Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ivi, neboj, já to mám naprosto stejně, necítím od IUI téměř nic, občas nepatrné píchnutí, kterému nepřikládám žádnou váhu. Jedna moudrá duše mi řekla, že správně je nic necítit a já ji nechtěla věřit…
Hani, krátká MS by neměla vadit ne? Dr. by to nějak řešili, kdyby to vadilo. ![]()
ifko nejvic me stve ma kdyz ju mam slabou tak mam i velke bolesti.uz jsem to s doktorkou kolikrat resili ale nikam to nevede,napred me na upravu psala prasky pak injekce,po vysazeni 3 mesice super chodila normalne,a po trech mesicach zase vzdycky slaba.po clostiku se mi to trosku spravilo tak uvidime pristi mesic
A máš utrogestan nebo duphaston? ty to taky rovnají… a nebo zkus ty bylinky. Kontryhel je na to výborný, nebo někde v bylinkářství nechat poradit nebo namíchat čaj přímo pro tebe. Není to chemie a trvalo by to třeba 2 měsíce než by se to spravilo, ale já myslím, že by to mohlo pomoct.
Teď jsem zrovna švagrové kupovala taky ženský čaj, protože jí to nák hapruje, až bude užívat dýl, tak budu i moudřejší, jak to zabírá.
ivča - přesně jak psala Ifka, nejlepší příznaky jsou žádné přáznaky, mě taky te´ˇd u toho biochemického kromě citlivých bradavek vůbec nic nebylo!!!!
Lili a ty jsou to těhotenství měla potvrzené? Byla jsi u doktora? Mě se minulý měsíc taky stalo, že jsem si myslela, že jsem těhu, vyšel mi pozitivní test, slaboulinká druhá čárka, pobolíval mě podbřišek, ale jinak než před menses, bohužel pak jsem to dostala, nikam jsem s tím nešla, takže nevím, zda jsem byla nebo nebyla těhu.
ivča - jj, ptala sjem se doktora, byla jsem na krvi .. . já měla pozitivní test 6 dnů, ale začal slábnout … tomu se říká biochemické těhu …
já myslím, že to v tak brzkém stádiu nepoznají zda to bylo těhu nebo né…taky si myslím , že se mi to jednou stalo…v létě a bylo mě hrozivě blbě, úplně jsem začla omdlévat a po týdnu zpoždění šíleně silná menzes a doktor říkal, že se to stává…, ale nebyla jsem na krvi na hcg je duch.
ifko určo to bude ončo a v úterý to budeš vědět z krve nebo // pořádný dálnice.
A nám ostatním určitě vyskočí // v březnu nebo dubnu!!!!!!!!
Tak jsem tu teď studovala co to je biochemické těhu, no to je hrozný holky… že já neotěhotněla už někdy ve 20 letech, to jsem neměla takové nervy z ovulace, MS, IUI a kdo ví čeho ještě… ![]()
If, prosím tě, buď v klidu a vůbec takové věci nečti. Ani žádné negativní deníčky a tak. Jen pozitivní zprávy, ať nejsi zbytečně ve stresu. To by se člověk musel nervovat celý život, co všechno se může stát, nemá to cenu…
Tak to já sem ale nesmím teda vůbec chodit…
![]()
Ale jsi hrozně zlatá, že na mě takhle myslíš. ![]()
If, jasně že můžeš
, jen nebádej tolik nad tím, co by se mohlo stát, i když ono se to lehko říká, viď. Já jsem se bála hrozně porodu, a tak jsem četla všelijaké drámy a úplně zbytečně, ono nakonec to je vždycky úplně jinak než si to představuješ
.
To je, vid? Jak nás to ovlivní. Tak já už radši nebudu myslet vůbec na nic…
Ne neboj, mám to tak 90:10 víra/pochybnosti. Možná ještě mín, dobré je mít minimálně přehled. (já nevím co bych dělala narodit se o pár let dřív a žít bez internetu)