IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
28.2.12 19:45

Ivi já tam byla taky tak, sice bez obrazovky, ale poprvé snad 15 minut než to zavedla a podruhé 2 minutky a já byla vykulená že už… ;) ááá takže Liberec… no tak už se blížím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
28.2.12 20:02

If, jen přijeď :lol: , ráda tě poznám osobně ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
28.2.12 21:10

ahoj Veru!!!
vítám tě a držím :palec: aby se zadařilo…

jinak k zvádění iui, jelikož jsem měla hned vedle sebe na zdi hodiny trvalo to - viloženě ten samotný zákrok tak 2min. bez jakého koli ultrazvuku jen světlo kleště a dr. s injekcí…jak to zavedl tak jsem to cítila jak se to rozlévá bylo zo takové chladivé… narozdíl hned ve vedlejším pokoji byla holčena bylo tam vše slyšt tak té jsem to přesně sledovala a trvalo mu to tak 13min-nemohl se ji dostat přes hrdlo… je to prostě u každého jinak - stavba těla atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
28.2.12 21:18

jinak mě dnes celý den bolí strašně záda jako nad zadkem taková tupá bolest - pamatuji si ji když jsem byla těhu když mi vyvolávali porod k ukončení těhu. tak jsem měla ty křížové bolesti je to hodně podobné, bolí toi když jsem v klidu… jinak vedu klidový režim do prace mě vozí manžel, pač jsme na vysočině a plácáme se tu pořád ve sněhu tak abych sebou někde nepleskla…
tak nevím z čeho bych si je namohla…nebo to muže být něco spojené s mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
28.2.12 22:00

Já myslím, že by to mohlo být spojené s mimi, Ivi co myslíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
28.2.12 22:02

If, taky si myslím, zvlášť pokud to za normálního stavu nebylo. Mě teda bolej záda hodně, takže já bych to asi ani nepoznala, ale já to mám z tahání malýho, přece jenom má 11 kg a několikrát za den ho musím zvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
29.2.12 08:44

ahoj veru zdravím tě at se brzy povvede jinak nevím jestli je to po revizi nebo je to pitím VZ čaje ale sliznice se mi snad udělala poprvé krásná skoro 9mm i folici byli pekní tak uvidíme ;)

všem to moc a moc přeji
aby se vám to povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
29.2.12 09:26

Sari, tak to bude v pohodě, to vyjde, uvidíš!!! :dance: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.2.12 10:21

Zdravíčko,
tak dnes se k tomu připojila i bolest prsou…jindy mě bolí taky ale né tak brzy, no necháme se překvapit…dnes už zavádím utroš místo zítřka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.2.12 10:29
Rhapsody JP píše:
Zdravíčko,
tak dnes se k tomu připojila i bolest prsou…jindy mě bolí taky ale né tak brzy, no necháme se překvapit…dnes už zavádím utroš místo zítřka…

jindy mě bolí tak 5 dní před a né teď jsem to počítala 14 dní před.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
29.2.12 11:11

Ahoj holky,
můžu se k vám připojit? :mavam: V úterý nás čeká první návštěva CARu a potom asi bude následovat IUI. Jsme s manželem oba v pořádku, snažíme se už přes dva roky. Doma máme 6-ti letého syna, kterého jsme počali přirozeně bez problémů a teď pořád nic. Chtěla jsem se zeptat, co všechno nás při té první návštěvě čeká? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
29.2.12 11:19

Klárko, nic to není, kam jdete? Většinou jsou všude hrzne milý a hodný, všechno ti vysvětlí, hlavně se nesmíš vůbec bát. Počítej s tím že ti budou brát krev kvůli hladině hormonů a dělat ultrazvuk, nic víc by první návštěva neměla obnášet. Po manželovi budou chtít spermijky. Jak to máte do CARu daleko? Možná by bylo lepší je dovézt z domova, když to zvládnete tam být do hodinky tak vám to dovolí a manžel nebude tolik nervozní. A asi budou dělat i jemu krev, musí ze zákona dělat testy na pohlavní nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.2.12 11:21

Ahoj Klari, vítám tě.
u naší první návštěvy nám dr.vysvětlil co nás čeká
následně mi kontroloval celý ciklus počínaje Menst. - ve 3den ciklu mi vzal krev na hladinu hormonů, následně kontrola ultrazvukem zda probíhá ovulace, pak zase krev jestli je hladina horm.zase v normě a pak se čekalo až to zase dostanu a 3 dc jsem si začala píchat menopur na stimulaci vaječníků a v nařízený den ovulace IUI.. Jsem po ní od neděle 26.2 od 9h. takže jsem v řadě čekajících zda to dopadne či ne…
Moc držím pěsti aby vše klapalo tak jak má … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
29.2.12 11:51

Děkuji za milé přijetí. :lol: Moje gynekoložka nám doporučila Sanus v Jihlavě, máme to tam 70 km. Pročítala jsem něco z této diskuze a mile mě potěšilo, Ifko, že u tebe bylo IUI u prvního dítka úspěšné. Moje doktorka je docela optimistka, že má dost pacientek, kterým to pomohlo. Ale já jsem po tak dlouhém neuspěšném snažení v tom optimismu trošku opatrnější. A Ifko, náš klučina se taky jmenuje Adámek. :palec:
Rhapsody, tobě přeji, ať ti to rychle utíká a hlavně pozitivně dopadne! I když si umím představit, jak se čas vleče, když se čeká na něco důležitého. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
29.2.12 11:59

Pleteš si Ivču a Ifku, ale to je jedno, my si to přebereme… ;-)
Ivča má Adámka, já ještě nic, ale Adámka máme doma vlastně taky jen je můj jenom napůl… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí