Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Rhapsody a kolikátý den jsi vlastně po IUI, že cítíš takové změny? Já právě necítím žádné moc změny, jen tu únavu…
tak to je ta finální …
tam ta byla moc okatá a rušivá to oranžové pozadí…
![]()
byla jsem tam v neděli v 9 ráno takže to jsou dnes 3dny a zítra v 9.00 už 4…
je to taky divné mám pořád lehce teplotu 36.9 , 37.00 ale není to bazální je to klasická měřená v podpaží a nahoru to nejde. takže by to uhnizďování…já vůbec nevím jsem z toho jelen..typrsa mě zaráží 14 dní před menst.jsem nikdy neměla…
Rhapsody, a jo, už vím, to je vlastně takhle čerstvé. Ono těžko říct, každý může mít příznaky jinak - někdo vůbec žádné a jiný může cítit už od začátku, že je něco jinak. Já teda patřím do té první skupiny.
Máš pravdu, Ifko, nějak jsem to popletla. Je vidět, že se tady ještě moc neorientuju
. Ty máš teď nedávno po úspěšném IUI?
To už jsem správně, ne? Kolikáté IUI to bylo? To musí být krásný pocit, gratuluji. Takže ty jsi vlastně pro nás čekatelky taky takové povzbuzení.
Ahoj holky, zdravím Klárku - jsme na tom dost podobně, já budu asi pár dní před tebou s IUI tak můžu referovat
Ráno jsem vzala lékárnu útokem - zinek, selen a béčko pro manžela a já tady od rána hrdině cucám kontryhelový čaj a tvářím se, že mi ohromě chutná
Hlavně když to k něčemu bude…
S těmi příznaky je to těžký…taky se toho bojím, že na sobě budu sledovat všechno možný a nebudu schopná poznat co je normální, co ne a co už si třeba i vsugerovávám. Psychika je totiž největší potvora…
Rhapsody, držím ti palce ![]()
Ahoj holky nemám moc času sem chodit což mě mrzí
s těmi prsy jsem to tak měla taky po prvním IUI 14 dnů!! Hrůza. teplotu jsem měla taky zvýšenou, ale přikládala jsem to poststresové situaci
jelikož to bylo první IUI a nevěděla jsem do čeho jdu. V pátek jdu na měření folikul a sliznice tak na mě myslete, pokud se tady do pátku nedostanu. O víkendu jedu do sklípku u Hodonína, tak nevím kdo mi tam v neděli píchne pregnylovku, pokud bude třeba ![]()
Rhapsody, to jsem ráda, že je tu někdo ze Sanusu. To bude fajn sdělovat si zážitky přímo ze stejného CARu. My jsme objednaní k Dr. Kučerovi. Doporučila mi ho moje doktorka, že je to její spolužák a že je dobrý. Tak uvidíme. Já když mi někdo něco poradí, tak poslechnu (většinou). Tak to už se na tu sestřičku těším. Aspoň když na to budu připravená, tak z ní nebudu vykulená. ![]()
A vy jste tu ostatní holky z Prahy? ![]()
Marti, držím pěsti, aby to v pátek dobře dopadlo
.
Já chodím do Liberce do Gennetu.
Já nejsem z Prahy, ale jezdíme do Prahy do IVF CUBE (je to soukromá klinika, málokdo ji zná, jsem tam trošku protekčně) ![]()
tak se necháme překvapit…
já žádné postresové pocity neměla, šla jsem tam v klidu…ono po 5 letech snažení si nedáváme moc nadějí na 1 IUI - už to tak nějak neřešíme…spíš už rezignujeme…