Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hani, jasně, když bereš už hormony takhle dlouho, tak je pauza určitě na místě. Ono si tělo odpočine a pak i bude lépe reagovat. No a pak se třeba pustíte do IVF a to by bylo, aby nebylo
. A co ta krev, už víš výsledky?
Hani, to je škoda, ale občas někomu prospěje právě ta pauza, tak uvidíš… a jak říkáš, někdo dřív, někdo později… ale určitě to přijde!!! ![]()
Ivi já čeče ještě neměla po hormonech žádné stavy depresí… jo jednou vlastně jo, ale to mi jen v hlavě šiblo že tloustnu a že nechci být tlustá a hnusná… hihi, ale to bych možná ani nepřisuzovala hormunům, mám tendenci rychle přibírat, když se nehlídám, takže to bude možná blok v hlavě celkově.
Ale je pravda, že mě dojme cokoliv, pohádka v televizi, minule tady fotka z ultrazvuku… no já to období budu mít asi spíš slzavé než nervozní… asi si taky miláček užije.
![]()
Hlavně že jsi už dneska v pořádku a dobrý je i že si to uvědomuješ. ![]()
A Vikky, ty to zkus vydržet co nejdýl netestovat, jak jsem psala už jednou, (máme stejné datum IUI), počkej tak do úterka a věř mi. Já měla minule po pregnylu ducha a i když jsem věděla že to je pregnyl prostě někde vzadu v hlavě máš maličkou naději… zbytečně tě to stresuje pak. Dáme to v úterý společně všechny tři, co Janyyy?
Já se tentokrát zařekla, že to opravdu vydržím 14 dní.
If, no já jsem to právě taky měla slzavé, všechno mě nějak přišlo líto. Ale ono to je víc věcí dohromady a třeba to nebude hormonama, uvidíme, jak to bude dále
. Dopolko mi bylo fajn, teď odpolko jsem zase nějaká utahaná a přešlá.
Utahaná jsem taky, ale většinou až tak od 10 večer bych padla a spala, přitom já jsem sova, nikdy nechodím spát před půlnocí a to i půlnoc je na mě brzo… teď se kolikrát i přemlouvám na sprchu, normálně bych padla snad i oblečená… furt se snažím si to nepřipouštět a fungovat, ale se 14 měsíčním prckem se ti vůbec nedivím, že jsi ko. ![]()
If-ko, tak třeba se zadařilo a je to už vlivem těhu, já jsem byla na začátku těhu hrozně unavená… Koukám, že se ti testování už blíží…