Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Rapsody to bych řekla, že je správně načasované tak držím palce!!
Holky držte držte… ![]()
Jany, nejsem netrpělivka, fakt se bojím že to odmarodím a bude problém… ![]()
Rhapy, já v tomhle vůbec nemám přehled, odjakživa (co si pamatuju teda), jsem cítila ovulaci, bolí mě podobně jako před menstruací jeden den břicho, to jsem si pak potvrdila ovulačním testem, takže jsem nikdy nezkoumala čípek (ten lehce sleduju, ale jak má být správně, to fakt nevím), ani hlen ani teplotu, je to pro mě španělská vesnice… ![]()
Já si myslím, že ani ten hlen není 100% , i když někdo to vychytané má.
Pozdě určitě nebude, neboj nic!!!! ![]()
Ifko, že by konečně pozitivní zprávička, to bych byla moc ráda, ale taky zatím negratuluju a držím
. K tomu Femibionu, já jsem ho v těhu brala, ze začátku opravdu pravidelně, to je asi nejdůležitější období a potom, když bylo mimi větší, tak obden, protože jsem se bála, aby nebylo moc veliké. Malý měl nakonec standartní porodní váhu 3280 kg, takže bych se až tak nebála.
Šárko, ty budeš testovat už příští neděli, není to brzy? Mě doktor řekl, že nejdříve za 14 dní po IUI.
taky beru Femibion, ale taky jen ob den,jakmile budu vědět, že jsem těhu, tka nasadím kadý den a pak zase přesně ob den, jak píše Ivča a piju kontryhel!
Ivi podívej na mě, taky tu pořád prezentuju 14 dní a… no ale za normální situace bych to fakt vydržela. Těšila jsem se že po 14 dnech už by to eventuálně byla tlustá dálnice a já tu budu skákat 2 metry do vzduchu… takhle jsem na vážkách a jen jsem si zkazila ten moment překvapení.
If, takhle vůbec nepřemýšlej, však to vypadá hodně nadějně, dva pozitivní testíky, to už něco znamená.
Neboj, těším se!! Jen si uvědomuju, že duch ještě nic neznamená, i když ta představa, že bych už měla všechno za sebou (když už tu skoro plánuju IVF) je fakt báječnáááá. ![]()
If- a na kolikate iui jsi uz sla…nejak mi to uniklo…dekuji za rady… ja mivam ovu.hlen kazdy ciklus tak vim kdy je nejlip se snazit ale nejak se stejne nedarilo…tak snad ta iui pomuze -potrebujem treba jen pomoct posunout bliz…jsem na to zvedava…
Holky udělala jsem si dneska profil, když na mě kliknete, je tam všechno. ![]()
Rhapy, zatím na dvou jsem byla, ale nemáme až tak problémy, lidi jsou na tom o dost hůř.
no minule jsem testovala 12 dpo a byla tam slabá čárka tak uvidíme
Rhapsody, tak to je super, že míváš ten plodný hlen, já právě ovulku nemívám, takže tím Clostíkem stimuluju, ale stejně jsem ten hlen moc nepozorovala, tak uvidíme.
Šárko, tak budu držet pěsti, aby to vyšlo! A vůbec všem holčinám tady.
If, já věřím tomu, že ti to vyjde, když tam byl dušík dva dny po sobě, vypadá to hodně nadějně. Moc bych ti to přála
.
Ovu.hlen mivam normalne-neda se vazne prehlednout..
Tak se jde spat rano na 7.v car a kolem 9.se bude dit to ocekavane kouzlo…