IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
9.6.12 14:44

holky je to hrozny co se to deje ,ivco ne na kazdyho clostik funguje ,ja treba u te posledniho clostiku jsem ho brala 1-1-1 folik zadnej a za to cysta 27mm .a cetla jsem hodne holek po clostiku ma cystu,ani ivco ty jsi nebyla vyjimkou prece ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
9.6.12 15:19

neee, Ivi, clostik ne, to neni dobra alternativa…no jestli je tam opet nejaka chyba v zakone, tak je to otresne, zase se to hezky dlouho povlece,aby se ta chyba napravila…hani, ja teda uzivala clostik nastesti jen 2 mesice a objevila se mi cysta par mesicu po jeho uzivani, takze cysta je asi po nem vzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
9.6.12 16:27

Mne teda clostil VUBEC nepomohl, ba jeste horsi, prodlouzil mi cyklus i kdyz ovulace byla, tu mam ale i bez prasku a navic zpusobuje cysty+nepusobil dobre na rust sliznice, takze na to zvysoka kaslu. Proste po 1.iui jednoznacne IVF nebudu platit 8000 za Puregon…

• Citovat
  • Upravit
445
9.6.12 19:36

Ale ty pojišťovny jsou samy proti sobě - vždyť někomu může pomoct právě jen IUI, které je stojí mnohem míň než IVF. A hlavně jak můžou něco schválit se zpětnou platností, to je taky pěkná blbost. Ale v tomhle státě se člověk nemůže divit už vůbec ničemu :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.6.12 20:35

Jo, souhlasím, že Clostík není nic moc, ale mě třeba už dvakrát pomohl, i když určitě to nic zdravého není, taky jsem měla jednou cystu. Ale ono asi žádná stimulka není nic zdravého, i když injekce jsou určitě šetrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
9.6.12 22:11

Ivi, jj, Ty patris mezi ty vyjimky, na ktere clostik pusobi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.6.12 22:18

Daajiku, já bych neřekla, že jsem až taková výjimka, znám hodně holek tady z emimi a v reálu i moji kamarádku, kterým pomohl…, ale tím se ho samozřejmě nemůžu a nechci zastávat. Na každého funguje něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
10.6.12 09:21

Ivi, jo ja taky znam par holek z diskuzi, na ktere to zapusobilo…a nevidela jsem statistiky, ale mam pocit, ze to zabira skutecne na male procento a spis mam pocit, ze ty,co se snazi delsi dobu, tak na ty to proste nepusobi..ale mozna je to jen muj zkresleny pocit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
10.6.12 10:17

Já myslím, že žádná stimulace vaječníků nebude nic moc extra, já mám třeba cystu i po Menopuru. Ale ten clostík bude asi nejhorší, když se může brát jen 6krát za život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
10.6.12 13:22

no ja po gonalu doted zatim zadnou cystu nemela nebo o ni aspon nevim, asi je to taky hodne individualni, jak telo na tu hormonalni stimulaci reaguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
10.6.12 19:07

Ahoj holky.
Tak dnešní návštěva u dr. Podle nového teprve půjdu na 2iui i když už to podle realu je 3. Pokud se nepodaří tak ta laparo.a pokud i pak nadále budou trvat ty novinky-zbývají mi mi 2pokusy.budem je šetřit na ivf. Bez hrazení poj.je to pak prez 60tis.prý než bude ivf tak zkusíme časovaný styk. A až pak ivf.
my jsme na tom ještě dobře jsou páry které už mají vybrané pokusy a dr.říkal že jsou pěkně rozčilení-upřímně jich lituji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
10.6.12 19:09

Lehr-tak pokud jsi injekce neplatila tak je budeš muset zaplatit. My to máme taky tak v úterý jdem platit. Je to buď a nebo-co se dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
10.6.12 20:36

Kláriku, já jsem se přímo v CARu ptala, jak se mi udělala ta cysta, jestli bych mohla příště stimulovat injekcemi, když se mi udělala ta cysta a doktorka mě hned utřela, že cysta se mi může udělat i po injekcích. Ale injekce jsou určo šetrnější než Clostík, to mi doktor potvrdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
10.6.12 20:54

Ahoj anonymni, ja nemela clostik, ale pichala si gonal (od 3.-7.DC), pak ovitrelle ke spusteni ovulace a ve druhe fazi 3× denne zavadim lutinus (neco jako utros). Davky vidis v mem popisku dole, ale nevim, jestli Ti neco reknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
11.6.12 12:17

tak jsem dnes přijela z jihlavy a hlavu mám jako škopek..každopádně máme jednu stimulaci už vypotřebovanou a zbývají tři. jedna nám teď běží, máme se rozhodnout, jetsli si ji zaplatíme - 6 tisíc a neodečte se nám a nebo nezaplatíme s tím, že lékaři bojují, ale s nejistým výsledkem, takže prostě ze čtyř stimulací už by nám zbývaly jen dvě. je to asi jako u tebe Rhapsy. já bych byla pro si to zaplatit a tím pádem by mi zbývaly tři pokusy. přítel v tom tak jasno nemá, tak budeme dnes diskutovat..jinak Clostilbegyt už brát nemůžu, šestkrát už jsem ho měla, o to je rozhodování jednodušší. jinak anonymní - prednison ani anopyrin jsem neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí