IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
28.2.12 19:08

Ivi, to jsou prachy… z IVF víc vydělají a mají lepší statistiky úspěšnosti potom, je to blbý, ale je to prostě dobrý business. Mě taky doktorka nenápadně tlačila do IVF, ale uměla to podat, takže žádné špatné pocity z ní, ale já se nedala, ty injekce mě hrozně brzdili, to by byla asi fakt až poslední možnost.
Už tak jsem šílená z toho jak mi pořád nabírali a nabírají krev a dávali pregnyl, já prostě nesnáším píchání a omdlévám už jen to někdo vysloví. :mrgreen:
A jen tak mimochodem jsem zase na dvě hodiny usnula… chjo, práce doma stojí na zítra nikdo neuvařil… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
28.2.12 19:10

Veru, TT doporučuju zásobu, já každý cyklus spotřebovala tak tři balení, po dvou kusech minimálně a to si ze mě doma ještě dělají srandu že čekali, že to bude tak dvacet kousků každý měsíc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6660
28.2.12 19:12

Ifčo: nemůžou to mít tak jednoduchý ti chlapi :-) ať se taky trošku snaží :-) mě to spíš přišlo vtipný, jak ten spermiogram je něco jako zkouška mužnosti, ještě teď hod vidím jak se culil když ho nesl domů :lol: samozřejmě jsem ráda, že aspoň to máme dobrý, stačí jeden z nás rozbitej.
Ty tomu tvému gynekologovi vytřeš zrak! Viděla jsem testíky…nádhera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.2.12 19:15

veru - v klidu, ten muj se naparuje od patku, co vime vysledky normalne kazdej den … ale on ho ma fakt krásnej!!!! takže …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
28.2.12 19:21

No tak to máme nastejno, takže si to umím představit, normálně chlap ani neřekne že na nějaké spermio musí, ale jen co mu vyjdou super výsledky, u nás to tu už ví široko daleko jakého máme doma borce… už se pochlubil kamarádům a co myslíš, teď půjde na spermio jeden známý, tak tu budou asi kluci závodit, kdo má lepší a víc… Je to fakt jak zázrak na posílení ega. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
28.2.12 19:21

Lili, kolik máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.2.12 19:24

61 milionů a 27 mil. těch super živejch a pohyblivejch!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
28.2.12 19:27

:mrgreen: můj chlap má 94 milionů a z toho 81% pohyblivost, mě se to tu až nechce hlásat, aby to holkám nebylo líto, ale když jsme se tu teď tak sešli se super spermiem… ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.2.12 19:30

If-ka - ty voooole, tak to ja hned řeknu mojemu, aby mu spadl hřebínek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
28.2.12 19:32

Nééé neříkej, je to pěkné, když jsou na sebe pyšní… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
28.2.12 19:32

Mi byli na IUI 14. února, tak si ze mě dělal srandu, že jsem dostala k Valentýnu miliony. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
28.2.12 19:34

Veru, já chodím do Gennetu v Liberci.

If, já vím, že v tom jsou prachy, ale to víš, že to člověku moc nepřidá, když doktor sám zpochybňuje, že to vyjde. Navíc mi dělal i IUI a když jsem viděla tu rychlost, ani u toho neviděl, kam to strká (minule mu to promítalo na TV), pak šup a jděte, tak jsem z toho taková přešlá. Jestli budu muset znovu na IUI, tak se ho zeptám, proč to tenkrát trvalo daleko déle a teď je to taková rychlovka. Je mi jedno, co si o mě bude myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.2.12 19:36

If-ka - no to teda a v podstatě to byly dobrý miliony!!!! testík sílí, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
28.2.12 19:43

Jj, sílí. ;) A už se tu dohadujeme, pač milášek říká on a já ona… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.2.12 19:43

If-ka - to je pěknéééééé :-))))