IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
22.2.12 13:18

Lili, taky nám řekli, že tři dny před IUI sexuální abstinence, potom naopak šup na věc :-).

If-ko, mě to bolelo už před IUI, to bude asi tou stimulací nebo tím Pregnylem. No, sexík si s tím taky nedovedu představit, jsem si měla říct o tu kanylu a udělat si IUI doma :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
22.2.12 13:18

Lili nerozčiluj se, ta sliznice bude narostlá dost a jen tak ze dne na den nezmizí… a nebo zkus gynekologa, jestli ti ho nenapíše, že ti to nevyšlo, bude prd vědět… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.2.12 13:20

Iv-ča - no já sice nebyla na IUI, ale po clostilu jsem myslela, že mě klepne, když se mi spustila ovulka, to mě to probudilo na férovku ve 2 v noci a nevěděla jsem, co mám dělat bolestí a ráno sex byl fakt utrpení … jako kolem ovu s clostilem a pregnylem - prej nejplodnější dny a já bych nejradši seděla někde v koutku s obkládkem na bříšku a hlavně nesahat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.2.12 13:21

If-ka - já to udělala fikaně, jdu v pátek do CAR ;) takže tam si myslím, že když kouknou na grafy a poslechnou si, co mám na srdci, šoupnou mě na IUI a dají utrouš min. 2 balení a bude to tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
22.2.12 13:21

Ivi já už hodinu po píchnutí pregnylu cítím jak mi tam bublá a praská, prostě nikdy nevíme co se v tom těle děje, kort když do nás ještě perou chemii.
To už mě taky napadlo… ale na druhou stranu aby sis tím neublížila ;) ale třeba šikovnej manžel, vid… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
22.2.12 13:22

Lili, to je hrozný, ale úplně tě chápu… já se clostíku zatím vyhýbám obloukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.2.12 13:26

If-ka - když já bez něj nemám ani ovulaci ani menstruaci … já neměla cyklus po vysazení HA vůbec, nechala jsem to být - akupunktura, bylinky, 4 měsíce a bezvýsledně, tak jsem šla na gyndu a do clostíku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
22.2.12 13:35

jak to tak pročítám tak se modlím aby mi ty folíky dobře narostly už teď jsem jak pouťový balónek - já mám svou ovu na 1 folík kolem 20.stimulujeme aby byla větší šance po tak dlouhé době…a již jednom nezdaru upt. tak zítra uvidím. jsem už celkem unavená může to být tím menopurem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.2.12 13:46

Rhapsody, já jsem taky grogy, chodím spát brzy a stejně bych usnula i ve stoje. To bude těma hormonama, co do nás cpou.

Já jsem Clostík brala už 3×, na příští měsíc mám recept, kdyby bylo potřeba. Doktor říkal, že tak 6× je bezpečná dávka, pak už nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.2.12 13:47

ivča - mám taky právě třetí dávku … jj, 6× a pak min. 6 měsíců pauza a pak s může znovu … prý …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.2.12 13:51

Lili, já ti nevím, jak je to s tou pauzou, ale já jse po dvou dávkách byla těhu, malému je 14 měsíců a já beru třetí dávku a dotkor to prostě sčítá dohromady, pauza, nepauza. Tak to by mě teda zajímalo, jak to teda je 8o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.2.12 13:57

ivča - hmmm, zvláštní … hmmm … mno, asi se na to zeptám v CAR!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
22.2.12 13:58

nejspíš je to vážně těma hormonama :poblion: a den odedne se blížící ovu. byla jsem si pro znojemskou s rýží a spíš me to víc uspává než dodává sílu už aby ta iui byla za mnou. mám štěstí, že nemusím být pořád v pracovním nasazení…
ten Clostík to je tabletka na polykání? Snad nás holky ty neduhy s tím spojené brzy přejdou a budeme se těšit z //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.2.12 14:01

Ivča
Léčebný postup I: dávky 50 mg/den (1 tableta) Pokud k ovulaci podle tohoto léčebného postupu nedojde, pak se použije léčebný postup II: 100 mg (2 tablety) denně. Pokud ani v tuto dobu nedojde k ovulaci, pak je nutno tentýž léčebný postup (100 mg/den) opakovat ještě jednou. Pokud se úspěch nedostaví, je nutno zajistit tříměsíční přestávku, po níž se doporučuje další tříměsíční léčba. Další léčebné kúry jsou však zbytečné. Celková dávka léčiva podaná v kterémkoli cyklu nesmí přesáhnout 500 mg (10 tablet).

Takže dle mého názoru je tím řečeno, že Clostil 3× přestávka 3× a pokud nezabere, nemá smysl dále léčit, ale není tam nic o tom, pokud zabere, že by se neměl brát dýl, ale zřejmě je lepší dělat přestávky …

opravuju - našla jsem odpověď lékařky z reprofit, opravdu jen 6× za život dle nejnovějších studií

Příspěvek upraven 22.02.12 v 14:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.2.12 14:23

ivco ja byla na ivi ve stredu a utros jsem zacala brat az ve stredu.a vajecniky me bolely od ivi a prestali me bolet vcera bylo to unavni kazdy den jsem je citila a vecer me vzdycky bolelo bricho.dneska uz me neboli nic a citim se dobre az je to zajimavy .uz se tesim rano na krev.holky jinak vsem dekuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí