Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky, tak na uvod dnešních dojmu… Hani je mi líto, že nejsou //.
Jinak na ultrazvuku je jeden hezký folík kolem 17 ten mám na levé straně +2 kolem 10 a na pravé 1 kolem 11. - musela jsem si podle usouzení dr.píchnout ještě u sestriček 2davky menopuru a zítra večer ve 21.h pregyl a v neděli v 7ráno IUI
okolik myslíte, že by foliky mohly ještě dorůst? někde jsem četla,že povyrostou ještě o kousek i po tom pregnylu? máte nejaké zkušenosti? ![]()
Rhapsi, jestli jsem to dobře pochopila z instrukcí od dr., tak velikost před ovulací je od 18mm, ideální je kolem 20mm, určitě vědí co dělají a ty prckové ti ještě stihnou dorůst když je nastimulují…
Bude to super, máš jich dost!
doufám, že stihnou, ale do neděle času dost…teda pregnyl mám v pátek večer - to prasknou v noci nebo v sobotu asi ne? já jinak mívám při normální své ovu folík kolem 20 tak to snad doženou
chtěl abych si píchla místo 2dávek 3ale nakonec to nechal na 2 aby jsme to nepřesrřelili . je to mé 1 iui tak takové ty „detaily“moc neznám… děkuji za rady a pregnyl je do zadku a mám si s ním zajet právě na tu 21.00v patek na pohotovost aby mi ho píchly…
Rhapsody, u nás taky dávají Pregnyl na tu 21 hod., já myslím, že si to načasují tak, aby ty folikuly praskly až těsně před, ale jak moc před, to netuším. Jen vím, že doktor říkal, že je to tak načasované, protože ovulka trvá pár hodin…
ahoj nečekaně mi dělali iui dnska včera jsem měla 2 dominantní folikuly 15 a 22 mm a sliznici 9 nn ptala jsem se jí na to zda nemohl být problém že se to nechytlo minule kvůli sliznici tak mi řekla že ne a listovku že můžu jíst když si vzpomenu
Šárko, tak to jsi měla krásné folikuly i sliznici
. A to ti stihli dát Pregnyl nebo to dělali bez něho?
Rhapsi, oni přesně nevědí kdy prasknou. Od pregnylu by to mělo být do 36 hodin, ale spermijky v těle přežijí až 2 dny (dr. říkala že i 5dní), a vajíčko má na oplození 12-16 hodin. Je to načasovaný šíleně, když si to tak vezmeš, ale rezervy tam určitě jsou, vždyt i IUI jsou úspěšné! ![]()
jj dostala včera o půl druhé v centru tak jsem moc zvědavá je to fofr dr říkala že je možné že tak sliznice je taková po té revizia jak je hezky vysoká snad to bude k něčemu
SARKO TAK TO MAS SUPER FOLIKY JA MELA JEN JEDEN 18MM.TO BY TI MOHLO VYJIT.
jj až jsem koukala to by bylo aby alespon jeden nevyšel prostě dneska a zítra to pojistíme a uvidíme co z toho vyjde ![]()