IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
24.2.12 22:01

No to mi ani neříkej že nesmí, já to nečetla, myslela jsem že čaje jsou ok, když jsou bylinkové… no jdu číst teda… Taky jsem našla jednu diskuzi kde odpovídá doktor a píše přesně to co ty říkáš, že se firmy jen jistí a že ten sirup se může užívat.
Jinak mě na nachlazení těhulek holky poradili už kdysi Preventan Akut… je buď jako prevence, a nebo urychluje průběh nemoci. A je fakt že ho bereme celá rodina, když něco a zabírá to. Jsou to malé cucací tabletky hodně céčka v nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
25.2.12 08:01

If, nevím to jistě, ale myslím, že ne. Každopádně to bys toho musela vypít hektolitr, aby to vadilo, jedním, dvěma čaji určo nic nezkazíš. Ono se tohle uvádí na většině bylinkových čajích, že je nesmíš v těhu, ale kdoví jak to je. Tenkrát mi v lékárně řekli, že neví, proč bych je nemohla pít, takže ono se tím hodně firem asi i jistí. Bylinky by se asi všeobecně neměly přehánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
25.2.12 09:47

ahoj holky, :mavam:
tak včera ve 21.00 pregnyl
jinak mě břicho nebolí, jen takové ty běžné ovulační příznaky…
teda krom toho, že mám trochu zv.teplotu a je mi mírně nevolno
jsem zvědavá co bude zítra po iui…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
25.2.12 12:36

ještě mám dotaz, co užíváte za vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
25.2.12 13:02
Rhapsody JP píše:
ještě mám dotaz, co užíváte za vitamíny?

já beru femibion a listovku jinak nic a na zítra přeji hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
25.2.12 13:19

Rhapsody, držím pěsti, aby se zítra IUI podařilo :palec: . Já beru kyselinu listovou a éčko, jinak taky nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
25.2.12 13:40

Ahojky holky!
Rhapsy, já brala taky Femibion asi před 3 měsíci, mám kamarádku v lékárně a doporučila mi ho, že je nejlepší právě kvůli kyselině listová, že je v něm lépe zpracovaná a tělo ji lépe vstřebává, ale zkušené matky mi pak řekli, ať se celkově na vitamíny vyprdnu a v těhotenství případně ať je vůbec neberu, že se po nich rodí veliké děti. Takže já to mám stejně jako Ivča beru jen Kyselinu listovou a vitamín E… a od 1. dne MS do ovulace piju Kontryhelový čaj…
PS: a vypadá to tento měsíc nadějně, ale nebudeme předbíhat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
25.2.12 13:55
If-ka píše🇵🇸 a vypadá to tento měsíc nadějně, ale nebudeme předbíhat… :oops:

ale, ale že by ějaké příznaky??? nebo i dušík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
25.2.12 14:19

;) Testujeme až v úterý ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
25.2.12 15:39

Ne holky, tak já vám to napíšu, pač mi to stejně nedá… ;-) Včera jsem si dělala test, začali mě brát ledviny a tak kdybych musela k doktorce pro antibiotika, abych věděla co ji říct. Byl tam duch, předpokládala jsem že pregnyl! Tak jsem dneska testla znova, říkala jsem si jestli je to pregnyl aspoň budu vědět, že je pryč a čekala jsem bílo. A je tam znova, o dost silnější a už růžový duch. Vůbec jsem ho nečekala! Zítra dám ještě jeden a v pondělí skočím na krev. Nechci to zakřiknout!!! Nic mi není, jen mám každé dvě hodiny hlad a občas návaly horka (v tu chvíli se musím svléknout okamžitě skoro do spodního prádla, mám pocit, že hořím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
25.2.12 15:42

Negratulovat prosím… ;) Strpení do pondělka… :think: Už tak mám plnou hlavu myšlenek. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
25.2.12 15:54

to je super negatuluji ale moc ti to přeji ;) jinak návaly horka mám od včerejší noci a matně so vybavuji že jsem to měla i před tím a přez den to mívám občas také a ruce jako led a kolikátý den jsi po IUI ?já bych chtěla testovat tak příští neděli a byla jsem na IUI ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rhapsody
25.2.12 15:55

Ahoj holky, dekuji za info. ja tez mam femibion,listovku a e.tak to mam v poradku… a jeste se zeptam kdyz mam uz dnes ovulacni hlen a jdu az zitra na iui-neni to pozde?nebo je to ok…

• Citovat
  • Upravit
333
25.2.12 16:05

IF-KA- drzim pesti a gratulace az budes mit potvrzene… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
25.2.12 16:07

Ifkkooo :cert: ty jedna netrpělivko :-) už se těším na pondělí,že hodíš fotku testíku ať se můžeme kochat:-) Já to zkusím asi zítra a pak v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí