IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2972
24.2.12 10:31

je to moje 3 iui a unavu mám ale šílenou a při prvním nepodařeném mi nic nebylo a u druhé to byl mazec :( takjsem zvědavá dneska jsem spala 10 hodin a včera odpoledne asi 2 tak doufejme že to nebude ještě horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.2.12 10:32

holky, to je přesný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
24.2.12 10:36

jsem zvědavá kdo první sem dá pozitivní testík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
24.2.12 11:29

To já jsem taky zvědavá! ;)
Holky já asi prochladla a začínají mě bolet ledviny, mám to chronické, takže asi jsem si zadělala na pěkný problém… achjo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
24.2.12 12:08

If-ko, taky mívám tyhle bolesti v dolní části zad. Tuhle jsem si postěžovala před mamkou, že mě bolí ledviny, ona je zdravotní sestra a dělá na urologii a říkala mi, že to nebudou ledviny, že ty nebolí, že to budou záda :roll: , prý to říkal urolog, tak ti nevím :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.2.12 13:16

Ahoj holky,

tak jsem tu!!!! vstupní konzultace v pohodě, milá paní doktorka, řekla mi, a´t se vykašlu na bazálku, když mě budou hlídat pomocí UTZ, že je to pro psychiku lepší, takže neměřím a seru na to jinak pokud bude spermio OK, tak v úterý jdu na folikulometrii a pokud budou folíky, tak IUI!!! po té, kdyby se nezadařilo znovu hormonální profil a třeba pak do budoucna laparku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
24.2.12 13:21

to je super a u koho jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
24.2.12 13:22

Lili, tak to je super, že to neprodlužují a budou ti zrovna dělat IUI, tak ať ti folikulometrie v úterý dobře dopadne a můžeš se těšit na IUI. Měření bazálky, když chodíš do CARu je opravdu asi zbytečné, oni si to tam načasují a pohlídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.2.12 13:23

VIKKY ME CHODI MENSTRUACE PRAVIDELNE ALE TEDKA JSEM BRALA PO IUI UTROS A JA HO BRALA DO 30DC A JAK JSEM HO VYSADILA TAK SE MI MENSTRUACE DRUHY DEN ROZJELA.JINAK DVA DNY PRED VYSAZENIM UTROSE JSEM TROSINKU SPINILA.TAKZE MENSTRUACI URCITE BRZDY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.2.12 13:38

Haničko, děkuju. Já jsem v tom úplný nováček, tak zjišťuju, co mě čeká a tak ;) Jinak mě Hani moc mrzí, že ti to nevyšlo, ale není všem dnům konec a když se to nepodařilo teď, tak se podaří příště :hug:

Lili, tobě taky držím pěsti ať všechno dobře dopadne.
Já bych ty // přála nám všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
24.2.12 13:40

Vikky, jj, potvrzuji co řekla Hani, taky mi Utrogestan oddálil menses, s ním jsem to v termínu nedostala, po vysazení se MS dostavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.2.12 13:43

Vikky - já to dostala až 6 den od vysazení, ale bylo to neprosperující těhu … jinak nevím … špinila jsem 12 DPO ale jen růžový hlen …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
24.2.12 16:37

Ivi, je to ledvina, já už to poznám, lítám s tím tak 4× do roka (klidně i v červenci), asi jsem vyjímka která ji cítí, začne mě bolet ledvina, jdu s močí a je tam krev a hned antibiotika. V noci jsem nasadila urologický čaj a brusinky + ledvinák, pyžamo a ponožky do postele a teď je to trošku lepší, ale bojím se že mě ATB neminou. Nejhorší je, že já husa naprosto přesně vím, kde jsem k tomu přišla a stačilo málo,5 minut na studené židli. :zed: :zed: :zed:
A teď mě ještě nakrkla v lékárně, říkám ji co potřebuju a že něco co se dá i v těhu, kdyby náááhodou a samozřejmě až doma čtu, že je to nevhodné v těhu… vrrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
24.2.12 19:47

If-ko, tak to jo, když to máš potvrzené. To jsou v té lékárně teda paka. Ale je fakt, že jsem se při těhu nachladila a ptala jsem se doktora v Gennetu, co můžu za léky a on mi řekl, ať to tolik neřeším, že pro jistotu se píše skoro na všech lécích, že se to nesmí v těhu, že se tím výrobci jistí. Ale že důležité je, aby tělo bylo vyléčené a mimi tudíž v pořádku. Jinak mamka mi říkala, že ten urologický čaj je k ničemu, že ho moc nedoporučují, tak nevím. Ale ten se v těhu asi taky nesmí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.2.12 21:28

ifko,ja zase strasne trpim na mocove cesty snad nekolikrat do roka.a urologickej caj mi nikdy nepomohl,taky jsem stoho vzdycky uplne vedle,a vzdycky musim nasadit antibiotika a plus si taky kupuji brusinky,a taky me kolikrat boli zda nevim co to je ta bolest zda ledviny zda zada.tak se brzo uzdrav,at jsi fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí