Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Rhapsy, ale to je přesně ten správný přístup, už na to nemyslíš tolik a psychika je na tom líp… mohlo by to zafungovat. Nech se překvapit, my tu budeme za tebe mačkat ![]()
Martijá vůbec, ale holkám se to stává. Může se to stát při zákroku, lehké poranění, škrábanec, nebo něco, nemělo by to být nic vážného, ani nic co by to pokazilo.
Já jsem taky po IUI nikdy nešpinila, ale stát se to určo může.
Jdu na druhé IUI taky už jsem rezignovala, ale zase si říkám, že třeba pozitivní přístup tomu napomůže
tak jsem se k vám připojila ať mě to pozitivně naladí ![]()
nej příklad prom mě je Iva a Ifka, ty mi dávají takový ten pomyslný kopanec, že jsem neztratila ducha , že se to povede…
Jasně holky, pozitivní přístup je nejdůležitější. A my jsme s Ifkou důkaz, že to funguje
.
Rhapsody JP píše:
jo jo doslova
Ještě, že Vás tu máme - teda zatím jste tu dvě než ifka odejde do jiných diskuzí…
jj je to fajn mít naději…holky potřebuju poradit jestli mám říct své 15-ti leté dceři, coteď všechno podstupuju…ona na mě totiž pořád tlačí ať mám mimi a já ji každý měsíc říkám, že zas nic (ještě k tomu máme spolu menses ![]()
No držím se, ale je to hrozná depka ![]()
Příspěvek upraven 11.03.12 v 20:11
Rhapsody myslím na tebe a těším se až budeš testovat
určitě to vyjde!!
manžel mi pořád říká co tady pořád dělám a jestli jsem se už pochlubila s naší dcerkou - uvedu na pravou míru. jedná se o fenku je to kříženec mezi pražským kr. a jezevčíkem… dcerka proto, protože jsme ji našli vyhozenou mezi vesnicemi a v době kdy jsem byla poprvé těhu. na to uplynuly 3 týdny a bylo spečetěno ukončení plánov.těhu. a veškérá láska a útěcha padla právě na ni…teprve si na nás zvykala a cítila u nás bezpečí…takže závěr- je to malé rozmazlené, umilované „dítě“, když jdeme ven dáváme obleček tím spůsobem, že si do něj sama lehne a já dám jednu nožičku do rukávu a tak dále pak zazipujeme a čeká dokud jí nezvednu…je to mazel… zrovna teď ji mám na klíně-je pořád se mnou… moc ji máme rádi manžel jí říká, že je naše prvorozená… ![]()
jo a nosí jí v náručí a ona má nožičky rozkročené kolem něj…kdo nás s ní vidí říká, že to není vůbec pes… takže tak
jak budu moct vložím fotečku …
Jéééé to je dojemné. Taky chceme psa a rovnou 2, ale teď na jaře budeme teprve dělat bránu u baráku tak ještě nemůžu…tak to bylo určitě znamení s tím pejskem…pozornost si převedla na něj a to zamená, že ťeď to těhu vyjde!!!
snad jo…
je fakt, že na ni pořád myslím když jsem v práci, když někam jedeme tak jí vozíme dárečky(hračky a mnamky) ale s těma hračkama budeme muset trochu zvolnit je to všude ona si je pořád nosí a já večer chodím a zbírá je to vážně jak po dítěti…zrovna mučí kuře - píská s tím jak báznivá
![]()
Marti, myslím si, že tvoje dcera je už dost velká na to, aby tyhle věci pochopila, takže být tebou, tak bych se jí s tím svěřila. Není to přece nic za co by ses měla stydět, dnes s tím má problém opravdu hodně holek. A myslím si, že ti i víc porozumí, když bude vědět, jak se věci mají.