IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
20.2.12 16:46

Rhapsody, vítej :mavam:. Tak ta změna doktora byl určitě dobrý nápad, konečně se to hnulo kupředu a čeká tě IUI. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.2.12 17:35

Rhapsody …máš pravdu po 5 letech je čas s tím něco dělat…tak to už tady bude zase o jednu čekatelku víc :D. Držim pěsti at na UZ je vidět krásný folík.
Hani vydrž a a neklesej na mysli…třeba to tam je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.2.12 18:29

janyyy stale cekam co bude testovat nebudu jsu rozhodnuta ve ctvrtek jdu na krev tak uvidime.jenze asi pred hodinkou me zacalo bolet brisko jak pred menstruaci,mam furt prujem asi utros za to muze.a bazalni teplota 37.4 asi zase po utrosu takle zvysena vzdycky mivam pred menstruaci nejvic 37.1 tak utros dela divy rano jsem na to koukala jak kdybych spatne videla.a vsem preji hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.2.12 19:01

Hani nnne žádné menzes..to tě bolí od mimíska :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
20.2.12 19:12

Luculka- ahoj, já se taky těším, ale to ale je pořád ve vzduchu…pozitivní přístup a snad bude zaděláno - jen to 5leté čekání už mě dost ubylo… Držím pěstičky aby bylo zaděláno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
20.2.12 19:19

Hezký večer holčeny :)
Děkuji za přijetí :dance: , pročítám a pročítám zkušenosti a rady a jsem sama zvědavá jak to vše dopadne… Jen pořád přemýšlím jak to je poslední roky horší a horší dočkat se dítěte, žijeme zdravě určitě jsou nějaké nervíky, ale pořád nic… jestli je to dobou nebo čím… :? …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
20.2.12 19:22
Rhapsody JP píše:
Luculka- ahoj, já se taky těším, ale to ale je pořád ve vzduchu…pozitivní přístup a snad bude zaděláno - jen to 5leté čekání už mě dost ubylo… Držím pěstičky aby bylo zaděláno :)

Jj,hlavně pozitivní přístup ;) My čekáme 2,5roku a je to nekonečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
20.2.12 19:25

Hani a ten utroš si zavádíš nebo polikáš?…
Neklesej na mysli pocity jsou pokaždé jiné … Držím pěsti at je zahnízděno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
20.2.12 19:30
luculkak píše:
Rhapsody JP píše:
Luculka- ahoj, já se taky těším, ale to ale je pořád ve vzduchu…pozitivní přístup a snad bude zaděláno - jen to 5leté čekání už mě dost ubylo… Držím pěstičky aby bylo zaděláno :)
Jj,hlavně pozitivní přístup ;) My čekáme 2,5roku a je to nekonečné…

To je taky dlouho…pořád si říkám jestli ta iui pomůže budeme doufat… jsem na menopuru a ke konci týdne mám mít ovu a už teď mám břicho jak balon …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
20.2.12 19:34
Janyyy píše:
Rhapsody …máš pravdu po 5 letech je čas s tím něco dělat…tak to už tady bude zase o jednu čekatelku víc :D. Držim pěsti at na UZ je vidět krásný folík.
Hani vydrž a a neklesej na mysli…třeba to tam je!

je to dlouho a to jsme zdraví…
jsem zvědavá jestli tam bude 1 či více stimulujeme kvuli dlouhé době jinak přirozená ovu na 1. je to jen kvuli větší šanci a zkrácení čekání…tak se úvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.2.12 19:58

janyyy kez bys mela pravdu,ale za par dni bude rozhodnuti.a jak se citis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.2.12 20:03

já mám přeci vždy pravdu jsem beran:-)…mě je úplně normálně jen bych více spala, ale to mám po dostinexu na prolaktin, ale dočkat se alespoň neděle na test to je makačka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.2.12 20:07

janyyy ti budes tentovat tak brzy kolikaty jses den dc v nedeli? ja testovala 11den po iui a byla tam jedna jen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.2.12 22:39

no v neděli budu 26 dc 12po iui to bude brzo, ale obávám se že dýl to nevydržím ..stejně asi malá šance na // no prostě se uvidí :-) čekt čekat věřit věřit:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
21.2.12 08:47

Holčiny, kolikátý den po IUI vám v CARu řekli, že máte testovat? Já jdu na IUI zítra, tak uvidím, kdy mi řeknou. Já bych teda stejně šla i radši na krev, ta je nejspolehlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí