Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ale asi to záleží jak ti to vypočítají. já jsem začínala s půlkou a říkala sestřička, že na mě jdou velmi opatrně a pak jsem si třeba píchala 2na den. Myslím, že je to hodně individuální a co máte vy Haničko za problém?Jestli můžu vědět
no tak to máme asi stejný. Já tedy měla i hodně vysokou hladinu testosteronu . proto tedy není ta ovulace. Jinak taky nic. Manžel spermio dobrý a já taky všechno ok. Tak uvidíme ![]()
a ještě tedy mám PCOS, ale to říkali, že je v pořádku. Tak já sama nevím. Třeba nám ted na tuto iui dával doktor veliké šance a jak jsem byla na posledním ult. tak tam byla jiná doktorka a ta mi řakla at se neraduju, že úspěšnost je pořád jen 17% tak to jsem taky moc nepochopila, když ti celou dobu říkaj jak to bude dobrý a pak takhle
Holky, můžu se zeptet, dostaly jste některá po iui kromě utrogestanu ještě i prednison a anopyrin?
molly ja jen vim ze doktori davaji iui malou uspesnost.15-17 procent je celkem malo.ja uz to snad budu vedet za par dni
Jo jo Haničko to moc držím palečky aby to vyšlo. Jinak Vikky já dostávám jen duphaston nic víc ![]()
molla píše:
Ahojky Šárko můžu se zeptat kam chodíš do caru?
já chodím do iscaru v praze a ty?
Hani a nevíš, za jak dlouho vyprchá pregnyl? Já to určitě nevydržím těch 14 dní a zkusím to dřív, už se znám
Kolikátý den budeš testovat ty?
SarkaC píše:molla píše:já chodím do iscaru v praze a ty?
Ahojky Šárko můžu se zeptat kam chodíš do caru?
Já chodím do pronatalu. je super, že jsi z Prahy. Mohli bychom někdy poklábosit naživo ![]()
vikky ja budu testovat v nedeli.a to bude o pregnylu 13den a od ivi to bude v nedeli 11den.a pregnyl u kazdyho pusoby jinak a taky zalezi kolik jsi mela toho pregnylu jednotek ja mela 5000 jednotek a drzi se mi 11-13dni uz to mam vyskouseni.ale urcite netesti driv jak 13den od pregnylu
SarkaC píše:
jj to klidně můžeme a ty jsi od kud přesně z prahy?
ze 4 a ty?já bych taky byla ráda ![]()