Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
luculkak - tak my jdeme taky na vstupní prohlídku, ale já mám hormonální profil a UTZ od svého lékaře s sebou a partner půjde hned ten den na spermio a z toho jsou výsledky do 2 hodin, navíc mám teď třetí cyklus stimulace s clostilbegytem, pak bych měla mít pauzu a to kdo ví, zda mi najede ovulace a menstruace, takže předpokládám, že si toho budou vědomi a že by se to mohlo stihnout …
Vítám tě, Lili
. Četla jsem tvé příspěvky ohledně testování. Tak to je super, že jdete CARu a začne se konečně něco dít. Tak držím pěsti, aby vám to nezdržovali a mohli jste jít do IUI ještě v tomto cyklu
.
Ahoj Ivčo, jj, jsem ráda, podle výsledků si myslím, že tenhle pokus zanedbal můj gynekolog, utrogestan se při // nesmí vysazovat … no jo, tak snad se zadaří hned tento měsíc, dkyž je pohnojeno a snad se povede teď to IUI!
ahoj holky konecne nas je tu vic.u me spatny.dneska rano jsem zacala spinit a porad jen zatim spinim.tedka premyslim zda mam utros vysadit,hodne me to vzalo kdyz jsem zacala spinit
hanka - a co test, špinění může být k nidaci nebo k očekávané ms, dokud není červená je to v pohodě …
delala jsem testik akorat v nedeli a to jsem byla po iui 11den a byl negativni uvidime zitra co a jak ale urcite mrcha dojde
hani - 11 dni po IUI může být brzo … uvidíš zítra ráno, ale urči dnes ještě utrouš ber …
Ahojky holky, ![]()
v každém centru je to jinak… mě nabídli IUI hned při první konzultaci, měla jsem zrovna tak den do ovulace… ale byl to pro mě super fofr, takže jsem to odložila až na další měsíc… třeba vám ho taky nabídnou hned.
A nebo je tam lili budeš muset ukecat… ![]()
Ivčo, zítra na tebe budu myslet! ![]()
Vikky, Janyyy… i já v neděli 12 dní po IUI,ale TT chystám až v úterý nejdřív. o To se těším až si budeme vyměňovat informace… ![]()
holky dneska jsem testila rano mam mamatest 10 a opet jedna carka takze vysadim utros at se muze menstruace rozjet.dnneska jsem presne 14dni po iui
Ach jo …, ale na tu krev zítra ještě půjdeš vid, přece jenom špinit můžeš i jako těhule? Posílám
ať přejde smutek.
Ifka v neděli to je ještě 4 noci:-(, hlavě pokud to nevýjde tak v březnu jedeme na hory takže bych musela na IUI až v dubnu:-(
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď