IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15414
29.2.12 12:53

Rhapsody a kolikátý den jsi vlastně po IUI, že cítíš takové změny? Já právě necítím žádné moc změny, jen tu únavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.2.12 12:54

tak to je ta finální …
tam ta byla moc okatá a rušivá to oranžové pozadí… :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
29.2.12 12:55

Moc pěkné :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.2.12 13:00

byla jsem tam v neděli v 9 ráno takže to jsou dnes 3dny a zítra v 9.00 už 4…
je to taky divné mám pořád lehce teplotu 36.9 , 37.00 ale není to bazální je to klasická měřená v podpaží a nahoru to nejde. takže by to uhnizďování…já vůbec nevím jsem z toho jelen..typrsa mě zaráží 14 dní před menst.jsem nikdy neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
29.2.12 13:02

Rhapsody, a jo, už vím, to je vlastně takhle čerstvé. Ono těžko říct, každý může mít příznaky jinak - někdo vůbec žádné a jiný může cítit už od začátku, že je něco jinak. Já teda patřím do té první skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
29.2.12 14:51

Máš pravdu, Ifko, nějak jsem to popletla. Je vidět, že se tady ještě moc neorientuju :roll: . Ty máš teď nedávno po úspěšném IUI? :lol: To už jsem správně, ne? Kolikáté IUI to bylo? To musí být krásný pocit, gratuluji. Takže ty jsi vlastně pro nás čekatelky taky takové povzbuzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6660
29.2.12 14:59

Ahoj holky, zdravím Klárku - jsme na tom dost podobně, já budu asi pár dní před tebou s IUI tak můžu referovat :-)Ráno jsem vzala lékárnu útokem - zinek, selen a béčko pro manžela a já tady od rána hrdině cucám kontryhelový čaj a tvářím se, že mi ohromě chutná :-)Hlavně když to k něčemu bude…
S těmi příznaky je to těžký…taky se toho bojím, že na sobě budu sledovat všechno možný a nebudu schopná poznat co je normální, co ne a co už si třeba i vsugerovávám. Psychika je totiž největší potvora…
Rhapsody, držím ti palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
29.2.12 15:03

Ahoj holky nemám moc času sem chodit což mě mrzí :roll: s těmi prsy jsem to tak měla taky po prvním IUI 14 dnů!! Hrůza. teplotu jsem měla taky zvýšenou, ale přikládala jsem to poststresové situaci :-) jelikož to bylo první IUI a nevěděla jsem do čeho jdu. V pátek jdu na měření folikul a sliznice tak na mě myslete, pokud se tady do pátku nedostanu. O víkendu jedu do sklípku u Hodonína, tak nevím kdo mi tam v neděli píchne pregnylovku, pokud bude třeba :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
29.2.12 15:09

Rhapsody, to jsem ráda, že je tu někdo ze Sanusu. To bude fajn sdělovat si zážitky přímo ze stejného CARu. My jsme objednaní k Dr. Kučerovi. Doporučila mi ho moje doktorka, že je to její spolužák a že je dobrý. Tak uvidíme. Já když mi někdo něco poradí, tak poslechnu (většinou). Tak to už se na tu sestřičku těším. Aspoň když na to budu připravená, tak z ní nebudu vykulená. 8o
A vy jste tu ostatní holky z Prahy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
29.2.12 15:17

já jsem z prahy chodím do iscaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6660
29.2.12 15:35

Taky pražanda, taky Iscare :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
29.2.12 15:35

Marti, držím pěsti, aby to v pátek dobře dopadlo :palec:.

Já chodím do Liberce do Gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
29.2.12 15:39

Já nejsem z Prahy, ale jezdíme do Prahy do IVF CUBE (je to soukromá klinika, málokdo ji zná, jsem tam trošku protekčně) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
29.2.12 17:04

Holky špinily jste po IUI? Já jo 2 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.2.12 17:19

tak se necháme překvapit…
já žádné postresové pocity neměla, šla jsem tam v klidu…ono po 5 letech snažení si nedáváme moc nadějí na 1 IUI - už to tak nějak neřešíme…spíš už rezignujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí