnula… chjo, práce doma stojí na zítra nikdo neuvařil… ![]()
Veru, TT doporučuju zásobu, já každý cyklus spotřebovala tak tři balení, po dvou kusech minimálně a to si ze mě doma ještě dělají srandu že čekali, že to bude tak dvacet kousků každý měsíc. ![]()
Ifčo: nemůžou to mít tak jednoduchý ti chlapi
ať se taky trošku snaží
mě to spíš přišlo vtipný, jak ten spermiogram je něco jako zkouška mužnosti, ještě teď hod vidím jak se culil když ho nesl domů
samozřejmě jsem ráda, že aspoň to máme dobrý, stačí jeden z nás rozbitej.
Ty tomu tvému gynekologovi vytřeš zrak! Viděla jsem testíky…nádhera ![]()
veru - v klidu, ten muj se naparuje od patku, co vime vysledky normalne kazdej den … ale on ho ma fakt krásnej!!!! takže …
No tak to máme nastejno, takže si to umím představit, normálně chlap ani neřekne že na nějaké spermio musí, ale jen co mu vyjdou super výsledky, u nás to tu už ví široko daleko jakého máme doma borce… už se pochlubil kamarádům a co myslíš, teď půjde na spermio jeden známý, tak tu budou asi kluci závodit, kdo má lepší a víc… Je to fakt jak zázrak na posílení ega. ![]()
…
můj chlap má 94 milionů a z toho 81% pohyblivost, mě se to tu až nechce hlásat, aby to holkám nebylo líto, ale když jsme se tu teď tak sešli se super spermiem…
![]()
If-ka - ty voooole, tak to ja hned řeknu mojemu, aby mu spadl hřebínek ![]()
Mi byli na IUI 14. února, tak si ze mě dělal srandu, že jsem dostala k Valentýnu miliony. ![]()
Veru, já chodím do Gennetu v Liberci.
If, já vím, že v tom jsou prachy, ale to víš, že to člověku moc nepřidá, když doktor sám zpochybňuje, že to vyjde. Navíc mi dělal i IUI a když jsem viděla tu rychlost, ani u toho neviděl, kam to strká (minule mu to promítalo na TV), pak šup a jděte, tak jsem z toho taková přešlá. Jestli budu muset znovu na IUI, tak se ho zeptám, proč to tenkrát trvalo daleko déle a teď je to taková rychlovka. Je mi jedno, co si o mě bude myslet.
If-ka - no to teda a v podstatě to byly dobrý miliony!!!! testík sílí, že jo?
Jj, sílí.
A už se tu dohadujeme, pač milášek říká on a já ona… ![]()