IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
29.2.12 17:29

Rhapsy, ale to je přesně ten správný přístup, už na to nemyslíš tolik a psychika je na tom líp… mohlo by to zafungovat. Nech se překvapit, my tu budeme za tebe mačkat :palec:

Martijá vůbec, ale holkám se to stává. Může se to stát při zákroku, lehké poranění, škrábanec, nebo něco, nemělo by to být nic vážného, ani nic co by to pokazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.2.12 17:41

Marti a na kolikáté IUI už pujdeš, držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
29.2.12 18:03

Já jsem taky po IUI nikdy nešpinila, ale stát se to určo může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
29.2.12 18:10

Jdu na druhé IUI taky už jsem rezignovala, ale zase si říkám, že třeba pozitivní přístup tomu napomůže :mavam: tak jsem se k vám připojila ať mě to pozitivně naladí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.2.12 18:25

nej příklad prom mě je Iva a Ifka, ty mi dávají takový ten pomyslný kopanec, že jsem neztratila ducha , že se to povede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
29.2.12 18:28

Jasně holky, pozitivní přístup je nejdůležitější. A my jsme s Ifkou důkaz, že to funguje ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.2.12 18:29

jo jo doslova :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.2.12 18:30
Rhapsody JP píše:
jo jo doslova :hug:

Ještě, že Vás tu máme - teda zatím jste tu dvě než ifka odejde do jiných diskuzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
29.2.12 18:39

jj je to fajn mít naději…holky potřebuju poradit jestli mám říct své 15-ti leté dceři, coteď všechno podstupuju…ona na mě totiž pořád tlačí ať mám mimi a já ji každý měsíc říkám, že zas nic (ještě k tomu máme spolu menses :-)
No držím se, ale je to hrozná depka :twisted:

Příspěvek upraven 11.03.12 v 20:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
29.2.12 18:41

Ok

Příspěvek upraven 11.03.12 v 20:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
29.2.12 18:42

Rhapsody myslím na tebe a těším se až budeš testovat :-) určitě to vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.2.12 18:59

manžel mi pořád říká co tady pořád dělám a jestli jsem se už pochlubila s naší dcerkou - uvedu na pravou míru. jedná se o fenku je to kříženec mezi pražským kr. a jezevčíkem… dcerka proto, protože jsme ji našli vyhozenou mezi vesnicemi a v době kdy jsem byla poprvé těhu. na to uplynuly 3 týdny a bylo spečetěno ukončení plánov.těhu. a veškérá láska a útěcha padla právě na ni…teprve si na nás zvykala a cítila u nás bezpečí…takže závěr- je to malé rozmazlené, umilované „dítě“, když jdeme ven dáváme obleček tím spůsobem, že si do něj sama lehne a já dám jednu nožičku do rukávu a tak dále pak zazipujeme a čeká dokud jí nezvednu…je to mazel… zrovna teď ji mám na klíně-je pořád se mnou… moc ji máme rádi manžel jí říká, že je naše prvorozená… :lol:
jo a nosí jí v náručí a ona má nožičky rozkročené kolem něj…kdo nás s ní vidí říká, že to není vůbec pes… takže tak :) jak budu moct vložím fotečku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
29.2.12 19:03

Jéééé to je dojemné. Taky chceme psa a rovnou 2, ale teď na jaře budeme teprve dělat bránu u baráku tak ještě nemůžu…tak to bylo určitě znamení s tím pejskem…pozornost si převedla na něj a to zamená, že ťeď to těhu vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.2.12 19:15

snad jo…
je fakt, že na ni pořád myslím když jsem v práci, když někam jedeme tak jí vozíme dárečky(hračky a mnamky) ale s těma hračkama budeme muset trochu zvolnit je to všude ona si je pořád nosí a já večer chodím a zbírá je to vážně jak po dítěti…zrovna mučí kuře - píská s tím jak báznivá :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
29.2.12 19:19

Marti, myslím si, že tvoje dcera je už dost velká na to, aby tyhle věci pochopila, takže být tebou, tak bych se jí s tím svěřila. Není to přece nic za co by ses měla stydět, dnes s tím má problém opravdu hodně holek. A myslím si, že ti i víc porozumí, když bude vědět, jak se věci mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí