IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
27.2.12 13:12

Doktor říkal, že není důvod to vzdávat, takže mu věřím a když teda ne dnes, tak příště se to může povést. Jedeme dál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
27.2.12 13:23

Už je mi holky hned lépe když v tom nejsem skoro sama :-) jinak na měření folikul jsem ještě nebyla, ale mi vychází všechno přesně,každý měsíc stejně takže odvozuji od minulého IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
27.2.12 13:24

Vikky taky si říkám, že napoprvé to vyjít nemusí, to se podaří asi málokomu, ale i tak držím pěsti ať to všem vyjde napoprvé :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
27.2.12 13:34

Jinak já jsem teda netestovala a čekala jsem posctivě do dne,kdy má přijít mrcha a přišla, takže už testovat nebylo třeba :twisted: nejhorší byly ty 2 dny pře mrchou, kdy už jsem dle příznaků veděla, že přijde :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
27.2.12 13:34

Holky moc děkuju za podporu, písnu večer, teď nestíhám. Musí to vydržet, jinak se pak už zblázním asi… ;) :)
Přidám pak i fotečku TT.
Ivi, už se těším jak mě následuješ za týden!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
27.2.12 13:39

Já jsem Marti testovala včera - 12. den a nic, takže jsem už na dnešní výsledek krve byla víceméně připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
27.2.12 15:12

Marti, mě doktor v Gennetu řekl, že mám testovat i v případě menses, ono se může začít krvácet i při těhu a lehce se to splete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
27.2.12 15:18

Hm´vím, ale mě se to nespletlo :( úplně jasná mens se sliznicí se vším…takže nic, ale nevadí ještě mám 2 pokusy, doktor říkal že víc nemá cenu a jdu rovnou na IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
27.2.12 15:24

mě přijde že oni tlačí na ivf protože z iui mic nemají mě do toho dr tlačí skoro pořád ale jsem toho názoru že když se to povedlo jednou přes iui tak se to povede zase možná za delší dobu ale já si počkám 20 tis se mi dávat za nejasný výsledek nechce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
27.2.12 15:29

sarka - já si myslím, že pokud je ovu, není špatné spermio a jinak je vše ok, tak IUI musí stačit … pokud tě netlačí věk … pak zas chápu IVF …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.2.12 16:09

Ahoj holky, můžu se přidat? Já mám před sebou 3.IUI a pak půjdem do IVF. Nejsem z toho nadšená, protože jsem pořád doufala, že to přijde samo :,( a nic…bude mi 33 let. Asi není na co čekat, co? Zázraky se nedějí, prý jsme zdravý, ale pozitivní test jsem ještě nikdy neviděla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
27.2.12 16:15

handa - ahoj, jasně, přidej se … no já bych IVF nebrala jako zlo, mě je 30 a počítám, že když nevyjdou IUI, tak se na to v létě taky vrhnem … sice jsou to zas hormony, ale co už … kdy jdeš na 3.IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
27.2.12 16:16

Ahoj Hando, klidně se přidej. Já jdu do IVF kvůli věku, už opravdu nemůžu čekat a chci vyzkoušet všechno, abych toho potom nelitovala. Peníze neřeším, je spousta zbytečností za co je člověk v životě utratí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
27.2.12 16:42

Ahoj Hando :mavam:
já mám před sebou 2. iui a taky doufám, že se to ještě podaří. Mně se zatím do IVF nějak nechce, ani nevím proč, možná se toho trochu bojím… Pořád si říkám, že iui třeba vyjde, ale čas letí, no, mě už brzy bude 34, žádná sláva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
27.2.12 17:47

Holky, já byla taky rozhodnutá že 3× IUI a pak IVF (prachy neprachy)… Je fakt že věk je rozhodující hodně, mě bude taky 34 za dva měsíce a manželovi 40… vždyt by jsme na ty pubertáky jednou nestačili, kdyby jsme pořád jen čekali.
Ono už ted mi najednou přijde, že jsme měli začít dřív, ale to je pořád něco důležitějšího… ach jooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí