Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
je to moje 3 iui a unavu mám ale šílenou a při prvním nepodařeném mi nic nebylo a u druhé to byl mazec
takjsem zvědavá dneska jsem spala 10 hodin a včera odpoledne asi 2 tak doufejme že to nebude ještě horší
To já jsem taky zvědavá! ![]()
Holky já asi prochladla a začínají mě bolet ledviny, mám to chronické, takže asi jsem si zadělala na pěkný problém… achjo ![]()
If-ko, taky mívám tyhle bolesti v dolní části zad. Tuhle jsem si postěžovala před mamkou, že mě bolí ledviny, ona je zdravotní sestra a dělá na urologii a říkala mi, že to nebudou ledviny, že ty nebolí, že to budou záda
, prý to říkal urolog, tak ti nevím
.
Ahoj holky,
tak jsem tu!!!! vstupní konzultace v pohodě, milá paní doktorka, řekla mi, a´t se vykašlu na bazálku, když mě budou hlídat pomocí UTZ, že je to pro psychiku lepší, takže neměřím a seru na to jinak pokud bude spermio OK, tak v úterý jdu na folikulometrii a pokud budou folíky, tak IUI!!! po té, kdyby se nezadařilo znovu hormonální profil a třeba pak do budoucna laparku …
Lili, tak to je super, že to neprodlužují a budou ti zrovna dělat IUI, tak ať ti folikulometrie v úterý dobře dopadne a můžeš se těšit na IUI. Měření bazálky, když chodíš do CARu je opravdu asi zbytečné, oni si to tam načasují a pohlídají.
VIKKY ME CHODI MENSTRUACE PRAVIDELNE ALE TEDKA JSEM BRALA PO IUI UTROS A JA HO BRALA DO 30DC A JAK JSEM HO VYSADILA TAK SE MI MENSTRUACE DRUHY DEN ROZJELA.JINAK DVA DNY PRED VYSAZENIM UTROSE JSEM TROSINKU SPINILA.TAKZE MENSTRUACI URCITE BRZDY.
Haničko, děkuju. Já jsem v tom úplný nováček, tak zjišťuju, co mě čeká a tak
Jinak mě Hani moc mrzí, že ti to nevyšlo, ale není všem dnům konec a když se to nepodařilo teď, tak se podaří příště ![]()
Lili, tobě taky držím pěsti ať všechno dobře dopadne.
Já bych ty // přála nám všem ![]()
Vikky, jj, potvrzuji co řekla Hani, taky mi Utrogestan oddálil menses, s ním jsem to v termínu nedostala, po vysazení se MS dostavila.
Vikky - já to dostala až 6 den od vysazení, ale bylo to neprosperující těhu … jinak nevím … špinila jsem 12 DPO ale jen růžový hlen …
Ivi, je to ledvina, já už to poznám, lítám s tím tak 4× do roka (klidně i v červenci), asi jsem vyjímka která ji cítí, začne mě bolet ledvina, jdu s močí a je tam krev a hned antibiotika. V noci jsem nasadila urologický čaj a brusinky + ledvinák, pyžamo a ponožky do postele a teď je to trošku lepší, ale bojím se že mě ATB neminou. Nejhorší je, že já husa naprosto přesně vím, kde jsem k tomu přišla a stačilo málo,5 minut na studené židli.
![]()
A teď mě ještě nakrkla v lékárně, říkám ji co potřebuju a že něco co se dá i v těhu, kdyby náááhodou a samozřejmě až doma čtu, že je to nevhodné v těhu… vrrrrrr
If-ko, tak to jo, když to máš potvrzené. To jsou v té lékárně teda paka. Ale je fakt, že jsem se při těhu nachladila a ptala jsem se doktora v Gennetu, co můžu za léky a on mi řekl, ať to tolik neřeším, že pro jistotu se píše skoro na všech lécích, že se to nesmí v těhu, že se tím výrobci jistí. Ale že důležité je, aby tělo bylo vyléčené a mimi tudíž v pořádku. Jinak mamka mi říkala, že ten urologický čaj je k ničemu, že ho moc nedoporučují, tak nevím. Ale ten se v těhu asi taky nesmí, ne?
ifko,ja zase strasne trpim na mocove cesty snad nekolikrat do roka.a urologickej caj mi nikdy nepomohl,taky jsem stoho vzdycky uplne vedle,a vzdycky musim nasadit antibiotika a plus si taky kupuji brusinky,a taky me kolikrat boli zda nevim co to je ta bolest zda ledviny zda zada.tak se brzo uzdrav,at jsi fit
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď